press conference

Sitter i skolans "cafeteria" och har skrivit ner vad jag ska säga på våran redovisning som börjar kl 10.30, hade mina funderingar i morse på att inte komma eftersom jag har ont i halsen, feber, huvudvärk och nästäppa. Men sen kom tanken att om jag inte kom idag så skulle jag bli tvungen att skriva en uppgift istället och då kändes det som att det skulle vara lättare att ställa sig och prata i max 3 minuter. Hur svårt kan det vara? iaf som har jag precis drukit en kopp te så halsen är lite bättre, tar inte livet av mig varje gång jag måste svälja.

Två dagar kvar innan allt är över för den här terminen, har tenta på lördag, hoppas på att den kommer att gå bra. Handlar om databaser, typ primary key, foreign key, DDL, SQL domain, view och massa andra concept, sen ska man kunna göra ER modeling med, och skriva en massa SQL satser,

typ:
Select Name, Phone, Adress
From Teachers
Where Name = "*a" or "b*"
Group by Name

Snart är det över iaf, skönt som satan, Sen kommer sommaren och sommarjobb och resor till niclas, med niclas, och förhoppningsvis galna saker med massa andra människor.

Nej nu ska jag leta upp min grupp och se om någon vill lägga till min del ipower pointen eftersom ja inte har ett fungerande sådant på min dator. suuuugit.

Buuuhu

Pluggar databas, boken börjar gå mig på nerverna att den är såååå låååång. Jag vill hellre sitta ute i solen och mysa än att vara här inne och plugga.......sommarlov kom snart!

Age of Empires

Japp jag sitter fast här framför niclas dator, som han så snällt lånat ut till mig idag. Spelar för fullt och har gett upp mina förhoppningar om att få hjälp med att erövra de andra av mina alierade som bara stör mig istället.

Halo




Jag har totalt fastnat för denna låten, lyssnar om och om igen på den.
tycker den är underbar, dock tror jag att jag vet någon som börjar bli lite less på den


Sista Kåren för terminen

I tisdags så ringe en viss emelie och sa att hon minsann skulle komma till jönköping på onsdagen och undrade om jag skulle ut, visst fan skulle jag det. Trots fest på tisdagen så skulle de korkas upp även på onsdagen. I allmänhet så var onsdagen en väntande dag, gjorde ingenting mer än att åka till a6 och köpa sprit, städa lite och sedan började festandet.

Letade efter en förfest och tillslut fann vi en i hälsoparken, vi åkte dit och fann att efter en 20 minuter började folk dra sig därifrån för att gå på nästa förfest, vi begav oss mot "korridoren jämte bongo" på vägen dit skulle vi ta ut pengar och träffade på en som var sällskapsjuk. Han pratade på om barnuppfostran och alkohol, även om 42-åringen som våldtog en 15-åring i jkpg som tog livet av sig. När vi kom därifrån blev det snabbt toabesök på kebabbaren. Kom fram till festen och drack en del, sedan märktes det att de var slutet på terminen och sista veckan innan bidraget kommer, hehe festen slutade innan 22. Alla skulle in på kåren innan man var tvungen att pröjsa, vi däremot sa att de var okej att betala och begav oss mot epedemien men där var lika dött som graven. De hela resulterade i att vi kom in på kåren utan att betala, och därmed blev kvällen billigare. De var trevligt på kåren, dock hade jag sjukligt ont i magen. Tog sista bussen hem och sen begav vi oss till säng, trodde jag iaf.

tack alla för en bra sista kåren för terminen, många nya kvällar att se fram emot nästa termin.

Cup Caj

Jag i fotbolls skor, short och orange tröja, japp så var de i tisdags. Vi (dvs Angelica, Martin, Fredrik x3,Oskar, Carlos, Riki, Brody och jag) var clockwork orange i en fotbollstunering. Vi började starkt med att vinna första matchen, sedan blev det sämre då domaren helt klart hade något emot vårat lag (eller möjligen något med de andra laget), Ni tror bara att jag säger de för att jag är en dålig förlorare men näeap om man dömmer olika i två lika dana situatoner är de faktiskt så att han är orättvis. Sen var han ju inte så seriös heller, sprang och pratade i mobilen, dracköl och gjorde lite allt möjligt annat. Iaf i slutändan vann vi 2 av 5 matcher men borde vunnit 3 minst!

Senare blev det gossip girl och one tree hill, tvingade niclas att kolla med mig. Detta gjorde att jag sedan fick stressa för att hinna till förfesten, Angelica lyckades få pierre att köra oss ner och lova att hämta oss med. Hehe lyxigt. Förfest blev det hemma hos forss och björn för att sedan dra vidare till club caj, mer känt som karlssons. Där bjöds (eller betalade vi för) vi på kyckling, potatis och någon svamp/squash/ruccola blandning. Ingen höjdarmat enligt mig då potatisen var överkokt och de var för lite sås till kycklingen, till efterrätt blev det en chockladbit(eller chokladmoss liknande) jordgubbe och glass(som jag skippade) Sedan dansade vi bort kvällen med drinkar och toaköer. Sedan vid 2 kom pierre och hämtade oss och de sa att vi stank alkohol, och de tror ja så vi drukit. En tur till statoil för hamburgare sedan hem till underbara sängen. Dock vart jag lite på lyset och behövde hålla mig i elementet och sängramen för att det inte skulle snurra för mycket.

En riktig superkväll var det iaf.... bilder finns på facebook

finally

humdidum ännnnntligen är jag klar med nasa, de tog många timmar och mycket godis, inte undra på om jag får ett hål i tänderna. Hoppas hoppas att jag slipper skriva om det. har även kommit fram till att nyheterna ska man se på 1an eller 2an så man slipper reklam.

cold case my entertaiment 8 every night.
project runway my entertaiment late monday schoolwork

rainy day

Alla säger va tråkigt att de regnar idag
jag säger va skönt att de regnar idag

idag är jag piggare och kan andas rätt bra utan att hela tiden använda min nässpray. Sitter i skolan och har skrivit klart min del i de första arbete, ska sätta ihop det senare idag. kommer nog bli klart och iväg skickat för granskning. Sedan ska jag skriva de andra arbetet men de är mycket jobbigare, dumma NASA. Har oral exam om en timme. kommer gå bra denna gången även om jag failade förra, men hade ju inte pluggat på joiner då. Näe nu är de dags för lunch.,

rainy day i love.

Fotbollsträning

hur trött och bakis jag än kände mig på söndagen så vart jag illa tvungen att gå och träna med clockwork orange, och trött de var jag. orkade inte springa och inte engagera mig särskillt mycket. Sedan skulle jag plugga och skriva två arbeten, men ikke. vart slut när jag kom hem och la mig och kollade på criminal minds. De där förbaskade pollenna gör mig galen och trött, somnade rätt tidigt igår kväll.

picknick

lördag hade jag planerat en picknick, vi tog våra cyklar och begav oss mot staden, efter några snabba affärsbesök hittade vi en spot på östra kyrkogården som var helt perfekt för picknick och där njöt vi av potatis sallad och rostbiff inköpta på A6 på fredagen (köpte även spritdrycker för 199kr) Sen spelade vi minigolf på golfbanan jämte. De var trevligt även om jag hade otur emellanåt. Niclas vann och vad säger man han är har spelat golf innan :D. Sen cyklade vi hem och tog en snabbis dusch. spelade spel och drack vin, duschade igen och sen vart det dags att grilla, Hade lyckats få med Wedin och pierre, angelica ville inte med så hon pluggade. Vi hade vissa problem med att å fyr i vår engångsgrill och lånade lite tändvätska av några andra. Men grillat blev det, när vi var klara kom samuel och ida och skulle grilla, niclas och jag gick hem och kollade på ESC, jag som så gärna ville se den somnade under omröstningen. Men eftersom jag har en underbar pojkvän väckte han mig lagom till att se vem som van, sedan kollade han lite på hot shots, Jag sov i soffan hos honom. En väldigt bbra dag faktiskt!

groupwork sucks again

Fredag var en riktigt groupwork day, vi började 8.00 hemma hos mig och angi, martin som var tvungen att åka vart lite smått bitter på oss. Vi gjorde lite på vårat host company arbete innan det var dags för mig och angi att åka in till skolan för nästa grupparbete medan martin åkte men och sov. De andra arbetet var NASA som är så tråkigt att jag typ gör vad som helst för att slippa. Efter det var de dags för Clockwork orange groupwork, något roligare än de andra då detta är att spela fotboll. Dock så fick lilla Zophie gå i Martin och Fredriks fotbollsskola eftersom hon aldrig spelat fotboll och det med anledning. När vi var klara med detta vid halv tre var de groupwork Förhållande dvs jag skulle träffa niclas eftersom vi inte setts på fem dagar. Saknat honom jättemkt. De var hela fredagen ungefär.

Glest

De är väldigt geslt med uppdateringar här, men orka när man har så mkt annat att göra. Eller mer annat man borde göra. Som att läsa database system, skriva en academisk article och en rapport om gislaveds folie. Hur kan de känns så mkt att göra när de bara är tre veckor kvar, sen är de slut och jag längtar sjukt mycket.

Dock innebär sommaren, inga vardagliga oplanerade nätter med Niclas.

uppe tidigt för att vara student

Hade tänkt att senast nio skulle jag vara uppe idag, tror ni inte bara för de att jag vaknar redan halv åtta? visst de är väl inte dåligt men att vakna när man bestämt sig för att sova är inte lika roligt! Men men nu sitter jag här, ska ta en snabb dusch och sedan dyka ner i plugget, har lektion senare idag, ingen rolig. Dessutom får vädret mig att må dåligt, ni vet när de är spänningar i luften, mitt huvud gillar inte riktigt detta. så soool kom tillbaka till mig. Har redan diskat idag, började morgonen med det. va duktig jag är! men men inte tid att sitta här inte.

imon ska jag upp ännu tidigare, vi ska åka till gislaved och besöka vårat fadderföretag. Åker redan vid 7.30 och då ska vi vara på skolan :( inget trevligt alls!


one week at the time

Jaop de är väl sisådär en vecka sedan jag satt här sist och kladdade ner lite ord, sedan dess har jag bara myst underbart mycket med niclas,pluggat och festat lite.  Förra onsdagen blidde det caps och de gick väl rätt bra, förpestade alla andras öl genom att hälla i en del av min vidriga svartavinbärs cider när det flöt en kapsyl. Hatad av de flesta där efter en stund, sedan hade vi en trevlig kväll och lite glas från kåren snoddes med hem.

valborg? juste de var den dagen när vi inte ville stiga ur sängen men var illa tvungna eftersom niclas pappa kom ner och hälsade på,så en tur till pizzerian och sedan hem till mig. tillbaka till niclas och slappa några timmar på soffan, en tur till coop när begäret efter godis blev för mycket att härda ut och sedan soooova en timme eller två. Spelade lite tv-spel och sedan diskade jag och niclas fixade kvällsmaten som var klar lagom till kl 22, en film sågs nog då. Trevlig valborg. Vi var bakis och köriga i magarna.

wolverine - x-men
jaoip den han vi se med, på fredagen efter en slappedag i sängen och många försök till att komma ur den. sedan hem till mig och kolla på sex and the city filmen som jag införskaffade. Dock inte lika kul att stiga upp på lördagen sedan när niclas skulle till skolan.

lördag kväll - fest
skulle egentligen ligga hemma och bara slappa i lördags men min pojk lyckades få med mig bort till cornelia (samuels flickväns kompis:D) där de skulle vara chill, jo men visst! en del var ju mer fulla än andra men trevligt var de väl iaf. lite trötter dock och hem bar det ganska tidigt. att komma hem när man är med sofie som vägrar att åka bussen för att de kostar pengar, eller mer en stämpel på kortet som är slöseri så går man, och från husqvarna till österängen kan väl inte vara så långt?? kanske inte långt men fan när vi inte hitta...

söndag - slapp fast borde plugg
måndag - slapp men borde plugg och lunch med emelie, då hon nu äntligen kommit hem från sin afrika resa. synd att hon flyttar hem till ljungby men men hon vill väl de så.

bokade biljetter idag med, till stockholm.. nicke picke pö bodde på en ö, ön hette ljusterö, nicke börja brinna hehe

RSS 2.0