Sommar!

Idag är första dagen på lovet, vilket jag började med att tvätta! Väldigt roligt att ägna 5 timmar till att spring upp och ner mellan tvättstugan och lägenheten. Sov emellan de första turerna så att jag är pigg ikväll då det vankas utgång och för första gången på riktigt länge är jag hur pepp som helst på det! har redan börjat fundera över vad jag ska dricka, lite vin, passoa och kanske något mer blir det. Känns som att jag borde göra lite mer vettigt innan jag sätter igång och festar men va fan, snart blir det en promenix till systemet med angelica, måste bara inom biblan här med och återlämna två böcker. på söndag åker jag hem till ljungby <3

A new day

Igår blev det grill, dock grillade inte jag utan käkade makaroner och köttfärsås innan jag åkte. Kom när alla redan grillat klart och var inte alls på humör för att vara trevlig mot folk. Men det blev okej ändå, nu ska jag iväg till skolan och möta angelica så vi sen kan börja ljuga ihop vårt arbete och så får vi väl se när de andra droppar in, alla var ju typ ute och festade igår. Tjo så länge

allmänt

Hade planer på att skriva något igår men så kom jag på att jag inte hade något kul att skriva eftersom jag pluggade, och har gjort de ett par dagar nu. Idag however hade vi tentan (sista för terminen och för hoppningsvis på jibs för detta året). Nu har vi bara en sak kvar, Ett arbete i marketing som ska in på fredag och vi har ju självklart inte börjat ännu så imon blir en heldag. Nu sitter jag här hos angelica och kollar på medan hon packar saker. Ikväll blir det grillning och kanske även utgång, vem vet?

Connected...

Plugg time idag, gamla tentor står på listan över dagens göra. Bäst jag sätter igång snart så jag kan komma igenom dem och sedan repetera massor och sådant trevligt.

Saker som stör mig

Har ni någongång tänkt på att saker andra människor gör kan störa en till vanvett? kanske ett dåligt sätt att beskriva det hela. Ofta när jag är på Friskis så gör någon en sak jag tycker att de kunde låtit bli att göra, av hänsyn till andra människor. För att vara lite mer specifik så tar vi några exempel, att sitta i bastun med en handuk om sig är okej men att sitta och dela på benen är inte okej! jag vill inte behöva skåda deras privata områden. Att fila fötterna kan man ju göra om man har någor under där "skinnet" hamnar, men att fila rakt ner på golvet? NEJ TACK! tänk på alla andra som kommer gå där under dagen, hur mysigt är det egentligen. En sista sak, när man byter om och ska ta upp något från golvet kanske det är lämpligt att ha en handuk om sig så inte hela omklädningsrummet behöver skåda, ja ni fattar nog vad jag menar. Nu tänker ni kanske att jag medvetet kolla på alla människor bara för att se om de gör något, men nej! jag har bara oturen att se sånna saker och jag blir äcklad av det. Tänk va världen hade varit bättre om jag sluppit se dessa saker

Iphone sad mac

Jag som när klanting med det mesta brukar dock vara väldigt duktig när det kommer till min mobil. Inte som lillan som avverkar mobil efter mobil och alla undrar hur hon lyckas? Iaf så gjorde jag en dum sak häromdage, trodde jag var sen till bussen och ville verkligen inte vänta en halvtimme till nästa och dessutom behöva betala för resan så ajg tog ett par snabba steg och glömde totalt bort att jag lagt min älskling i jackfickan utan att stänga den. Resultatet blev att jag tappaden den i asfalten och den gick lite sönder i ena hörnet vilket stör mig som aldrig förr! Så nu är jag på jakt efter ett skal att ha på den, dock hittar jag inget jag tycker riktigt om men får ta tag i det på tisdag när vi fått lite money :D!

Vilken dag?

Vet inte riktigt vilken dag där är idag för det skulle lika gärna kunna vara måndag, fredag eller onsdag. Eftersom att man som student pluggar när det behövs och finns tid (+ motivation nog) så är veckodagar meningslösa. Här snackar vi istället om datum då saker ska vara klara eller det är prov. Så vilken dag det är idag, typ tänker efter ordentligt och kommer fram till att det är söndag så sitter jag här och pluggar. Niclas åkte in till skolan vid halv åtta, och jag hade planer på att komma upp vid 8 för att sätta igång med mitt. Var väldigt trött och hade ont i ryggen efter att ha sovit konstigt så tänkte att tio-tjugo minuter på spikmattan skulle göra susen! Vad jag inte hade tagit med i mina beräkningar var hur trött jag var, så en timme senare vaknar jag och har ont som satan i ryggen efter spikmattan, nästan lite dåsig och väldigt illamående. Så tänk på det att man inte alltid ska lägga sig på en spikmatta. Hursomhaver sitter jag med slidesen nu och skriver anteckningar så att jag senare kan gå på och kolla på gamla tentor, ja ni vet hur det fungerar vid detta lagret kanske?

Meee hate grupparbete, me hate läraren so...

Meee hate grupparbete, me hate läraren som inte svarar på mina frågor och me hate att det inte finns tid till allt. Men det är väl inget jag kan göra något åt, bara bita ihop i en vecka till för att sedan vägra sätta en fot i denna skola förrens efter jul! Trevlig förmiddag folk :)


Sleepy sleepy

Igår sov jag så gott att det kändes som att jag vaknade i himlen, inatt sov jag inte hälften så bra! Vet inte vad som gjorde skillnaden men jag saknar mitt goda humör jag hade igår. Segt var det i morse och jag har ätit en brakfrukost och ska snart sätta igång att plugga. Sen i kväll ska jag försöka komma iväg till friskis men det är ett senare projekt.

De håller på med min balkong vilket stör mig lite eftersom jag sitter i soffan och dessutom hatar att känna mig iakttagen när jag pluggar. Lyckat till älskling med, det kommer gå bra!

Ensam

Nu åkte Niclas till Stockholm igen och jag bli kvar lämnad här hemma ensam till på tisdag, hur ska jag klara detta? Någon som vill komma och underhålla mig eller? Det är egentligen bra för jag skulle behöva plugga men jag har tappat allt vad som heter motivation till det, illa! Sen kan jag även förtälja ett litet tack till Albin som utmanade Magnus till att inte äta skräpmat, godis, glass, läsk, alkohol etc. Jag kände att jag kan ju inte vara sämre än magnus och måste med testa detta i en månad nu. Hittills har jag klarat 5 dagar (är inne på 6), Niclas å andra sidan sa först att han skulle testa han med men gav sedan upp med motivationen "det går emot min filosofi om varför jag tränar". Han gick och köpte kakor och godis och åt bredvid mig, den jävlen! Nej nu ska jag kolla lite på tv innan jag tar itur med mitt pluggande tror jag.

Dumma huvudvärk

Får huvudvärk stup i kvarten och den vägrar försvinna, Går en dag och det är bra sedan kommer det tillbaka och förstör allt. Idag måste jag egentligen läsa i boken men jag kan knappt koncentrera blicken än mindre förstå saker. Hur ska detta gå?

Absoult onödigt

Kom inte på någon bra rubrik och heller inget nyttigt att skriva egentligen. Har mest spenderat denna vecka i skolan med olika grupparbeten, lab och lektionen. Mer av det blir det resten av vecka skulle jag kunna sätta en femma på. Idag ska vi skriva klart pharmasim rapporten och sedan ska jag och angelica försöka ta oss lite närmre slutmålet på våra labbar som vi inte är klara med. Vi har oral exam på den ena nästa vecka :S! Utöver det så fastnade jag framför tvn igår igen och kom inte i säng förrens alldeles för sent. Kollade på dokumentären "hästpojken" vilken var väldigt bra faktiskt men jag hoppas innerligt att jag aldrig får ett autistiskt barn. Tittade lite på desperate housewifes och kom fram till att det nog inte var riktigt min grej, för många karaktärer att hålla reda på. Såg cougar town med vilket ligger snäppet över desperate housewifes på listan över serier jag inte underhålls av.

Ett långt inlägg om absolut ingenting. Men sprang 5 km utan att stanna/sakta ner idag (måste vara typ 3 ggr i mitt liv)

D-day of marketing

Tenta idag igen då, börjar bli mer rutin och ångesten blir inte riktigt lika stor som första gångerna. Någon snäll och vänlig själv bestämde att vi skulle ha tentan vid 14 idag så nu är det snart dags att sätta igång med sista plugget. Vi får se hur det går men hoppas på att det går bra.

Fick för mig igår att jag skulle baka kakor, hittade ett recept på internet som jag sedan följde på måfå. Recept och jag funkar inte riktigt ihop, måste vara lite innovativ och göra saker som jag vill. De blev enligt niclas goda :D alla som vill får komma förbi och smaka.

"mest rätt"

Det ordet förekommer på våra tenta, där man ska välja vilket av alternativen som är "mest rätt". Detta betyder att mer än ett kan vara rätt men ett är mer rätt än de andra. Det känns lite som en gissningslek där man ska list ut vilken läraren tycker är "mest rätt". Borde ej vara tillåtet enligt mig!

Okej..

Det här med att vara nyttig höll ju bara en dag, igår gick jag och köpte mig en kladdkaka för jag var så sugen på det. blir alltid sugen på sötsaker när jag har huvudvärk. Man borde kanske inte öka på sockerhalten när man har huvudvärk eftersom det har en tendens att hjälpa i 3 sekunder sen gör det egentligen bara det värre. Men inte lär jag mig det inte, krävs nog ett par kladdkakor till innan dess.

Idag har jag faktiskt varit rätt effektiv måste jag erkänna, har skrivit ner anteckningar på snart alla lektioners slides. inte så roligt men kanske hjälper det mig något till tentan. Ska nog skriva om de hela sen på riktigt papper och inte bara ha på datorn men vi får väl se hur det blir med den saken. Funderar på att ta en promenad till i det fina vädret, tog en promenad/löprunda på 20 minuter imorse...hehe inte så lång men jag kände att jag inte riktigt hade tid att ägna hela förmiddagen åt solen när jag faktiskt behövde plugga.

Valborg

En lyckad kväll blev det igår med underbar mat som angelica lagade till oss. Förrätten var tapas för att sedan följas av potatisgratäng och fläskfilé, till efterrätt blev det chokladmousse med hallon och grädde. Tror jag kan tala för alla som var där när jag säger att det var supergott. Efter maten bar det iväg till samuel och ida för att festa vidare. Efter många timmar bar det hem åt och jag fick besöka min bästa vän (sängen). Idag har jag tagit det lungt och promenerat en stund, fixar käk till niclas. Tänkte vi skulle försöka vara lite mer nyttiga (gick ju bra för niclas som började med pizza) så ikväll blir det sallad, bakadpotatis och gräddfilsröra. Nu ska jag känna om potatisen är klar :D

RSS 2.0