Halloweeen!!!!!

Som ni kanske märkt har det varit dött här i en veckas tid, jag har helt enkelt ett liv att leva och inte alltid tid att skriva. Det kan ju känns lite positivt att säga så eftersom det känns som motsatsen. Men sedan förra fredagen har jag avverkat:

PPP oldies

Vi blev inte rikigt så många som jag hade hoppats på men vi som kom hade en jävligt bra helg :D. I fredags kväll kom Hasse och Jossan från Sthlm respektive Linköping, vi hade en lung och trevlig myskväll i soffan med vin och Sex and the City movie. På lördag morgon (lunch) åkte vi in till juneporten och mötte upp Simone som kom från Kalmar. Vi tog en fika/lunch på Claras efter ett besök på det kära bolaget. Sedan en tur till Gina tricot och H&M för att hitta något kul att klä mig i. Sedan bar det av hem till mig igen och ett besök på Willys för att införskaffa mat och groggvirke. Vi öppnade första flaskan vin runt 16 för att ta nästa vi 18 och vid 19.30 var vi inne på champangen. Där efter blev det lite drinkar, mer vin och öl. Runt 23 tog vi bussen in till juneporten och drog in på Apt Enkelt. Där inne började kvällen med en shot av okänd art och en cider att skölja ner den med. Sedan dansade vi natten lång och drack något mer.. Som ni nu kan förstå vart vi rätt bra på lyset när vi kom hem efter att precis lyckas med att komma hem med bussen. Jag kan citera Jossan "köttbullar och makaroner har aldrig varit så gott som nu" Jag innestämmer helt och hållet. Söndag morgon däremot var inte riktigt lika rolig eftersom vi inte fick sova hur länge vi ville eftersom Simone skulle med tåget vid 12 så in till juneporten och dropa av henne för att sedan traska till pizzerian. Hem och se på Mamma mia och sedan åkte även Jossan och Hasse och det blev tomt igen. Den roligaste helgen på Väldigt länge. Men så är det få som kan få mig att skratta så som dem.

Skola

Där har jag med varit denna veckan, både måndag och onsdag och torsdag. Inga roliga lektioner och båda kurserna jag läser påminner om varandra så det är förvirrande. hehe men pluggat har jag gjort en del ska göra det idag med.

Halloweeen sittning

I Onsdags efter skolan så gick jag, angi och pierre en sväng på stan för att hitta lite saker för våran outfit. Vi skulle vara mimare :D och till det behövdes ju vit anskiktsfärg (som var svårt att hitta men tillslut så på panduro hobby) Vi behövde vita vantar och svart basker som in handlades på H&M. Sen behövde pierre en randig tröja (jag och angi hade redan det) så vi trallade mellan H&M, Carlings, Dressman, JC och slutligen brothers dör vi fann en som inte kostade miljonen. Hem för att fixa oss och dricka lite innan det bar av till Akademien för sittning där det bjöds på mat och underhållning i form av hamburgare och mycket naket. Fulla och skrikande människor fanns det gott om!! När sittningen var över så begav vi oss till Martin och Fredriks place. Där spelades fifa (tror jag) och jag tvättade bort den vita färgen för det kliade som hundra myggbett. Efter det bar det av till akademien igen och därefter hem åt, jag var hemma strax efter 00. Torsdag var jag trött!

Där hade ni nog det jag har mest sysslat med denna vecka, mitt gymkort har gått ut med så det måste jag fixa.

Spotify

Någon som reagerat på spoifys reklam för premium konto? hur som helst säger tjejen något i stil med " nu kan du som premiumanvändare lyssna på dina spellistor offline ... även om du inte har internet uppkoppling" No shit scherlock att om det är möjligt att lyssna offline så behövs ingen internet uppkoppling!

Kanske bara jag som tänkte på det, idag städar jag!
Ikväll kommer high school gang hit <3

fifty-nine

Nu är det endast 59 dagar kvar innan niclas kommer hem!!!!

Längtar ihjäl mig

fucked up day

Idag är en riktig skitdag jag var hos tandläkare och fick gummiband mellan tänderna igen, inte trevligt eftersom det gör svinont och man blir på dåligt humör. Sen har jag suttit i telefon med elbolagen eftersom jag har fått fakturor från jönköpings energi fast jag egentligen skulle få från din el, så ringt runt mellan dem och försökt förstå vart felet ligger. Sen är jag så sjukt förbannad på Felicia att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Att människan inte kan diska disken fast att den håller på att mögla är för mig obegripligt. Till sist har jag haft major bråk med min barnsliga lillasyster som alltid ska göra allt på hennes villkor, hon kan inte bjuda till och kompromissa!

synd att det bara blev ett så klagomåls inlägg, bättre lycka imorgon!

fucked up day

Idag är en riktig skitdag jag var hos tandläkare och fick gummiband mellan tänderna igen, inte trevligt eftersom det gör svinont och man blir på dåligt humör. Sen har jag suttit i telefon med elbolagen eftersom jag har fått fakturor från jönköpings energi fast jag egentligen skulle få från din el, så ringt runt mellan dem och försökt förstå vart felet ligger. Sen är jag så sjukt förbannad på Felicia att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Att människan inte kan diska disken fast att den håller på att mögla är för mig obegripligt. Till sist har jag haft major bråk med min barnsliga lillasyster som alltid ska göra allt på hennes villkor, hon kan inte bjuda till och kompromissa!

synd att det bara blev ett så klagomåls inlägg, bättre lycka imorgon!

Söndag

Söndagar är ju tänkta att vara slappdagar men på latsidan låg jag minsann inte igår. Steg upp och började plugga lite grann innan papsi och bröderna kom för att fixa mitt köksbord som felicia hade pajjat, så nu är det slipat och ny lackat :D. Sen kollade vi på film och efter det vart det top model och ensam mamma söker varvat med barnhemmens döttrar.

Lördag :D

Nu åkte mamma och syster yster hem, blev lite ensamt därav.
Pojken min som jag saknar för att vi knappt pratat de senaste dagarna skriver prov så honom kan jag inte prata med. Men det var i alla fall trevligt alla Mamma kom hit och att min syster följde med. Fick upp lite saker (julpynt till exempel, vad sägs om det angelica?) En dvd spelare så nu slipper jag kolla på datorn. Lite annat smått och gått. Fick färga syrrans hår och sedan fixade vi ögonfransarna på alla tre och även ögonbrynen på mamma. Nu funderar jag på om jag ska sova eftersom pappsi kommer hit morgon och fixar mitt köksbord (som min kära inneboende har fördärvat lite).

Eller ska jag sitta uppe och vänta på pojken min?

Pasta och tonfiskgratäng

Köpte tonfisk för ett tag sedan för jag tänkte att jag skulle lära mig tycka om det. Men jag kom inte på något bra att använda den till, ville inte göra tonfisksallad. Men sen finns det ju arla.se och tasteline så där hittar man ett och annat. Hursomhelst blev det en gratäng med zophies egna påhitt :D. Jag kan inte följa recept hur lätta de än är, jag måste få göra lite som jag vill. Hoppas det blir gott... isf kan jag ju alltid berätta hur jag gjorde.

Idol

Igår så gjorde jag än en gång något som jag inte brukar tycka om att göra, jag kollade på Idol!
jag har aldrig varit mycket för det programmet och för det mesta bara tyckt att människor som följer det fanatiskt verkar ha en liten skruv lös, men nu så har jag börjat kolla på det. Visserligen följer jag inte det men jag kollar ändå frivilligt en fredag kväll på det.

Vad har hänt?

Back from A6

Så nu har jag varit iväg på mina besök, började ju bra med att mitt busskort inte fungerade längre så jag fick åka till juneporten och fixa ett nytt. Sedan till skolan och fixa en annan sak. Därefter började det trevliga med att shoppa. Hittade två par skor, vantar, mössa och halsduk. Mössan måste jag gå tillbaka med för de glömde ta bort "vad det nu heter, den när som om du försöker sno den så innehåller den färg som förstör hela mössan". Allt som allt har det nog gått på 1600 kr skulle jag tro. Sen fick jag min bok idag med så nu kan jag börja studera inför nästa period, hehe det lär ju inte hända idag iaf.

Nu regnar det här!

A6

Snart bär det av till A6 för att shoppa lite skor!
hoppas jag hittar några jag tycker om i min storlek

Ikväll sen blir det nog ta det lungt, men vi hörs senare :D

Alkohol missbruk

Igår kväll var ju en intressant kväll, det började med ett besök på MAX. Därefter åkte vi hem och skulle fixa oss, duscha och sminka tog ju inte så lång tid men sen kom vi till det där med kläder! Vi kan ju lätt säga att jag och Angi rotade igenom bådas garderober innan vi kom fram till vad som skulle användas denna kväll. Sen (21.00) tog vi bussen och vårt pick och pack och åkte mot torpa för girl pre-party. Det blev jag, Angi, Linnea och Annie. vet inte riktigt vart tiden tog vägen men vid halv elva tror jag vi begav oss mot Akademien, men först ett litet stop vid bankomaten. På Akademien träffade vi classmate som hade fått lite väl mycket alkohol om vi säger så. Ett stycke fullt Oskar, Martin, Carlos och Massi. Hehe enligt angelica (som träffade massi på bussen idag) så minns han inte att de sågs igår. Vi träffade även Fredrik och Andreas (som kanske fick napp? eller hur gick det?). Med tanke på alkoholintaget sedan tidigare och inga tankar på att sluta dricka försvann våra classmates hem ganska tidigt. Mot slutet var det bara jag, Angi och Massi kvar som delade en taxi hem till vårt kära Österängen.

Idag har jag mått värre än förtjänat! jag började med alvedon vid 7 tiden i morse för att sedan rusa till toaletten med en mage som vart upp och ner, samma sak när jag försökte äta något. Som tur var lungnade det ner sig efter ett besök på Willys. Sedan har jag spenderat dagen med att kolla på film/tv och sova. Ska vara upp lite till sen blir det sängen igen för imorgon tänker jag åka till A6 och leta efter ett par nya skor, hehe.

Re-exam here i come!

Det gick ju då inte så bra nu på den andra tentan så  jag har samlat på mig en omtenta nu igen, väldigt trevligt eller inte! Men så går det när man inte har pluggat tillräckligt eller på rätt saker. Hade inte en anning om vissa saker som kom på tentan. Saker som jag aldrig hört talas om innan och saker jag har hört men glömt bort! Men nu tänker jag åka hem, sova, äta, kolla på tv och fixa mig till kvällens party. Sedan imorgon eller på fredag ska jag ta tag i att börja plugga på det igen så jag kan klara omtentan. Men men alla kan faila någon gång.

ha en trevlig onsdag kväll!

Saaaaaaaamuel!

Nu ska jag gå hem och sova ett par timmar till tror jag för det blir ändå ingenting gjort här men först en snabbis till systemet för att inhandla dvs saker som jag vill prova på :D

Friskis & Svettis

Idag trodde jag skulle bli en bra dag eftersom solen tittade fram när jag drog upp persiennerna, men ack så fel jag hade. Den första snön faller nu och de skulle ju kunna tänkas vara trevligt men när den bara är blaskig så är det inte det. Men det är inte det som gör mig mest arg idag utan att jag har fått en varning från friskis och svettis, man får det om man bokar pass och sedan inte går på det. Nu tänker ni väl att jag får skylla mig själv då som bokat och inte avbokat när jag inte tänkte gå på passet. Riktigt så var det inte, jag hade bokat passet i lördags för att sedan i går eftermiddag bestämma mig för att inte gå och avbokade då vid 16 tiden, på något mysko sätt har inte min avbokning registrerats och nu är jag sur för att jag får ta skiten för att deras system inte fungerar som det ska!

Men nu ska jag plugga inför tentan imorgon och skriva klart (hehe hans ska) min fina uppsägning till min inneboende :D


ha en bra dag så länge!

one down one to go

Efter mycket pluggande och trytande motivation så har jag äntligen gjort den första tentan för denna terminen (räknar inte omtentan) och har nu bara en kvar! På onsdag blire fest igen efter ett tags nyktertpluggande!

JLT (jättesen länstrafik)

Jag kan inte riktigt förstå hur länstrafiken kan ha som målsättning att "du kan lita på att vi är i tid" ungefär.

  • För det är dem sällan. Där jag bor är hållplats nummer 4 från starten. Det ska enligt tidtabellen ta 6 minuter att köra den sträckan. Det jag då undrar är hur bussen möjligen kan vara 7-10 minuter sen.
  • Ibland så struntar de i att ha en buss på utsatt tid så man måste vänta på nästa vilket inte är så kul när man kommer för sent.

Tentaplugg dag 6

Lördag, det brukar vara en rätt trevlig dag men ack så fel man kan ha ibland. Lördagar brukar spenderas med att först ligga länge i sängen för att sedan förflytta sig till soffan och möjligen willys för att köpa något ätbart. Slappa helt enkelt brukar jag göra på lördagar. Idag sitter jag i skolan och försöker nöta in olika teorier och concept. Dock så verkar alla ha gett upp lite vid detta lagret och Martin sitter mest och taggar inför fotbolls matchen ikväll (sverige-danmark) Fredrik har försvunnit till gymmet för en stund och Oskar sitter och gör något (vet inte vad för jag ser inte hans datorskärm) Han ligger typ ner på bordet dessutom så antingen kollar han på något eller så somnar han nog snart. Carlos är den näst mest aktiva i detta rum, han sitter och letar svar till gamla tentor (vi är inte riktigt överrens om svaren på alla) Sen har plugghästen Angelica som har lämnat entrepeneurship för att plugga networks vid detta lager. Hon om någon lär ju klara tentorna.

Ikväll ska jag nog göra en ta-hand-om-dig-själv kväll så vida det inte händer något roligare. Kanske köper lite godis att förpesta min kropp med. Eller värmer min blåbärssoppa och äter den med glass. Funderar på att sticka hem redan nu för jag har nada plugg motivation kvar nu!

Hoppas ni har en trevligare lördag! :D

Scream

Vem minns inte den filmen, och vem har inte sett den? Jag kom att tänka på den härromdagen då jag åkte bussen hem från skolan. Kanske för skulle det kunna varit för att det snart närmar sig halloween och folk kan klä ut sig med scream masker. Eller så var det kanske för att när bussen lämnade hållplatsen vid statsbiblioteket här i jönköping så ser jag en bil som ska svänga ut från en annan sidgata och i bilen sitter två "killar" tror jag, och båda två bär scream masker. Skulle de råna någon eller bara se roliga ut? lite udda såg det i alla fall ut.

Makaronpacket skakat febrillt

Sitter i skolan i ett grupprum och tror jag snart ska bli knäpp! Det är ett jobbigt tickande ljud som håller på hela tiden här inne, ganska högt. Tänk er en någon som står med ett makaronpacket och skakar det febrillt så har ni ljudet. Försök plugga till det om ni kan. Har skruvat upp volymen på spotify men ack jag hör ändå detta förbaskade ljud. Nu undrar ni nog varför jag helt enkelt inte byter rum bara. jo det är så att det är tentor nästa vecka vilket betyder att alla jävla utrymmen på denna skola är bebodda av studenter och deras kursböcker.

Morgonen började ju inte super bra heller, jag kom på att jag måste in innan 8 för att få ett rum vilket gjorde att jag missade att äta frukost, har ingen lunch med mig och nu knaprar på lite cashew nötter. Om en halvtimme är det dags för gruppmöte med H&M course project som jag och angelica har skrivit mest på. De delarna de andra två har skrivit har jag fått skriva om, vilket var jättekul.

Jag har tröttnat rätt bra på basshunters reklam på spotify, han stör mig! Särskillt eftersom jag inte gillar hans musik och de han säger får mig att vilja ta död på honom. Men jag pallar inte betala 99 kr i månaden för att slippa honom heller.

jag har flottigt hår

Idag är går allt dåligt, jag glömde ställa väckarklockan så vaknade vid 8, då jag bestämde mig för att nej jag sover lite till. Sen skulle jag plugga men farmville var roligare. Har gjort lite nytta genom att skriva lite på två arbeten som ska lämnas in imorgon, men pallade inte pallra mig till skolan för ett möte (med en väldigt ineffektiv grupp). Sitter och funderar på hur jag (och niclas om han är snäll) ska möblera lägenheten sen när vi flyttar ihop. Mätte och kom fram till att sägen faktiskt kommer att få plats på två olika håll så vi kan välja och vraka. Tror detta är min mellan plugg dagar då jag får nästan ingenting vettigt gjort. Men det händer ibland.

Andreas det är väldigt snällt av dig att skratta åt mig!


Fitt Teresia

Jag undrar hur det är möjligt att varje gång jag har något med Fitt teresia att göra så lyckas hon få mig förbannad. Idag fick jag ett mail av henne om att vi ska ha ledarsamling på lördag, i växjö 10-17. Jag svarar att jag tyvärr inte kan då eftersom jag har massor med andra saker jag måste göra. Som svar tillbaka får jag att detta har varit bestämt sedan i maj och att jag borde kanske fundera på om jag vill fortsätta som ledare. Sedan maj, men okej varför inte skicka ut information om det tidigare, jag minns minsann inte att det var tal om detta datumet när vi hade ledarsamling förra gången. Teresia är en människa som lever i sin egen lilla värld och tror att alla ska rätta sig efter hennes förbaskade dåliga planering. Jag tänker inte spendera en hel dag till att åka till växjö när jag har två tentor i början på nästa vecka.

Men jag hatar henne, funderar till och med på att hoppa av bara på grund av vilken jävla idiot hon är som ska samordna allt. Nästan så man skulle vilja sätta min och elins ful plan i verket som vi kom på förra gången vi var förbanande på henne. Vi tänkte att vi skulle tala med henne i förtroende och säga att vi tänkte mörda henne. inte för att vi skulle det men för att hon skulle bli lite skraj men inte kunna göra något åt det hela.


Sandwich

Sitter här hemma vid mitt skrivbord och halvt njuter av min sista sandwich samtidigt som jag stör mig sjutton på att jag inte kan komma på svaret på "Explain the boot process. List up the steps and explain who does what." kanske vet jag svaret men vet inte att det är det rätta. Hursomhelst det är tenta pluggande på G här och därmed utblir mina trevliga tv progam. Har dessutom på börjat operation gå och lägga sig tidigt. Dvs innan 22.00 ska jag vara i säng. Nu klagar ni säkert i era små hjärnor men gud ska ni veta hur skönt det är att vakna och vara utvilad när man ska upp, då har man dessutom mer ork till att ta itu med dagens bestyr. Har varit en sväng på Friskis idag med med angi, Aerobic Dans. Det var nog lite mer min grej än angis, iaf med tankte på att hon gav upp innan finalen! Men men måste leta lite svar så jag kan komma i säng sen.

Stoooorstädning

Allt som jag planerat att göra denna dag verkade skulla gå i spillor då jag inte kunde somna igår kväll, jag somnade nog 00.00 och sedan vaknade jag igen vid 00.53 klarvaken, kunde inte somna om förren vid 02. Jättejobbigt när man planerat att stiga upp och plugga kl 8 nästa morgon. Men Upp kom jag till 9 istället så bara en timme senare. Det blev effektivt pluggande fram till lunch, sedan sov jag ett tag till eftersom jag sovit så dåligt i natt. När jag vaknade igen så började jag städa och fint har det blivit. Hittade till och med mitt gymkort så nu är går det att träna igen :D

nu är jag så trött att jag tror att jag svimmar...

Läste lite i idas blogg idag och såg ett inlägg om att hon har gått ner 5.2 kg (sen när vet jag inte) och att hon nu bara hade 4.? kvar. Hon hade klarat sitt delmål. Kom då att tänka på att jag kanske skulle sätta upp ett mål jag med. Men eftersom jag inte har någon våg så skiter vi i kilona och satsar på byxstorlekarna istället. Jag har en trave med jeans som jag kunnat ha tidigare (dvs 3 på gymnasiet) och som nu inte går på mig, del över höfterna/låren och inte heller i midjan. Jag ska nog satsa på att komma i dem till min födelsedag. Om det går innan så är det positivt men då har jag i alla fall ett par månader på mig. Men vi an väl säga att jag kanske börjat bra då jag ikväll har varit på ett skivstång/spin pass med resultatet att jag tror att jag ska svimma och spy när som helst just nu. Lite väl jobbigt att börja med ett sådant pass när man är helt ovan. Men det ska nog gå bättre snart.

Nu blir det dushen och sedan tv och sedan en tidig sänggång skulle ja gissa då det står plugg & storstädning på agendan för morgondagen. Måste hitta mitt gymkort.

fiiika?

Tredje dagen i rad nu som det har blivit tidig morgon. Det är inte så populärt tycker jag. Nu sitter jag i skolan, har lektion om 25 minuter och har redan hunnit avverka ett gruppmöte för dagen. Vi får väl se när det andra gupp mötet äger rum. Mitt huvud tycker inte heller om det tidiga tiderna och jag har nu fått huvudvärk, kan bero lite på hårspray med... måste köpa ett nytt så jag slipper använda det som luktar så starkt. Blir kanske en tur til A6 senare idag.

Igår tog jag en fika med snodd som var på genomfart. Vi mötes upp i rådhusparken och traskade igenom hela centrum bort till vasa's påtår. Hela 20 kr var jag tvungen att betala för en flaska loka, dyrt eller vad? Men trevligt var det iaf.

RSS 2.0