glömda saker

Nu har jag varit och hämtat min dricka, blev en pipino och tre xider, hoppas på att detta ska räcka för att fylla lilla mig. Pratade ens stund med Mazetti och fick tillbaka en av mina scharlar som jag tydligen har glömt där....lääänge sedan. När jag skulle åka därifrån så stötte jag på Carro, kände knappt igen henne. Men vi hade en trevlig pratstund och kom fram till att vi skulle fika i nästa vecka. Att man kan förändras så mkt på ett halvår det är ganska imponerande. Därefter bar det av till Centrum där jag gick på lindex (där jag träffade nathalie och vickan som oxå var på jakt efter strumpbyxor), kappahl, något af sweden, vila, veromoda och jc. för att sedan köpa ett par svarta plastiga leggings på vila. tänkte ha dem tillsammans med min bruna klänning som är way to short att ha för sig själv. maxi var sista stoppet för att köpa en fruktsoda. Nu ska allt på kylning och jag ska fixa käka, måste ladda inför ikväll, en dusch med rakning och ansiktsmask blir de nog med. hoppas bara jag hinner allt innan 4 då emelie kommer för att hämta mig. måste packa lite kläder och fylla på min mobil med innan de bär av. 

Äntligen

Nu är det bestämt, vid fyra imorgon ska emelie hämta mig för att åkt till henne och fixa oss lite, sen ska vi ta pia och hämta becca för att sedan bege oss mot helsingborg, Vi ska attend någon fin middag på någotställe med någon kompis till becca. Sedan är det tänkt att vi ska åka in till helsingborg och festa hela natten lång. De kommer nog bli en lyckad nyår trots allt, så länge min mage bara är på min sida och jag för helsike inte blev förkyld nu. Dessutom har jag ju siktit in mig på något att göra på tolvslaget, ett nyårslöfte skulle inte heller vara helt fel dock brukar jag ändå aldrig lyckas hålla dem,

fjolårets var: jag ska inte ha sex med någon jag inte är tillsammans med. hehe åt helvete med det.

hoppas lite på att träffa en rackare från spanien imon, skulle ju vara nice...

de som händer på tolvslaget!

älsklig fritz har en teori, de man gör på tolvslaget (nyårsnatten) är hur året kommer att blir. Ifjol så däckade hon nämligen och resten av 2008 har bara varit en enda stor fylla, hehe värsta alkolisten där. I år ska hon jobba på nyår och därmed hoppas hon på att de ska bli ett år med mycket pengar. Till mig har hon gett ett förslag, de är nämligen så att jag har tappat min sexlust sedan jag började med mina minipiller, minipiller använder man för att inte bli på smällen om man inte vill ha kondom, men saken är den att om den tar bort sexlusten behöver man inte ens funderar på att bli på smällen eftersom att man inte vill ha sex, eller vill kanske man vill men de är fan så svårt att komma i rätt mode, förslaget var att jag imorgon natt ska ha sex med någon, vem jag vill. Jag kommer då få ett år med mycket sex. Vet dock inte hur de ska gå, om jag skulle återfå sexlusten dåmåste jag ju antinge skaffa pojkvän eller kk, helst i jkg. KK är nog lättare än pojkvän, oftast mindre komplicerat med. men såkommer man ju behöva en till när man är i ljungby med, och kanske någon mer, komme rbli en himla massa killar.. tur man inte räknar dem  :$  hur de blir får vi väl se efter imorgon.

mer funderande

helsingborg med emelie och becca? Festa där nere och ut på puben med massor av människor som man inte känner det minsta. Visst tror jag att detta troligen skulle bli betydligt roligare än att vara hemma här i ljungby, men (ja de finns några men) Orkar jag detta, vara på topphumör med folk, lära känna massor av nya.

tror jag ska kolla runt lite i ljungby och se om de inte finns någon knatte som ska ha middag och fest sen, eller så får jag väl ha min egen, tråkigt troligtvis men iaf.

Så gick de åt skogen med

Igår hade vi äntligen bestämt vad vi skulle göra på nyår, vi skulle vara i växjö hos ida och äta en middag för att senare på kvällen gå till oleo, dit vi köpte vip-pass för att slippa stå i kö. allt verkade frid och fröjd. jag  började till och med tycka att de verkade som att de skulle kunna bli kul iaf. VAD HÄNDE DÅ? jo imorse kl 9.00 fick jag ett sms, oleo har stängt på nyår pga personalbrist. FAN FAN FAN vad skulle vi nu gör? de vet vi inte ännu, men troligen blir det ljungby. En middag och fest här, kan hända att man super sig skitpackad bara för det. börja tidigt och bygga upp fyllan eller kanske bara dricka allt på en kort stund. Vi får se hur de går!

"Tisdag"

En tisdag nästan, skilland... inget aftonbladet och vänner sedan tidigare. Dock var de nästan en tisdag med film och vatten till förrätt. Sedan skulle de ske en tisdag, men ack vad hände? De blev inte ens en tisdag, de blev något annat. Varför? På grund av Zophies alla tankar som fick henne ur humör, fast att hon ville att de skulle vara en tisdag. FAN FAN FAN... speciellt eftersom att visa saker förvånade henne, vem annat hur de låg till där nere? Inte Zophie iaf.

Imon är de tisdag på riktigt kanske har mer tur då, vem vet?

(skriver så folk inte fattar, så vida man inte minns (var med/har hört) årskurs 2 på gymnasiet)

en flopp blev ett uttryck då

nyårsafton!

En dag på ett helt år som folk blir väldigt uppspelta över och dessutom har alla beslutsångest över vad de ska göra. Normalt sett så här års (de senaste fyra åren iaf) har jag brukat tillbringa min första natt på VM. Mitt och 200 andra människors sätt att fira nyår. Men i år hade jag bestämt mig för att inte åka, jag ville testa att göra något nytt! Vad blir detta nya nu då? INGEN VET!!!!!!

Än så länge har våra nyårsplaner varit dess
  1. fin middag med balklänningar (så vi iaf fick lov att använda de en gång till i våra liv). Detta dissades dock senare av en del människor, varför vet jag inte. Kanske tur dock iaf eftersom att jag pga viktökningar inte kommer i min balklänning mer.
  2. middag och sedan fest hos becca malmsten. Detta ratades av mig och emelie då vi ansåg att de verkade som en tråkig plan istället förreslog vi...
  3. Middag och utgång i jkg. Detta dissades då de andra inte har lust att åka till jkg...dock har denna fortfarande lite hopp...men ist ville de ida...
  4. fest och utgång i växjö, men nej va tråkigt det låter

nu vet jag inte vart vi står, ett annat alternativ är att åka till hovmantorp for midddag och sedan utgång i vxö, vet jag sa vxö låter tråkigt men nej inte om jag går ut med dessa andra människor. då vet jag att det kommer blir kul.

Ett annat alternativ är jkg och fest hos ida, vilken jag troligen var välkommen till :P Eller om jag int eblir frisk kan jag ju alltid ta och sitta hemma och glo på disney filmer och trycka i mig min hemma gjorda vaniljglass med chokladcrisp.Imon ska jag om de blir av (de brukar av någon anledning inte bli det) kolla på film med johan, hoppas på att han tar med sig kebaben som jag ville haft idag. dock så ville jag inte göra de han ville att jag skulle för att få kebaben. Iaf blir de skönt med lite sällskap imorgon. har ju trots allt kännt mig lite ensam de senaste två dagarna.

julhelgen kommer i ett inlägg senare eller aldrig hehe

Tankar om vänner

Jag har börjat fundera över en sak, den har med vänner att göra. När man träffar nya människor blir man ibland vän med dem ibland inte, vad är det som avgör detta? Men de är inte den största frågan. Om vi alltid hade kunnat se svart på vitt vad våra "vänner" har gjort i sitt liv, hade vi då valt att inte vara vän med dem? Till exempel hade vi fortsatta vara vän med någon som våldtagit någon, om vi vetat om detta? Hade vi varit vän med någon som hela tiden ljög, eller gick bakom ryggen på oss?

Jag har en vän, eller hade en gång.. som blev vän med en person, en person som gjorde mig väldigt illa. Något som jag inte kunnat förlåta. "jag ber så hemskt mycket om förlåtelse" men kör upp din jävla förlåtelse i röven, du är ändå ett äckel as skitstövel etc.   Den vännen jag en gång hade vet inget om detta, främst för att vännen inte brydde sig om att fråga. Men huvudfrågan är, hade vännen varit vän med den här personen om vännen vetat vad personen gjort?

Jag kommer nog få fortsätta undra....Men iaf, hur väl känner vi våra VÄNNER?

just nu

hade jag velat ha dig här, att dela min 90 säng med. Även om det hade varit sjukt trångt hade jag velat det. Det känns som evigheter sedan, men att sova jämte dig är bland det bästa jag vet. Även de gånger du väcker mig för att du har tråkigt och jag sedan är lite sur på dig över det. Att vakna och bli omhållen av dig är fan något man inte kan köpa för pengar. Varför kan jag inte få ha det?

Capsing

Än en gång hade det blivit dags för norrahammarcaps, och vi tog oss tappert dit trots snö och stress. Denna gången kan jag ju bara säga att jag hade mer tur än vanligt. för det första lyckades jag faktiskt vinna några dueller och sen lyckades jag nästan att inte träffa mitten, när jag var inne på sista glaset, pierre och angelica och några till hade rredan fåt slut på dricka så skulle jag kast i annickas glas, och tjing plopp sa de och så vart det mitten.... FAN FAN FAN FAN....

Sen förvandlade snön alla till femårningar igen och snöbollskrig startades... efter att väntat länge i kylan på bussen kom denäntligen och i åkte till kåren, efter ett tag försvann folk hem till sig igen, sista kåren för terminen och sista capsen.

önskas en mer utförlig beskrivning av capsen och kvällen rekomenderas ni läsa... http://ekonomens-aventyr.blogspot.com/

för att

jag mår mycket bättre sen vi slutade våran vänskap, det känns konstigt att säga det men det känns som att ett stort problem lämnade mina axlar, hur skönt som helst. undrar varför jag inte gjort det tidigare.

Gamla tanter

Idag kom jag och tänka på något när jag åkte buss. Jag steg på på min vanliga hållplats i jkg, hade två resväskor med mig eftersom jag skulle åka hem till ljungby och vara här nu över jul och fram till mitten av januari. Allt närmre stan vi kommer blir bussen fullare, jag hade medvetat ställt mig nära första dörren för att mina väskor vägde ett halvt ton vardera kändes det som. När vi kom till en hålloplats tyckte chaffören att det var för trångt där fram och sa att alla skulle gå bakåt, då kommer det en tant, gammal i 60 års åldern, "hörde du inte han sa gå bakåt, ja men gå bakåt då" hon verken ser mina väskor eller bryr sig om att jag försöker förklara varför jag inte går bakåt, hon blir bara sur på mig. men hade jag skullat röra mig bakåt hade det bara blivit ännu mer kaos. så det var bättre att låta de andra gå förbi mig ist. iaf det jag kom att tänkapå är hur förbannad jag blir på äldre människor som behandlar en som barn, hallå jag fattar vad han menar men jag ser saker inte du ser. Tycker att gamlingar ska sluta tro att de alltid vet bäst!

stuck

I'm stuck, i'm tired and i'm fat. I'm sitting in the school library writing my final assignment before christmas, I have written 330 words on it today and have all together 760 words, the main problem is that it is supposed to be 1500 words, anyone who can count sees that i only have half and i'm stuck. I have no more idea on what to write. but i guess i have to write something, somemore bullshit.

hope everyone else have more fun then us in the library, jibs, jth and other school on a sunday.

Sista av mycket..

idag är det sista capsen och sista akademien för den här terminen, tror minnsan att de ryktades att det var bartömmning med. kanske ännu billigare att dricka ikväll då, synd bara att man börjar8.30 imon men de kan man väl fixa, har ju bara en lektion som är viktigt men ändå ingen man får tenta på. det är även sista onsdagen innan vi slutar, om en vecka åker jag hem till lilla ljungby för att fira jul, förhoppningsvis jobba och nyår kommer så klart med. Sen runt den 20 januari kommer det att börjas här igen, dock måste jag plugga en del under lovet. läsa en research bok och öva på programmeringen. kommer ta en hel del tid men vad gör det. men nu tänkte jag begemig av till skolan för att ha en lektion med ouullllf som vår lärare kallar honom. hehe dessutom är jag ganska glad eftersom att vi lyckades kicka halva vår grupp igår från vår grupparbete. YES så slipper man ha svårt med dem mer. hehe snart är det dags för pepparkakshusbakartävlingen med så, massor av kul, bara en engelska uppgift kvar som ska in, sen kanjag ta lov.

tänkte ni kunde få lite julstämming, någon som har röst reklamen på mixmegapol om " har du med släktingar som under julafton gömmer alla julskivor, så att hon själv kan få ta i med sina egna versioner?" okej har ni hört den har jag bästa lösningen, det finns något som heter  julradio.se de spelar bara julmusik, och snackar lite men iaf. funkar fint för det mesta.

bra 10de december, och grattis på namnsdagen syrrorna, malin och anna, någon av er har idag någon hade igår. så mkt vet jag!

Baby

I have sure hell missed u, don't understand how i always hava a million things to complain about and your biggest problem is that your toe hurt since mondays practis.  Hope i can continue talking to you, your my friend.

Till en vän

En dag för fyra år sedan träffade jag dig, du var en glad sprallig och öppen tjej. Vi upptäckte snart att vi tyckte om att umgås, och jag har många fina minnen med dig. Många stunder då jag vet att när jag haft det svårt har du tagit emot mig, tröstat och fått mig på bra humör igen. Men kanske är det så att alla goda saker har sitt slut, dock ska man inte bara för att det tar slut låta bli att njuta av det så länge det varar.

Idag däremot kan jag inte längre beskriva dig som glad, sprallig och öppen, något hände på vägen. Vi förändrades båda två, gick skilda vägar och bytte värderingar, vi upplevde olika saker, både roliga och jobbiga. Nu känner jag att vår vänskap är som en sång, inne på sista versen, det kan ju alltid bli så att det kommer en låt efter denna men som de ser ut nu verkar detta inte så troligt, jag kan inte längre säga att du är en av de som betyder mest för mig. Jag vet att du kommer bli arg, frustrerad och upprörd över detta. Men jag hoppas att du med tiden kan förstå varför.

Tills för strax över ett år sedan var vi bra vänner, hälsade på varandra och pratade hade roligt och njöt av varandras sällskap, sedan hände något. Jag vet inte om det var att mitt förhållande tog slut eller om det var hur du inte fanns där riktigt när det tog slut, för det gjorde du faktiskt inte. Du var upptagen med andra saker, helt förståligt, jag känner inga arga känslor över detta. Jag var glad över hur du fick Erik att hälsa på mig på lägret även om han fortfarande var en idiot. Jag var dock väldigt sårad av hur det hade slutat, dessutom hade jag massor med andra saker som bara blev mer och mer jävliga för varje dag som gick. När du sms: ade och sa att Samuel hade gjort slut frågade jag om du ville prata, du ville inte. Sedan gick tiden du la upp bilder, med texter om hur dåliga alla dina vänner var ingen som ställde upp. Efter en och en halv månad ringde jag dig, jag hade dåligt samvete men istället för att godta detta beklagade du dig ännu mer. Det var under dessa två månade som du vände dina vänner mot dig, i alla fall mig. Jag kan förstå att det är jobbigt att bli av med någon man älskar särskilt om anledningen är att de inte längre älskar en. Men sättet du betedde dig på mot dina vänner var inte okej! Att ge folk skuldkänslor för att de inte klarar av att dela dina bekymmer, alla har vi våra anledningar till varför vi gör som vi gör. Vi försökte att fortsätta som vanligt och vara vänner, glömma Samuel och din ilska. Men någon gång under sommaren bubblade det upp igen. Du gick på mig om vilken dålig vän jag är, att jag inte fanns där för dig, att jag borde varit där. Att jag inte borde vara vän med Samuel för han hade varit ett sådant svin. Men helt ärligt, Samuel har inte gjort mig något ont så varför ska jag säga upp min vänskap med honom? Det var dig han inte ville ha kontakt med, varför? Antagligen på grund av hur du försökt att skuldsätta alla dina vänner. Jag försökte förklara för dig varför jag inte kunnat vara där och lyssna och stötta, du vägrade acceptera detta. Jag hade ju inte haft ett lika jävligt liv som dig på sistone. Men helt ärligt, vilken rätt har du att bestämma hur jävligt mitt liv är. Bestäms sådant av sjukhusvistelser? Av psykologbesök? Eller vem som verkar mest förstörd? Jag vet inte hur man mäter jävlighet men jag mitt liv har inte varit någon dans på rosor direkt, någonsin.

Det kom en inspark en ny stad och ett nytt helvete!

Att flytta till Jönköping var något jag såg fram emot, träffa nya vänner och lära mig nya saker. Vår relation skulle kunnat bli bättre nu, men ack så fel man kan ha. Bara några dagar efter att vi kommit dit så började cirkusen, du ville att jag skulle välja sida och på den vägen har det fortsatt. De senaste gångerna vi har setts har vi bråkat, och jag är väldigt trött på detta. Det är inte det jag har vänner till, att bråka med, behöva försvara mig för. Jag gissar när jag säger att våra bråk beror på att du är osäker, ensam och söker extremt mycket bekräftelse. Du tror att jag hela tiden väljer bort dig, men det är du som har valt bort dig själv. Jag försökte fixa en utekväll med dig mig och Emelie, hur slutade de? Du blev sur på mig för att jag ville gå till ett ställe för att Samuel var där, jag sa visst vi skiter i att gå dit. Ändå fortsatt du att tjata om att du vägrade gå dit. Sen såg du Samuel och fick ett utbrott på mig, varför? För att jag fortfarande inte har valt sida. Efter denna händelse gick inte ut med dig mer, hade inte tid och försökte binda nya kontakter, varför kunde du inte acceptera detta utan bara klaga på mig för att jag inte var ute med dig, Fråga dig själv nu hur många onsdagar, fredagar eller lördagar du ringde mig och frågade om jag ville hänga på dig och dina nya vänner ut, eftersom du visste att du inte kunde gå ut med mig när jag var ute med Samuel och hans vänner. Du fick fler utbrott på mig över att jag var hemma och Samuel och Linus, jag umgicks ju aldrig med dig, Fel igen. Jag umgicks med dig, men skulle jag bara sitta hemma och vänta medan du var med andra människor och inte umgås med andra? Du klagar fortfarande på detta men än en gång ställ dig samma fråga, hur många gånger har du uppmuntrat att vi ska hitta på något?

Du säger att jag inte lyssnar

Jag har sagt till dig att jag inte orkar vara psykolog, att jag inte klarar det. Jag måste hålla mig själv på rätt håll, och därmed går det inte att jag ska trampa vatten åt två personer. Senast i onsdags sa du det till mig, jag valde bort dig, men de är inte sant. Jag valde att bjuda båda! Att ni har ett problem får ni lösa en annan gång, och att du inte tål att se Ida är inte mitt fel, get over him! Snart har du nog inte mig kvar men inte ens då kommer du kunna säga att jag valde Samuel, jag valde mig själv för jag mår inte bra av vår vänskap längre. Du är självupptagen och pratar om dig själv och dina problem så du vet inte ens vad som händer i mitt liv längre, du känner inte mig. Du tycker jag ska säga att Samuel har gjort fel men du har gjort fel du med, ska jag påpeka alla dessa för dig?

Nästa gång vi ses

Du kommer att få välja, antingen så lägger du ner med ditt skuldbeläggande och låter bli att nämna hur dåligt du mår över Samuel eller så väljer du att avsluta vår vänskap tills du har rett ut dina problem. Du har ansvar för ditt liv, du måste själv ta hand om dig och dina problem precis som jag måste med mina.

letter to the old one

fredag, äntligen!! frågan är bara vad man ska hitta på? ska jag vara kvar och gå på fest med emelie eller åka hem och kolla på film med nathalie och ida och någon till? jag tror det blir att åka hem men vad mer? måste göra en del skolarbete i helgen sjukt tråkigt men sant, tror inte att jag vet hur jag ska orka de två sista veckorna för jag känner just nu inte mycket motivation. däremot så är jag glad över att jag ska få tandställning till våren, hur underbart som helst. synd bara att man vart tvungen att vänta 4 år på den. varför inte bara fått den för något år sedan och så hade det varit över nu. Men bättre att få den nu än att ha tanden som den är.

har lidit av mardrömmar nu igen, vet varför men inte vad jag ska göra åt det.

emelie till dig.
 

Inte visste

jag att de kunde vara så kul med färger, inte visste jag att det kunde vara så kul med nägot jag inte minns och definitivt visste inte jag att det kunde vara så kul med statoil. Nu undrar ni nog vad jag har hittat på...

de hele började med att angelica och jag lagade mat, åt och började dricka. Sen börjar vi fixa oss och emelie kom, efter en halvtimme tycker emelie att vi dricker dåligt och vi börjar köra drickaspel. när angelica är och hämtar något i köket börjar jag och emelie disskutera hennes armband som var humm blå, grön, gula? eller näe hon försökte säga att de var bruna. Vi ligger i soffan och kvider av skratt. Sen bär det av ner mot kåren, innan vi kommer dit går vi och gör det som o'learys är bäst på, ha toaletter som fungerar och är lediga, hehe.

på kåren beställs en cider var, sedan en drink, vad de kostade har jag inte en anning om men va fan de fanns iaf pengar på kortet nog, sen tror jag inte att vi drack mer. Vid halv ett, synd så tidigt gick vår sista buss ochs självklart var vi med den, vem vill gå 6.5 km full liksom? okej jag hade säkert klarat det igår.

Hemma igen droppar mina kläder av mig av sig själva nästan ovh när jag har bara lite kvar övertalar angelica mig om att jag är hungrig, efter att hon fått upp mig från golvet där jag nästan dött av skratt begav vi oss ut i köket och klagade på att pizzerian inte är öppen, Men angelica har ju en pizza i frysen dock tar ju en sådan lååång tid så vi tog cyklen till statiol ist och käkade hamburgare under omständigheterna cyklade vi väldigt rakt och utan att trilla...hehe

kontentan är att det var väldigt roligt igår, dessto mindre roligt idag när jag vaknade med huvudvärk och illamående.

Example, exXXYYple

Idag till skillnad från igår så mår jag väldigt bra!!!!! på toppen humör faktiskt, vissa saker får mig att vara glad. Att åka hem och träffa massa vänner är en av dem, fast massa kanske det inte blir. Jag har iaf planerat att våldgästa johan lite, nathalie och kanske se om det finns någon annan också. Hehe åker hem om en timme och 25 minuter ska blir sjukt skönt, nu ska vi gå och värma lite käk, pizza för 5 dagen i rad. sen ska vi lägga upp om pepparkakshusbakartävligen, tyvärr blir det nog en dag alla inte kan, men men så får dt bli.

har även redan nu planerat att vi ska ut imon, i helgen och nästa onsdag är det dags för caps igen.
Extermfylla hej!

helpdesk

Vissa människor skulle behöva hjälp att se sina egna brister. De skulle även behöva lära sig att se från olika perspektiv.Det finns några personer som är väldigt osams med varandra. Det som de mest bråkar om är vem som har gjort mest fel och vem som ska säga förlåt, vem som ska erkänna sina misstag. Jag som bara för höra om sakerna kan tycka att båda kanske gjort fel men hur de jämför är inte rätt. Ena personen gjorde fel med att ligga med sin kompis pojkvän, de kan väl alla vara överrens om att det är fel. Att däremot sen jämnföra detta med att bli tillsammans med sin kompis x-flickvän kan jag ju personligen säga inte är fel enligt mig, visst kompisen blev lack men när man har gjort slut måste man vara beredd på att den andre personen kommer att träffa någon annan, vem det blir är svårt att styra. Om två får känslor för varandra är det inget fel. sådant händer de är bara hur man hanterar det som är frågan.

Sedan kan jag ju bara säga att jag personligen börjar bli lack på den ena av dessa personer, jag anser mig själv ha gott om tålamod och tolerans om andra människor, särskillt vänner. Men att du hela tiden klagar på att åå de är så ensamt nu när du flyttat, du vill inte umgås med mig, du frågar alldig om jag vill hänga med och dessutom blir sur hela tiden över att jag har roligt med andra människor börjar gå mig på nerverna, särskillt eftersom att jag ofta anser att du har fel. Om du läser detta eller i allmänhet är sur på en kompis för att hon/han inte ringer och föreslår att ni ska hitta på något. fråga dig själv när ringde du och frågade senast? när hörde du av dig. när ni sågs senast hur mycket uppmärksamhet gav du din kompis då?

I mitt fall som svar på dessa frågor om denna person som jag är lack på så ..humm du har inte ringt och föreslagit något på minst en månad, du hör inte av dig så vida inte jag börjar, och sist vi sågs pratade du om dig själv, frågade ingenting om hur jag haft det. gången innan dess när vi skulle käka ihop satt du hela tiden och snackade med dina klasskamrater om hur det var i skolan, Inget som intresserade mig eller min andra kompis. Om du tycker att vi ska vara vänner känner jag att du måste anstränga dig och visa att du verkligen vill det, inte bara klaga på mig hela tiden. Annars kommer vår vänskap precis som vissa andras rinna ut i sanden.

Think...

I'm going to throw up, Can't log in on msn in case you would talk to me, which I don't want to. but on the sametime that's just what i need. Why can't it just let me go.

RSS 2.0