baaaaaahhhhhhh va sa du?

avbokade passet just, tror jag går och sover..tjing

mysig middag och xbox

I lördags fixade och donade jag i köket nästan hela dagen, skulle nämligen bjuda niclas på mat. Den blev mycket god och lyckad efter många timmars slit. Fick cykla till A6 för inhandlande av vin och lite annat smått och gått på coop, fanns inte en jävla gurka på willys nämligen. Eftersom jag har en underbar pojkvän med så fick jag blommor :D. Sen satt vi i timmar och drack vin, köpte ett vitt och ett rött.

igår så förflyttade vi oss från min säng till niclas soffa för att spela xbox, har insett att vi borde hitta en sysselsättning så vi inte blir tråkiga och "rutiniga" de var mkt trevligt spel faktiskt och jag lyckades vinna en gång...

just nu borde jag plugga men är allt för trött för detta och mest bara väntar på att få gå och lägga mig, men innan dess ska jag iväg på ett step pass hade jag planerat. eftersom de är enda dagen denna veckan ungefär så vill jag gärna gå. På onsdag är de Caps som gäller och vi får väl se hur de går denna gången gissar jag. aja nu ska jag fixa någe käk och sova en stund tror ja minssann


två timmar till

Jaop om två timmar är de tenta som gäller, inget jag är sugen på och för att slippa tänka på de har jga bytt kläder tre gånger, sminkat mig, ändrat frisyern två gånger och även rakat benen.. dock finns de fortfarande tid, tid som skulle kunna nyttjas för att plugga men är för nervös......

när man vägrar vissa saker

Denna veckan har jag sedan i måndags vägrat att gå til willys och handla eftersom detta skulle kräva att jag flyttade pengar från sparkontot till uttagskontot. Eftersom de kommer pengar från csn imorgon så vägrade jag flytta dessa, så jag har verkligen ätit vad som funnits hemma, brödet tog slut igår men ojdå då hittade jag lite frallor i frysen som jag bakat tidigare, de fanns även ingridienser till hamburgare, spenat och fiskpinnar, och mina underbara påsraggmunkar (som de bara verkar vara jag som gillar) dessutom fanns det sedan tidigare lite boldpudding kvar med.. dock börjar de bli lite kris på mjölk och lingonslyt, men man överlever tills på lördag ändå tror jag..hehe i vilket fall som helst tycker jag att jag hittat mat i frysen jag inte visste fanns där, eller mer rättare sagt som jag inte ätit för att de itne är mina favvisar, skulle nog klara en vecka till utan att handla "mat".. ikväll fick jag ihop ris med lax och äpple i grädde, rätt gott faktiskt!

vägrar man hittar man lösningar!

lite synd blir de kanske dock om storasyster som kommer hit ikväll och troligen vill ha frukost imorgon då jag endast kan bjuda på en mack, apelsinjuice och kanske om jag är snäll ett ägg(har bara 2).

imorgon är de även dags för den fruktade research methods tentan, min första andra för vissa och 7 för andra..hoppas på att sätta den men samtidigt få ett bra betyg. Sen blire bbi samling på vätterstranden så önska mig lycka till!

idioter till 100000000000000000000.....0

igår så googlade jag runt lite och kom över en blogg som gjorde mig så förbannad att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. http://imadeablognobodyreads.blogspot.com/2007/02/hejsan-o-jag-e-en-tjej-som-e-ihop-med.html för er som orkar läsa är de adressen dit, iaf så handlar de om en tjej som skriver till denna sexrådgivare om att hennes pojkvän tycker att de ska ha analsex men hon är inte säker på att hon vill, hon undrar om de gör ont etc. Svaret var de som gjorde mig upprörd då persoenen säger åt henne att aldrig neka sin pojkvän något då han är av en sort som är svår att hitta. och sen vidare om hur hon skulle göra när de väl var dags, att hon skulle töja ut sin lilla rumpa och de ska hon göra med några fingrar eller mer att han kan göra de men om han skulle tycka de var äckligt så får hon minsann göra de ist. ahhh om de nu var han som ville så fan ska väl han inte bara ha de roliga de är inte hans rumpa som kommer ha svinont troligen efteråt!!!

stadsparken

Ja igår vart de grillande och de var trevligt trots att de var svinkallt när solen försvann ner bakom de vackra träden. vill ni läsa om de rekomenderar jag http://ekonomens-aventyr.blogspot.com/ där de finns en rolig video från kvällen.

självklart bidde man lite förkyld efter en sådan kväll och diverse smärtor härjar i kroppen, misstänker en lätt feber då tempen mätte 37.1 och jag normalt ligger på 36.4 men men de är väl fritz förbaskade snack om sjukdommar som smittar via internet :(

google is the shit!

hehe vi har iaf lärt oss en sak, behöver du hjälp använd google. precis vad jag gjorde nyss när jag behövde veta hur jag skulle gå till väga vid avloppsrensning i duschen och gud va illa de luktade och äckligt det såg ut, de vill jag inte göra igen på läääänge!!!

groupwork sucks

jaha då satt man här i skolan och väntade på grupp medlemar som än en gång inte kommer, visserligen beror de nog på missförstånd idag. eller två av våra kanske bara inte kände för att dyka upp, vad vet jag??

höna

känner att jag inte har något värt att skriva ner i denna blogg, de händer typ ingenting i mitt liv som är så intressant att de skulle vara värt att skriva om det. När man läser snoddas blogg om hennes äventyr i namibia eller om fridas grannfejd så verkar alla mina vardagliga saker trista och tråkiga. Det mest nämnvärda att skriva om skulle väl kanske vara den cdn niclas och jag hittade när vi varit på willys i söndags. Choklad som gör dig glad! ni får själva gissa vad de var. Annars är de bara vanliga zophie som inte pluggar som hon borde och har sina ångest dagar/stunder. Händer egentligen roliga saker men de bör jag inte skriva om här, då kanske en viss underbar pojk blir bitter på mig. imon ska vi iaf grilla i stadsparken, får se hur många som hänger på.

failor big time

De senaste tre dagarna har jag planerat att jag skulle plugga, så att jag inte hamnar mer efter än jag redan är (detta för att slippa läsa som en galning snart) det går dock åt helvete som vanligt. I Onsdags fixade jag de väldigt bra och pluggade på, men sen på torsdagen började jag läsa in min bok(inte skolbok) under bussresan in till skolan och därmed varde kört, jag fastnade i den boken, kom inte till lektionen och pluggade ingenting på hela dagen. Fredag skulle jag åka hem och träna, plugg etc vid 10 hade jag tänkt (sov på niclas) men vi kom inte ur sängen förrens vid 12 eller ännu senare. Sen vart de kvällsmat och bio. Inget plugg alls då heller. idag har de inte gått bättre heller. sitter här och tänkeratt jag ska börja men gör de aldrig, inte för att de inte är kul bok eler så men för att jag inte är på plugghumör.

GGGGAAAAAHHHH vad ska jag göra?? de är lika dant varje år när solen tittar frama tt jag tappar lusten att plugga totalt.

glad påsk föresten

5 km

Idag släpade jag mig äntligen till friskis igen, joggade 5 km och sedan vart jag färdig. Hem och plugga...vilket jag också gjorde även om starten vart lite trög. kom fram till att blodpuddig/korv nog är de billigaste du kan hitta att käka.

Längtar sjukt mycket efter sommaren just nu med, bara för att peter och jag snackade om att ut och springa (vilket vi aldrig gjort) och så kom vi in på inlines turerna vi gjorde förra sommaren. sommaren 2008 var faktiskt en riktigt lyckad får jag nog säga. Dock kommer nog 2009 bli sämre.

nu ska jag iaf sova så jag orkar pallra mig upp till min morgonpromenad... god natt

hemma hos mamma bra men i jönköping bäst!

Ja nu vart man hemma igen efter att ha farit runt en del, vart rätt sleten igår kväll när vi äntligen landade i min säng. Niclas då fick ju vänta ännu en dag att komma hem till sig då jag övertalade (väldigt lätt) honom om att sova hos mig ist. Men överlag har de varit superkul att träffa alla.

Tisdag- den dag vi tog bilen ner till min pappa och träffade störredelen av pappas familj, vart väldigt skumt att sova där med niclas, lite svårt att förklara men eftersom vi brukar vara hos mig eller honom så är de konstigt när de helt plötsligt är hos päronen igen, man bestämmer liksom inte. man blir lite "barn" igen.

Onsdag- en promenad upp till ÖoB för att sedan trask upp till min mamma, hade wiggo med oss och just då vart han urgullig och morrade inte de minsta. Katterna hemma hos mamma tyckte dock inte lika mycket om honom och reste på nackhåren när de möttes. Hos mamma skulle jag slinga syrrans hår men nattis kom över och fixade de, sedan vart de en tur ner till tandregleringen som satte in första delen på tandställningen som är helt åt helvete när man ska äta, fast man vänjer sig så småningom. Tillbaka till mamma och laga sushi till syskonen mina. Fy va med sushi de gick åt. Lagom hemma hos pappa igen vart vi slut och däckade i sängen.

Torsdag - upp tidigt och ännu ett besök i den kalla duschen, min pappa renoverar badrummet så duschen är nerflyttad i källaren där de inte finns värme, vattet var iaf varmt. Sedan åkte vi till växjö för att gå på DAG X och sno godis och pennor. Vid 13 gick tåget och efter lite strul med biljetterna fixade de sig bra och resan mot el stockholmo började. Eftersom vi åkte X2000 gick de fort, fast ändå för sakta för jag var uttråkad efter att vår film var slut och de vart för kort stund för att starta en ny. När vi väl vart framme kom niclas papi och hämtade våra saker på stationen och vi åkte till burger king och käkade, sedan vidare för att niclas skulle repa med sitt band (spelning på fredagen).

Fredag - dagen som bara försvann??? jo de vart de den gjorde, vi vaknade eller niclas typ släpade mig ur sägen vid 11 för att sedan åka in till stan vid 15, skulle träffa hasse basse vid 16. Blev grymt avis på hans lägenhet!! en tvåa/enochenhalva vid odenplan i sthlm, hur lyckas man??? dessutom vart den helt nyrenoverad. lyxigt som satan med diskmaskin!!! Hans visste inte vad vi skulle hitta på på kvällen och de var kul att se honom så frågvis. Jag var lite nervös att han skulle baila om han visste vad vi skulle göra så inget fick han veta förrens vi var framme. Vi skulle nämligen lyssna på när niclas spelade. Musikskolan tror ja de var som arrangerade så två band spelade på "rockclubben" först ett band som jag tyckte vart bra utom sångaren, hans skulle passa bättre som musikalartist. Sedan de bandet niclas spelar i då. mer min musiksmak. Efter de tog vi en drink på något ställe och sedan bar de av hem för att sova.

lördag - åkte vi in till stan och shoppade lite. ett par nya jeans var, en halsduk till mig och lite bucher. Sedan hem och byta om och bege sig till niclas morbrors 50-årskalas. mkt trevlig tillställning där de flesta blev lite berusade.

söndag - promenad hem till niclas farmor och farfar där vi fick bullar och cola, och lite frågor om vart niclas lockar tagit vägen. Sedan hem och käka för att sedan åka in till stan och hoppa på swebuss express och komma hem till underbara jönköping.

man tror att man ska vara pigg efter semester men ikke, man är ännu tröttare för att man hela tiden flyttar på sig och dessutom inte lever i vardagen. Men trevligt har jag iaf haft det, men nu ska jag packa och kila iväg och hämta mitt paket med nya kursböcker, sedan möta nicke vid maxi. lungt ochlite plugg ikväll gissar jag,...

RSS 2.0