För att....

Har just skapat en ny blogg bara för min uppsats, kände att jag inte riktigt orkade kräka ner denna bloggen med alla dess problem så då får ni läsa den istället om ni är intresserade av det. Om inte kan ni ju alltid hoppas på fortsatt uppdatering här. :D

Kamomillastad.blogg.se/Thesis

16.03.11

Vilken vecka det är, plugg för hela slanten och för en gång skull så pluggar jag faktiskt och inte latar mig med serier, visserligen så plöjde jag faktiskt hela säsong 7 av OTH förra vecan. Gav mig själv bann på att fixa säsong 8 förrens efter tentan. Kan ju se fram emot det på söndag eller så :D.

I torsdags så var vi på Caj som vanligt, var super duper kul, fredag mådde man som man förtjänade?! Men lyckades ändå på något vänster få mer gjort under några timmar där än jag lyckat med på hela veckan, lite udda kanske.

I Lördags spenderade jag dagen i en bil, jaop det blev en snabbvisit ner till puttgarden och tillbaka, Lite fattigare på pengar, något rikare på alkohol.

Sen dess har jag varit i skolan vid 7.30 - 16 eller så och idag ännu tidigare för att få ett grupprum.

Men nu------- Thesis-------IT economics------grupparbete------Träna-------plugga------sova-----stiga upp aptidigt

Vasaloppet

Har jag någonsin nämt att jag är ûberförjust i att kolla på vasaloppet, skulle gärna själv vara med och åka någon gång i framtiden. Det lär ju dock inte hända än på ett par år, så jag njuter av det i soffan under täcke och med en coca-cola vanilla. Det hade ju passat bättre med varmchoklad men ack så det orkade jag inte fixa. Efter en väldigt spännande avslutning kan jag förtälja att Jörgen Brink (svensk) vann över en tjeck, och två norrmän, men inget var klart förrens precis i slutet. Det fanns dessutom gott om stollar i spåret, en som åkte med slalom utrustrning till exempel.

Solen skiner som sjutton idag, igår med för den delen, men jag tror knappast att jag kommer njuta av den på något mer sätt än innifrån. Näe att komma ut idag verkar inte finnas med i mina planer, som mer innefattar att plugga lite. Har haft en sjuk omotivation till plugget på sistonde, men kanske kanske kan vi hoppas på att det vänder snart. Eller det är egentligen inte omotivation i sig utan mer att det känns som att man står och stampar och inte kommer någonvart, sen att kurserna inte är så intressanta gör ju inte saken bättre. Kan ju berätta att jag fick Fx på tentan, så den ska göras om. Visserligen berodde det mycket på att läraren vägrade svara på mina frågor innan tentan så jag hade attityden "vi ser vad som kommer så kan vi göra bättre nästa gång" om jag pluggat lite mer hade jag nog fått G i alla fall.

Men plugg var det idag ja, ska läsa på lite om personas, interaction design och skriva lite.. men kan ju dela med mig ett tips om något helt annat. Boka inte gympa pass tidigt på morgonen då du är halvvaken, jag väckte mig själv aptidigt i fredags morse bara för att kunna boka spin puls till på torsdag, (platserna släpps 6.00) bokade och tänkte inte mer på det förrens igår då jag upptäckte att jag hade bokat fel pass!! så istället för spin puls var jag nu bokad på puls medel.. inte riktigt samma sak, och självklart är platserna numera slut så vi får väl se.


RSS 2.0