Slut på mjölkmage

Kom just att tänka på en sak, kanske inte så intressant för andra men den har gjort mitt liv så mycket bättre och lättare. Ungefär en månad innan jag åkte till Newcastle så började jag äta ett par tabletter som jag fick höra talas om via djungeltelegrafen. Ett par tabletter som sades kunna göra så att lactosintoleranta människor kunde äta som vanligt igen. Jag var ju självklart lite skeptiskt till detta eftersom jag tidigare testat andra "sånna" piller som man ska ta 1-2 varje gång man äter mjölk men man får då inte äta dem för ofta för då skulle effekten avta. Men jag tänkte, What the hell! jag kan ju testa och se. Så det gjorde jag och nu har jag ätit dem i snart 3 månader och jag kan säga att jag märker skillnad, nu äter jag glass och dricker mjölk och allt som vanligt. Visst får jag fortfarande ont om jag äter kopiösamängder men det får nog alla! Så dessa piller borde rekommenderas till alla lactosintoleranta människor i min mening för hur underbart är det inte att slippa tänka på vad som innehåller vad?

Pump

jag är totalt slut nu efter att ha kört ett pass Pump, det slutade för 1 timme och 20 minuter sedan och jag har inte kommit längre än till att sitta i handduken efter duschen. Jag är SLUT! Tänkte att jag skulle ätit tacos ikväll men vet inte ens om jag orkar fixa till det, dvs skära grönskar. Sen är huvudet typ suget på att gå ut och festa men kroppen den hänger inte helt med. Det känns i trisepcen eller hur det stavas av att knappa på tangentbordet, illa! Imorgon ska jag kanske köra core om jag orkar (inte mår för pyton) och simma en sväng innan syster yster kommer hit, längtar!

29.10.10

För att ha compulsary lections vid northumbria så hade vi en väldigt dålig uppslutning av folk i klassen i morse. Ja faktiskt så var vi endast 5 personer när vi började och 6 när vi slutade. Läraren började undra om det var hon som gjorde att folk inte kom (de var andra lekionen med henne). Vi garanterade henne att det troligen berodde mer på att det var fredag och folk har åkt hem över helgen eftersom det är halloween och dessutom typ mitt i terminen. Ja tänka sig att hälften typ har gått nu, så himla snabbt tiden går. Det känns som att det är måndag och sen är det fredag, alla dagar där emellan försvinner för allt plugg. Eller mer plugg jag borde göra men är sämst på att faktiskt ta tag i, jag är itne så diciplinerad som jag önskar att jag vore. Men idag pluggar jag så idag får jag en stjärna i kanten som man fick på lågstadiet.

Swimming pool

Vaknade av mig själv vid 8 imorse och då tänkte jag att det var nog meningen att jag skulle gå och träna iaf. Fast att jag helst ville ligga kvar i sängen som inte är så underbar men ändå helt okej. Trodde faktiskt att man skulle vänja sig vid den efter ett tag men blåmärkena tyder på annat. Har ju faktiskt nästan vant mig vid det äckliga vattnet här och är för lat för att köpa mer så nu dricker jag poolvatten, eller så smakar det iaf. Imorse då så blev det en tur till poolen, när jag kom dit var det endast en person i vattnet och han försvann ganska snabbt så snart var jag helt själv.

Hur underbart är det inte att ha en hel pool för sig själv?
Awesome!!!!!

Efter ett tag dropade folk in en efter en men vi var nog endast en fem när jag gick så man kunde bre ut sig hur mycket man ville. Man behövde heller inte använda hälften av sin energi till att hålla sig över ytan vilket man behöver när bassängen är full av asiater som inte tar hänsyn för fem öre. Ska nog försöka simma på mornarna istället!


Fika

Var och fikade idag på ett ställe som jag inte minns namnet på, men de hade en god pinappel smoothie! Definitivt kommer jag att gå dit igen. Fast nästan gång blir det det franska lilla cafet som jag var på förförra gången för de har en så underbar morotskaka där!






Jag var och fikade med min tyska kompis Ann-kristin och min svenska kompis Jennyann.

Worry stone

Why Worry?

There are only two things to worry about: either you are well or you are sick.
If you are well, then there is nothing to worry about:
but if you are sick;
there is two things for you to worry about: either you will get well or you will die.
If you get well, then there is nothing to worry about.
If you die:
then there are two things to worry about: either you go up or down.
If you go up, then there is nothing to worry about.
But if you go down you will be so busy shaking hands with old firends you won't have time to worry!

No need to worry!

bokat hemresan

Nu har jag bokat min hemresa, tiden här borta blir inte så lång. Terminen här vara till 14 januari men de har ett 3 veckors break vid jul, eller self-directed study som de kallar det. Eftersom jag inte har några tentor heller utan bara tre inlämningar så tänkte jag vara klar med allt innan jag åker hem. Vilket det nu är bestämt att bli den 20 december. Blir en resa på ca 10 timmar, inte så farligt eftersom jag kommer spendera 3 av dem på kastrup i väntan på X2000 som tar mig till jönköping och förhoppningsvis kommer jag vara i min säng hemma och välbehållen vid klockan 23. Men innan dess finns det massor som ska göras här borta

  • Fira Halloween
  • Anna + Charlie kommer
  • Pappa + Anna (hans tjej) kommer
  • Jag åker till köpenhamn och träffar Niclas

Sjuk igen?

Jag känner på mig att jag kommer ligga jättesjuk nu i helgen, typiskt mig! Jag har snorig näsa och ont i öronen för att inte tala om tröttheten. Näe inte ens att sova ca 12 timmar verka hjälpa mig just nu. Jag vill inte vara sjuk till helgen, inte nog med att det är halloween så kommer ju Anna och Charlie hit. Jag vill vara pigg och kry så funderar på att ta denna dag till att ligga i sängen fram till lektionen vid 13 och sedan fika och efter det sova igen, tror ni det funkar?

Pluggar idag, ovanligt?

Har jag berättat att vi i ena kursen ska analysera ett U-lands problem och hinder för tillväxt och utveckling. Det låter väl mer roligt än vad det är, men jag ska snart ta tag i detta och ägna resten av denna dag åt plugg och träning. För idag ska jag träna, har ju inte kommit iväg innan i vecka och helgen spenderades ju i dublin så ingen träning då inte. Eller vi gick ju runt hela tiden men ingen träning träning bara promenad promenad och öldrickande.

Men nu är det bäst jag sätter igång innan jag somnar eller finner något roligare att göra :P

27.10.10

Onsdag, en helt okej dag tror jag. Jag ska ju ha presentation idag som jag verkligen älskar att ha. Blir extra glad när jag vaknar och vet precis vad jag ska säga inför hela(halva) klassen och verkligen längtar tills jag får börja. Presentationer är ju det bästa jag vet och den här Human resource kursen är fylld med det så den passar ju mig utmärkt. Men nu ska jag ta och öva på mitt redan skrivna manus och sedan ha en lugn morgon med min kaffe och kaka.

Eller så ska jag skriva manuset, ögna igenom det och be till gudarna att jag överlever :P

dör, bör, sör, klör, mör, kör

Har slarvat lite med maten idag och spenderat de senaste tre timmarna med att fundera på om jag skulle äta något men så tänkte jag, Näe jag är inte så hungrig så vi tar det imorgon. Nu ca 40 minuter efter denna tanke då jag även hade hunnit borsta tänderna kom jag på att jag visst är hungrig. Men orka äta och sedan behöva borsta en gång till! Äta bör man annars dör man, borsta bör man annars dör tand. och eftersom jag inte jiter borsta igen så får det vara.

En rolig sak som hände härromdagen eller för ett tag sen, tänkte jag berätta men så han jag glömma det, typsikt mig!

25-10-10

Idag då är det måndag igen, en ny vecka och nya saker att tänka på. Däribland såg jag för en stund sedan att vi ska ha grupp presentationer nästa tisdag och så måste jag göra en jävla massa skit innan dess. Inte så kul med tanke på att jag är trött som en apa och har huvudvärk. Men det positiva denna veckan är väl att min syster och henne pajk kommer på lördag och hälsar på mig. Trevlish trevlish, dessutom var det en superduper helg i dublin med gott sällskap och mycket saker att se. Kommer bilder och story vid ett senare tillfälle, troligen onsdag. Men nu ska jag hoppa in i duchen och sedan fixa lite frukost/lnunch/kvällsmat, kallt var det vill mat ska jag ha!

22-10-10

Dagens gott folk, idag bär kosan mot ett annat europeiskt land. Inga längre resstäckor dock, det blir Dublin! Mycket spännande ska det bli dock önskar jag att vi haft mer tid så att vi kunde sett mer av irland än bara dublin. Typ som Nicole som åkte i onsdags till cork och sedan möter upp oss i Dublin. Hursomhave ska jag ha en awesome helg med guiness och old jamesson.

Be back Sunday!

Schoool :D

Sitter i skolan nu och har just printat ut ca 40 sidor (dubbelsidiga) med text om Human resource management och diversity, jippi! Kanner hur huvudet redan bulltar och jag somnar. Jag har en lektion kvar idag innan jag kan ga hem och fortsatta plugga. Maste skriva ett Cv till min dumma javla ask klass som de tvingar alla internationella studenter att ta. MEn jag ska inte klagar mer utan ta och kopa mig en dricka och satta mig och borja lasa.

Aj aJ aJ!

Jag har träningsvärk i mina lår av sällan skådat slag, inte roligt alls faktiskt!

18-10-10

Jag har jag tidigare nämnt hur ofta folk startar brandlarmet? Har jag nämnt att när detta händer måste ca 200-300 personer gå ut och frysa? Har jag nämnt att detta gärna händer när vi sover? Har jag nämnt att brandkåren måste älska oss? Och att de troligen har ett vad om vilken dag i veckan de ska köra ut hit?

Igår morse steg jag upp ca 10.20 och hinner inte mer än gå på toaletten innan någon har startat brandlarmet, jaop söndag förmiddag. Jag var bakis och ville helst bara sova men någon klårfingrig idiot kunde ju inte hålla fingrarna i styr! Vi brukar skoja om att det kommer gå ett larm i veckan vilket man typ skulle kunna säga att det gör. Har varit här i fyra veckor och jag har fått gå ut på tre eller fyra larm hittills, och då missade jag ändå ett då jag var i skolan. Inatt då när jag äntligen somnat, har lite svårt för det ibland. Så är det någon idiot som ska laga mat/röka inne/ vet i fan vad, vid klockan 1. Brandkåren såg lagom road ut när de kom hit och vände. Vi ville mest slå ner någon idiot och förbjuda folk att röra saker på natten, eller varför inte höja boten från 300 pund till 600 så folk kanske ger fan i att starta det!

Ursäkta för detta lite arga inlägg men jag har som sagt svårt att sova och asiaten som babblar i rummet jämte gör inte det bättre. Inatt fick jag sova med huvudet på fotändan bara för att slippa höra asiaten. Som jag har god lust att klippa till, sov för fan på natten!

A random night out

Igår skulle vi bara ut och käka en sväng för jag kände inte för att gå ut men på något vänster eller höger så lyckades folket att övertala mig att jag skulle med ut. Vi började på The goose där jag och louise åt fish and chips, helt okej gott ändå. Där blev det en pitch eller va fan det heter en kanna med big apple i alla fall, gott men väldigt svagt.




När vi sedan gick vidare blev det habita och där lyckades vi (louise) beställa en long island icetea, eftersom vi skulle ha något starkare. Det var väldigt starkt och jag lyckades endast få ner halva min innan jag gav upp och köpte två stycken habita, ingen aning om vad de var men gott var det. På habita mötte vi upp några som Jennyann och Jen kände. En av dem, alex, fyllde år så de var ute och firade hennes födelsedag.




Vi slog följe med dem till Beyond där vi dansade, och några drack lite till. Sedan begav vi oss tio meter till nästa ställe som hette Tiger Tiger där vi dansade ännu mer och hade en super duper kväll. När sedan britterna ville iväg till nästa klubb sa vi hejdå och gonatt, vi lite äldre folk kände att vi behövde sova. Tro mig jag är bakis idag så några timmar till och jag hade mått som philip! (han ligger bakis hemma i min soffa med minnesluckor om gårkvällen :D.









Thanks to the once that convinced me to go out. It was awesome!

Bowling

I fredags kväll då så skulle vi i flaten i väg och bowla och sedan ut och käka på en japans resturang, och efter det var planen att hit the town. Nu blev det ju inte riktigt så eftersom vi blev väldigt sena med maten och alla lite smått längtade efter sina sängar efter detta. Vi började i alla fall med att vi åkte ut till metrocenter och bowlade i 90 minuter, lite lagom långt när man var 6 personer. De flesta av oss (utom astrid) hade en normal alkohol kurva på bowlandet. Det gick bättre ju mer öl vi drack till en punkt då det sket sig igen och allt gick åt skogen. Vissa nådde denna lite fortare än andra. Men vi hade väldigt roligt och till och med jag lyckades göra en strike! hehe Angelica du minns kanske hur det gick förra gången vi bowlade, jag var mycket bättre denna gången. Jag till och med kom inte sist, vilket kändes awesome!



Efter bowlingen så åkte in till stan igen och käkade på en japans resturang där man kunde välja att sitta i ett eget rum och sjunga kareoke om man spenderade 120 pund eller mer. Vi tänkte att vi skulle nog komma upp i det ändå så vi tog det och hade höga förväntningar på kareoken, dom föll rätt långt när vi såg det hela. Fjärrkontrollen var på japanska/kinesika/koreanska, what ever fucking language that we could not make out. Men man kan ju alltid testa att trycka på alla så ser man vilken som gör vad. Låtarna var antingen kinesika covers eller gamla hit låtar, typ britney spearse, christina augilera, abba, westlife. Men vi sjöng på bra ändå, eller vissa av oss. Andra som typ Ed lutade sig bakåt och somnade, väldigt bra sällskap. 







Tackar flatmatesen för en superkväll!

Happy birthday

Happy birthday to you happy birthday to you!

Idag då så fyller en av mina flatmates år, Astrid, hon blir 24 år gammal! Så för att hon inte skulle känna sig bortglömd så fixade Maria så att vi alla skulle fira henne nu på morgon kvisten. Vi samlades och fixade lite frukost och blåste ut serpentiner på borden. Pojkarna hade varit duktiga igår och blåst upp en hel drös med ballonger så de togs med fram. Sedan gick vi in med en cupcake (med ljus i) och sjöng happy birthday för Astrid. Det var småroligt att fira någon och se denne öppna presenter :D.

 


Ny design

Kände att det var dags att ändra om lite, dock inte helt nöjd med denna än. Finns mkt som jag vill ändra men nu får det vara nog för ikväll hursomhaver. Men nu får ni gärna skriva om det var bättre eller sämre?!

choooklad

För stunden går tankarna i min hjärna:
  1. -ska jag gå och handla så jag slipper göra det imorgon
  2. -eller kanske spela age of empires
  3. -choklaaaaaad
  4. -humm fast det är rätt långt till morrisons, fast en promenad skulle ju behövas
  5. -fast age är ju rätt kul det med
  6. -chooooklad
  7. -choooooklad
  8. -fan jag vet inte, undra vad andra hade gjort i detta läge
  9. -chooooklad!

14-10-10

Hum duscha först eller frukost först? Jag är mer sugen på frukost än dusch och vill egentligen mest krypa ner under täcket igen. Idag blir det plugg hemma för att sedan gå på ett seminarie vid 13-14, tycker inte om seminarier de är för det mesta bara tråkigt. Sen ikväll ska jag testa Aqua för första gången, hoppas det är nice så jag kan fortsätta med det. Sen vill jag hinna med att spela lite AOE, har velat det i snart tre dagar så får väl ta tag i plugget så jag hinner med det sen. Näe nu blir det frukost!

Max-Min?

Okej gott folk, det är en ganska idiotisk ide att dricka 3/4 liter juice strax innan man ska gå och sova. De resulterade i två toa besök och dum som jag är var jag ju törstig båda gångerna jag vaknade och drack lite vatten då. Kan ha berot på att jag hade ca 25-30 grader i mitt rum inatt. Har lite svårt att hitta en bra temperatur, igår var det lite kyligt så jag satte på värmen, dumt nog på max. Sen på natten blir det cpvarmt och nu på morgonen när jag stängt av är det lite småkyligt igen. Det är lite så att mitt fönster typ läcker in kyla under dagen när jag inte har gardinerna för. Får väl lära mig att hitta något "mitten" som är "lagom".

Presentation skills

I hade ju då som sagt presentation idag, och jag får ju alltid lite smått panik när detta nämns och vill för det mesta gräva ner mig djupt under jordens yta. Idag då så började det ju lovande, vi skulle mötas upp vid 10.30 för att öva igenom det vi skulle säga så det lät okej. Vid 10.40 är vi tre pers där, av 6, så något övande blir det minsann inte. Väl vid 11 så går vi in i klassrummet och självklart är vi grupp 1 med att presentara så där ställer vi oss 4 stycken smått nervösa (panikslagen är jag) och börjar prata, när vi har kommit en liten bit in i presenationen så kliver medlem nummer 5 i vår grupp in genom dörren. Han improviserar bra när det blir hans tur eftersom han inte kan plocka upp sina papper ur väskan utan att störa alla. Det gick ganska bra ändå måste jag nog säga.

Mackan

Det är ingen som vill skypa med mig :( jag som vill prata med så många människor. tycker att alla borde skaffa sig skype så jag kan ringa oavbrutet! Just nu äter jag  min hemma gjorda macka som faktiskt blev väldigt lyckad

För att göra denna supermacka behövs, vad du har i kylskåpet, i mitt fall var det då, macka med keso, ost, champinjoner, bacon, ägg, halloumi och ruccola sallad och på det lite cesar dessing. Väldigt gott faktiskt!

13-10-10

Jag har TRÄNINGSVÄRK! japp det gör ont i både benen och magen, det är väl så det ska vara? Idag tror jag att jag ska ta och simma i eftermiddag. Men innan dess har jag skolarbete att fixa, ska ju hålla en presentation idag och jag tycker ju verkligen inte om att göra det. Men nu är det duschen, sen frukost och efter det drar jag mitt pick och pack bort till biblan för plugg innan skolan börjar 10.30.

12-10-10

Så då släpade jag imorse mig till gymmet, tänkte att jag skulle simma lite och springa lite. Blev inte riktigt så, gick i rask takt lite på löpbandet men sen tog jag tag i lite styrketräning. När jag sedan kände mig klar (eller inte hade så mkt tid kvar så om jag skulle hinna simma med så fick de bli nu) insåg jag att simbassängen inte öppnades förrens 7.30 vilket var lite surt för de känns inte optimalt att gå i bassängen vid 7.30 för att sedan stiga upp igen vid 8 så jag anmälde mig till spin passed istället och trampade på rätt bra i 30 minuter istället, dock kändes det att jag inte tränat på länge. Kändes som jag hade gele eller falukorv i benen och att armarna inte ville hålla mig uppe heller mot styret. Men vi får väl se hur det känns i morgon efter nästa pass :D

Happy happy

Jag har köpt gymkort!

så nu är det bara att sätta fart på detta lata arslet och se till att komma dit med!

Svar på tal

Angelica jag såg din kommentar på niclas blogg

"Tur att du uppdaterar i alla fall för din flickvän har ju helt dött på bloggen, men det saknas lite bilder tycker jaaaaag!!!"

Som svar på det säger jag bara, när tror du han har bloggat? jo när jag har slavat vid spisen för att provida oss med föda och han "låtsats" plugga.

För er andra så har jag haft en superduper helg med Niclas och bilder kommer inom snart, dock så har jag varit kass som vanligt på att ta kort.

Flyg fula fluga flyg

Hum om min plutt kunde höra av sig kunde det vara bra så jag vet om han är med planet från amsterdam hit eller om han sitter kvar där. Vill ju veta om han kommer nu eller om jag måste vänta halva dagen innan jag ser honom! Dessutom har jag ingen stor lust att åka ut till flygplatsen och vänta där om han inte kommer. Känns ju rätt ovärt. Nu blir det smink + frukost!

Dublin

Japp då så har vi bokat en trip till Dublin, ser verkligen fram emot detta! Vad som ska hända där vet vi inte riktigt ännu men jennyann är utsed till att kolla alla turistsaker. Jag tänker mest bara åka med och chilla lite, ta det skönt och dricka öl :D

Tesco

Måndag kväll = Vi äter tillsammans,
en trevlig liten sak som vi har bestämt att vi ska göra. Så idag var det min tur att laga maten, makaronipudding blev det
När jag gick för att handla på tesco insåg jag ganska snabbt att jag valt fel tid att gå dit
Det var sjuktligt med folk på tesco och nu snackar vi inte affär i storlek av maxi utan en i typ ica nära.
Vart man än vände sig så gick man in i någon. Inget slöshoppande här inte utan ta det man skulle och sen snabbt vidare. Men sen när jag ställde mig i kassakön hände de som är varje människas mardröm, eller min iaf.

Framför mig står en kille - 25 med ett 20 tal varor i vagnen. Han börjar plasera varorna på den lilla ytan innan kassören som börjar slå in varorna och packa ner dem i påsar. Under större delen av tiden frågar han hur mkt det kostar, detta pågår till kassörern säger att han är uppe i 34+ pund, killen tar då resten och säger att han inte ska ha det. Sen ska han betala med ett kort och då så funkar inte kortet, antingen något fel på det eller inte tillräckligt med pengar. Så då tar de bort lite saker och försöker igen, första andra, trejde och fjärde gången .. sakerna åker fram och tillbaka till se inser att kortet verkligen inte funkar och killen bestämmer sig för att betala cash ist. Han har då 30 pund och kan inte köpa allt och då står han en stund och diviverar över saker han ska ta bort och i slutändan efter 15 minuter slutar det hela med att han tar bort smirnoff flaskan! Jag var så arg att jag inte kunde prata, man borde vara förbjuden att göra så!

Glad idag

Idag är jag glad! mm faktiskt så vaknade jag och var glad, det har inte hänt på ett tag. Jag tror det beror på att min plutt kommer imorgon, längtar så jag skulle kunna spricka. Sen även är det sista dagen denna veckan som jag börjar kl 9 och det är ju bäst skönt att kunna sova några morrnar sen (läs gå upp och börja plugga vid kl 9 ist).

Today ska jag:

9-10 lektion

11-12 seminarie

Resten av dagen

kolla på gumball med erik och mackan (tv6play)
kolla på kungarna av tylösand (kanal5play) för att ha något att skratta åt hur idiotiska folk kan vara
plugga micro, hr och growth.

Måndag morgon

Ja, idag är jag sjukt trött och grinig som en tre-åring. Mesta dels beror nog detta på att jag blev väckt när jag sov inatt. Var grymt trött när jag kom tilllbaka från edinburgh och gick typ rakt i säng. En timme senare  vaknar jag av det högsta brandlarm jag troligen någonsin hört. Tro mig inte en jävel kan missa det, troligen vaknade alla i andra husen med så jävla högt det tjöt. Ja de var någon idiot som satte i gång brandlarmet vid 12 i natt. Jävla människor till att inte hålla fingrarna i styr. De var tydligen andra gången denna veckan som brandkåren kom hit, hehe de måste älska dessa studenter som startar brandlarmet. Så vi fick gå ut och stå och frysa i ca 15 minuter innan vi kunde gå in igen när brandkåren varit här och vänt och "student ansvarig" hade fått tag på personen som startade det. De kan se här vilket rum som sätter igång hela saken. Den personen får betala en trevlig bot på ca 100 pund. Vilket de gott kan göra när de startar det och stör alla som bor här.

Idag however ska jag först till skolan, micro vid 9-10 och sedan growth vid 11-13. Sen blir det massor av plugg och så ska jag laga någon mat till folket i min flat ikväll. Tänkte en sak men har nog ändrat mig så får se.

Edinburgh

Nu bär det snart av till edinburgh för dagen, hoppas på en trevlig dag i sällskap av andra människor och att uppleva denna stad i scottland. Ska försöka ta  en del bilder med mobilen men efter torsdag så har jag en riktig kamera och då blir det nog lite mer kvalitetsbilder. Men nu ska jag klä på mig och sminka/äta något..

Ha en super söndag!

Hope hope

Ska tvätta idag, jippie!
men för att komma åt tvätten behövs det städas lite här, papper, böcker och smink blandat överallt i detta lilla rum.

Stop me if u can

Jag har lite smått tråkigt och det där med plugg, lägg ner det idag va? Nu ska jag våldgästa lousie och tvinga med henne till ann summers och Donken för milkshake! Try and stop me!


Multivitaminer

Det var ingen super ide att ta kjol idag, näe vet ni vad det var svinkallt! Nu sitter jag här i mjukisarna och mössa. Ska snart dra igång och städa lite och plugga en del. Men för de som vill veta så har min babe bokat biljetten hit nu så på torsdag förmiddag kommer han hit. Så jävla skönt det ska bli att träffa honom igen och bara ha några dagar här tillsammans. Om någon annan vill så är alla väldigt välkommna hit till min lilla fängelsehåla i denna ganska trevliga stad där man aldrig slutar förvånas över britternas beteende. Igår till exempel när jag var och shoppade såg jag en klänning, ganska snygg men kort (kort=strax under rumpan ungefär) så jag funderar men tänker att den nog visar lite väl mycket i min mening, efter mig kommer en kvinna i 45-55 års ålder och tittar på samma klänning och verkar inte alls tycka att den är för kort.

FUCKING...=#%"#=%/"!

Jag totalt HATAR personen i rummet jämte mitt! Antingen har personen problem med att vakna eller så tycker den att det är underbart att lyssna på sitt alarm i 30 minuter! 30 JÄVLA MINUTER! oavbrutet, det är inget snooze här inte utan det är konstant. För att demonstrera har jag hittat ett Youtube klipp så om någon inte tror mig när jag säger att det är sjukt störande kan nu ju testa att sätta detta på repeat eller så i 30 minuter och försöka sova.

RSS 2.0