Bara 16 dagar kvar

Nu är det bara 16 dagar kvar till jag beger mig till sthlm på en ytterst kort mellan landning innan jag den 17 åker till Newcastle. Är inte nervös ännu men det kanske kommer senare, mest bara funderar jag på hur jag ska få med mig allt jag vill ha med mig. Särskillt eftersom jag insåg till min besvikelse efter att jag bokat flyget att eftersom jag flyger innan 1 october gäller de gamla reglerna för mig, dvs €11/kg extra utöver de 20 fria kilona istället för de nya där man betalar €30 för en extra väska. Ytterst dumt att de inte ändrat reglerna så de redan gällde :(. Men får försöka hålla nere på packningen så mycket som de går. Idag ska jag skicka iväg mina CSN papper har jag tänkt så jag kan få lite pengar och slippa vara pank hela tiden.

Garderobs städning

I och med att jag ska åka iväg snart :D så tänkte jag att det var himla onödigt att packa ner kläder i lådor som jag egentligen inte vill ha i alla fall så städning blev här. Efter 3 dagar, har inte så mkt kläder men orkade inte göra något på två dagar typ, har jag nu tagit bort 2 1/2 kasse med kläder. Känns som att jag fortfarande har en miljon kläder dock men får göra en rensning sen när jag kommer hem igen eller så. Idag ska jag ge mig på alla små hår/smink eller annat skit och jag har liggande och fixa till det men först får jag nog springa ut med soporna som stinker skaldjur i hela lägenheten snart.

Tills bättre tider ha det bra :P

Kräftskiva

Efter många timmars slitande i köket så hade vi knaprat ihop tre pajer (en broccoli och bacon, en köttfärs och squash och en mozzarella och tomat paj) Utöver det hade jag gjort några laxpastejer som de hette. Nästan alla var sjukt goda och till och med folk som inte gillar broccoli tyckte den pajen var god. Sen hade vi ju självklart kräftor med, går ju inte att ha en kräftskiva utan det! Vi åt, drack och sjöng snapsvisor då vi tog några hallandsfläder och absolut tropic. Sen senare av dem smakade först som godis för att sedan ha sting som ingen riktigt var bereed på så jag iaf började nästan lipa av första. På något vänster så tog gårdagskvällen sedan ut sin rätt och jag och malin begav oss i säng vid tio för att sedan vakna vid 2 igen och då var folk fortfarande kvar.
Sammanfattningsvis kan jag ju säga att det var trevligt sällskap och god mat!

18 Augusti

Snart så är denna sommarens jobbande över, har bara två pass kvar!!!! Ska jobba 16-22 idag och sedan 7.30-16 på fredag, sen är jag leeeeeedig. Hur supernice känns inte det? Dessutom börjar det närma sig för att åka till England och plugga. Problem där är bara att jag inte har någonstans att bo ännu, lite jobbigt. Ska strax iväg och fixa mig försäkring tänkt jag, vet inte om ja ska köra csn's eller länsförsäkringars. Får se vad de kostar och vilken som är bäst :D.

Heeeey

Sometimes you have to praise the opening hours at MAXI, Droped Niclas off at 7.35 at school since he have an exam. Then i thought i would go to Maxi and buy some food, but i thought i would have to wait some time before they opened but to my surprise they open at 7! Happy Happy Happy

Soon its time for spinning for the first time in ages, hope it'll be good and that i will survive it!

Some better day

Idag var inte riktigt lika illa som igår men allt kändes som att det gick i slowmotion om vi säger så! Strax är det dags för att klippa håret och när jag kommer tillbaka så har min babe kommit hit. Längtar galet mkt efter honom, men nu måste jag städa så att det blir beboligt här igen.

kass dag

Riktigt kass dag idag, vaknade med världens smärtor i ryggen och ner i benen så jag inte kunde känna fötterna. Kändes helt avdomnade och ont som sjutton i resten av kroppen, varför? varför ska jag ha sådana smärtor bara för att jag är kvinna, jag kunde glatt klara mig utan dessa. Uppmuntrande som far min är sa han att han hört att man har kvinnliga veckan ca 400 ggr i livet, trevligt att veta att jag ungefär har klarat av 1/4 av dessa nu! Aja efter tablett och diverse ångest och deppande så begav jag mig för att jobba med humöret långt under ytan och ingen chans att få upp det heller. Tur att vi hade en lugn kväll annars hade jag nog fan inte pallat! Nu ska jag sova och hoppas på en bättre morgon dag (men hur den skulle kunna vara sämre är svårt att se).
Notera vilket krull jag har i pannan, där har håret lite av en egen vilja kan man ju lätt säga!
Imorgon ska jag förhoppningsvis klippa mig lite

Varför är sängen så underbart skön? E...

Varför är sängen så underbart skön? Eller den är egentligen inte det men det är härligt att bara ligga här och låta tankarna vandra. Ikväll/eftermiddag blir det en årlig trip ner till århult tror jag det heter för att träffa släkten och fiska kräftor. Missade förra året så blir kul att komma i år igen.


The Ark

Snygga bakgrunder hade de iaf
Typ Calleth you cometh I!
Jag och pappa, Anna klagar på mina miner
Jag och storasyster Anna

pointless?

Vad är meningen med livet?
The Ark

Helt huxflux så bestämde pappa, jag och Anna oss för att vi skulle åka till Växjö och kolla på The Ark som spelade ikväll. Käkade Sushi och mjukglass och var klara lagom till att de började spela. Hittade rätt ultimate spot att stå på med tyckte jag, en bänk som var som en fyrkant och ganska bred stod vi och några andra på så vi såg över de flesta människorna, (dock inte föräldrar som tvunget skulle ha ungarna på axlarna!). Bra spelning och häftig digital bild i bakgrunden. Bilder kommer senare skulle jag tro :P

<3

Bara för att jag har en bra pojk som har uberbra smak när det kommer till smycken och köper det till mig ibland så när jag såg denna ringen var jag bara tvungen att köpa en till mig och en till Niclas.
Note det är endast ringar inget annat!

Fiskekväll

I lördags (ja jag är superseg med att skriva) så skulle vi ut och fiska och tanken var att vi skulle vara där vid 18.30. Vi åker från oss 18.10 kanske och då bort till Martin där vi blir en liten stund innan vi beger oss till Maxi och sedan ida och samuel.. vi har alltså inte lämnat jkpg vid 18.30 (och det är 40 minuters körning till sjön). Hursomhaver åker vi och följer vägbeskrivningen som samuel skrivit ut från Google Maps. Vi kör fel tre gånger minst och är inte framme förens drygt 20.30. Vissa mer irriterade än andra men vi är iaf framme och nu är det dags att trassla ut linor till höger och vänster. Vi har en trevlig kväll utan att få en enda fisk.

RSS 2.0