basta med öl

Ikväll ska de först springas en låång stund på löpbandet för att sedan slappa med öl i bastun. efter det drar vi till kåren (om inte lite mer förfest) då ska jag använda mina nya skor som jag köpte idag, hoppas de är lika sköna som jag tror, sedan blir det jeans och tubtopp. hoppas de inte blir fullt så mycket folk idag som förra veckan eller iaf att jag inte stör mig lika mycket. Än är humöret bra och allt kan hända ikväll vem vet om jag hittar någon att dela säng med ikväll med :P


mr big

rondeller
det finns något som bilförare tycks ha väldigt svårt för, rondeller kallas de. Jag kan säga att jag har varit uppe i en rondell en gång under en färd, dock var det inte jag som satt bakom ratten. Men har ni någongång kollat i rondeller och sett bildäckspåren?? om inte kolla i nästa rondell, ett krav är förstås att rondellen är gjord av något material som det syns  på, inte asfalt då alltså. för er som bor i jkpg kan jag säga att ni kan kolla i rondellen vid ciggaren där de körde ner lite pinnar när de ändå höll på. 

kommentarer
fick visst en hel del kommentarer om ett av inläggen angående en sak som angelica sagt "hade ni sex" kommentarerna till detta löd:

den anonyme : ja?
angelica : det är väl inte så konstigt!!! man vet aldrig!! ;)

snodda : med dig.. då vet man aldrig ;) kidding

nathalie : skojjade du verkligen där snoddas??;)

svar på frågan NEJ vi hade inte sex, och sen är de något mina vänner försöker säga mig? brukar jag ha sex hit och dit... så vitt jag minns har jag bara haft sex med en person sedan slutet av maj, så de så...om ni inte håller med kan ni ju säga emot.

sex and the city
Nu har ännu en helg spenderats i soffan framför sex and the city, har 19 avsnitt kvar hur detta nu är möjligt. Pierre måste tro att jag inte gjort annat i helgen, hehe iaf jag gillar serien och har kommit fram till att jag är carrie, och att min mr big har jag hittat dock fungerar det inte för han har svårt att binda sig. Om man ska tro att de går som för carrie kommer mr big och jag att gifta oss om 8 år, då vi kännt varandra i tio år. hehe undra dem min aidan blir... som kommer att fria till mig :) kanske så att jag säger ja och gifter mig, Vem pallar vänta på en kille?

om ni undrar varför uppdateringarna kommer så sällan är det inte för att jag inte har något att skriva om utan för att jag inte har internet... de vägrar fungera på min dator.

nu ska jag tillbaka till maten, tvätten, plugget, handbollen och lite annat smått och gott :)

tjingelingeling ling


"klapp" "klapp"

Sitter på våran redovisning i research methods, vår cp uppgift vi fick. Det som slår mig mest under en redovisning är inte vad de som redovisar säger utan hur resten av klassen uppför sig under redovisningarna, det finns de som är duktiga och lyssnar, de finns de som mig som sitter på sin dator och inte har en anning om vad de snackar om. Sedan finns de dom som sitter och pratar med varandra och tror att detta inte kommer att märkas. När jag väl lyssnar eller tittar på presentationerna tänker jag på att tex den gruppen som redovisar nu inte har en anning om hur power point fungerar då de inte tryckt på f5 eller "visa bildspel" dessutom håller de på att hoppar mellan slidesen hit och dit,väldigt förvirrande. det finns de som pratar för snabbt, de som pratar för lågt, och de man inte kan förstå vad de säger! Men visst är det underbart med redovisningar.

"hade ni sex?"

Igår var jag på kåren som sagt, var helt nykter hela kvällen, dock ingen som trodde att jag skulle klara att vara det. Det tråkiga med att vara nykter är att man upplever saker på ett helt annat sätt än fulla människor. Det först jag tänkte på igår var att de var för mkt folk för min smak, man kunde inte dansa någonstans och man kunde inte heller gå någonstans, dessutom var alla sittplatser redan upptagna. Det ända stället där man kunde stå var utomhus ungefär. förutom detta var det trevligt att komma till kåren igen. Träffade som vanligt en del klasskompisar, faddrar och udda människor som man aldrig sett tidigare och hoppas slippa se igen som sedan visar sig skulla läsa en kurs ihop med dig :) . kvällens roligaste citat måste till ägnas elin "dom tog mitt ragg, och jag fick inte ens hans nummmer!!", de krävdes en översättning till mig för att förstå vad elin ville säga. Sedan kom de även fram att dennes ragg var en person jag kände, hehe. När jag stog i kön för att hämta ut min, johans och jonas jacka så fick jag ett bostadsförslag "du vet min lägenhet blir snart ledig, du vill inte flytta in?" eehh näe jag trivs bra på österägen med angelica. Sedan halvsprangs det till bussen eftersom garderobspersonalen tog sååå lång tid på sig att hitta alla våra saker. hade ett hemsläp med mig, hehe eller kanske en taskig benämning men övernattningsgäst. Angelica kom in i morse sedan försvann hon in till pierre igen. när jag sedan kom ut i köket frågade hon "hade ni sex?"..... som att de är ett måste för att man sover med någon!

Dumma JTH

Idag blev det att stiga upp tidigt bara för att de inte funkilerade så bra mellan vårat schema och salarna på JTH, därför har vi vår fyra timmarslabb på onsdagar kl 8 på morgonen!!! Alla som var där idag såg ut som om de fått förlite sömn, och inte konstigt när man annars går upp vid 10-11 tiden eller ännu senare. Det hela börja tidigt gjorde att jag som vanligt inte kunde få i mig någon frukost. mycket dåligt zophie!! Sen efter vår lektion så traskad jag bort till friskis, fortfarande på tom mage. på friskis gick/spangs det 7 km. därefter väntade jag på bussen och när jag kom hem var ja så hungrig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, de dåliga med de hela bidde att jag nu är JÄTTTEtrött och äter godis! ska dessutom till emelie och sen kåren, vill inte!! vill sova.

Dyrt med många vänner!!

Jag kom idag att tänka på att de kommer vara ena dyra månader fram över. I december fyllde nattis år men hon hade sitt kalas nu förra helgen så en present till henne var ju ett måste. I söndags fyllde min syster år så där blev det med en present, så nån hundralapp mindre har man nu. imon fyller min mormor år, men hon får ingen present de har jag inte råd med. På fredag fyller gullunge emelie/snoddas 20 och hon förtjänar en present dock kanske den får vänta till vår fest, har inte hunnit tänka ut något riktigt bra ännu. Henne ska vi fira lite imon genom att dra ut på kåren. Sen så nästa helg fyller Sandra 20 och klart de måste vara en present med till födelsedagsbarnet. Sen går vi in i februari, när Först peter fyller år <han kanske får en present om han kommer och hämtar den> där efter blir min lillasyster 18 år, wiiihi.. en vecka senare fyller lillbrossan 16, dagen efter det fyller mamma år. Sen fyller elin H år, dig ska jag nog bjuda på fika, hem bakta bullar eller så. Sen fyller jiipe 20 år vet inte vad som ska sändas upp till norrland än men något intresant blir de kanske, eller så får du se till att komma ner till min 20 års fest.

där hade ni fram til mars... ska jag fortsätta?

Rebounding to the world

Idag fick vi vårat internet :):) mest glad för det. Dessutom är jag glad för att solen sken idag när jag åkte in till skolan. En tredje sak jag är glad över är att jag troligen slipper vara själv i helgen när angelica åker hem, eftersom att pierre ska vara här. Han hittade mögel och silverfiskar under badkaret i den lägenheten han hyrde, så illa kvickt ville han därifrån så han kommer typ bo hos mig och angelica fram till mars då han får sin lägenhet i nr 18, vi bor på nr 16 och johan bor på nr 20eller22. Bbi studenter på österängen borde bara flytta hit några fler så kan vi ha fest och ha nära hem till underbara sängen.

spontant
anglica hade en "jagmåstegöranågotkonstigt" dag idag, hehe när vi ätit fick hon för sig att hon skulle frosta av frysen, så alla våra frysvaror står för tillfället på balkongen. Tur att vi gör de denna tiden på året annars hade vi inte haft mkt ätbart kvar. Dock kan jag ju säga att de var på tiden att de gjordes något åt frysfan.

duktigt
Vi kom även iväg till friskis idag, hehe var där i 40 minuter. Vi gick på ett pass som heter puls/medel, kan bara kort sammanfatta de som armhävningar och sittups med lite hopp och böj emellan. Jag gillade inte det men så suger jag ju på just de två sakerna med, armhävningar <klarar en 4 sen är jag slut, även tjejvarianten> och situps, hehe med min träningsvärk sedan i fredags ville jag inte ens försöka.

Hektisk Lördag

Sitter här i soffan och njuter av att vara skabbig, hehe. håret är flottigt men döljer detta med hästsvans, puder och spray. Håller trots allt på att försöka vänja håret vid att bli tvättat mer sällan, typ 3-4dag. Iaf ska jag snart dra mig till pappsen för att se om de går/är möjligt att sova hemma hos honom ikväll. Han håller nämligen på att göra om toaletterna och hade sist jag var där rivit upp golvet på övervåningen. Om de inte går att sova där måsta jag antingen vara nykter ikväll eller cykla. Angelica jag vet att jag sa att jag skulle vara nykter men är lite sugen men vi får se hur de blir. Vid kl 13 idag ska jag vara på födelsedagsmiddag hos min storasyster som fyller 22 år imorgon <malin fråga " ska vi beställa kista och gravsten nu?"> hon ska bjuda på linsgryta <jag sa att jag skulle ta med matlåda, men hon blev ledsen då> sedan blir det bullar, kakor och tårta, som vi bakade igår. Sedan blir de till att dra hem till mamma och byta kläder för sedan ska jag till Nathalie på hennes födelsedagsmiddag/sammankomst. vi ska spela singstar och lite annat skit, sen blir de till att åka ner till storasyrran igen och hennes fest, om de blir chaplin sen vet jag inte ännu. För hoppningsvis så ska jag även träffa någon mer ikväll men får se hur de blir med den saken.

dessutom nathalie din present, den kanske inte är den snyggaste men jag har iaf ansträngt mig!


I-landsproblem

Härromdagen så var mor min och syster min som sagt och hälsade på jag bjöd på mat och vi åt i köket, angelica åt vid tvn som vanligt. Senare när jag skulle visa mamma och anna en ska på tvn <hade jag tänkt> så gick det inte att starta den. Vi kom snart att tänka på att de kunde vara batterierna i tv-dosan som var slut så jag drog fram min lilla <ikea> ask med batterier, provade några <ca 5 par> men inga framsteg gjordes. TVn var död! hjälpp!!!! hur skulle vi nu klara oss.....Dagen efter när angelica skulle värma sin lunch så fungerade inte micron, den var sten död, hur skulle vi nu kunna värma maten, hur lever man utan en micro <har testat men tycks inte klara de> jag är totalt beroende av micron ...hur mycket kunde pajja på så kort tid??lösningen
Mircon = sätt i sladden
Tvn = köp nya batterier som fungerar

En vecka i Jönköping

Någon dag efter det att jag haft filmkväll med skogsmulle så bar det av till Jönköping igen för att få fart på pluggandet och motionen. Hade så mycket saker som skulle med upp att jag inte visste hur, tillslut blev de till att fråga om jag inte kunde få låna pappas bil, som han ändå inte använder och som han ska skrota i mars :(. Iaf fick jag självklart låna den och åkte till min älskade lägenhet, min underbara säng och en jättebra lägenhetspolare. hehe pierre var även där när jag kom.

GI-metoden
Efter att ha börjat året så fruktansvärt dåligt med att ha hunnit med tre besök på donkan innan 3 januari var slut beslutade jag mig för att nu jävlar skulle jag bli av med de där förbannade extra fettlagret som täcker min kropp. Angelica hade ungefär samma tankar och hade blivit inlurad av tanja på GI-metoden. När man bor ihop är de lätt att påverka varandra och vips så var Zophie också med på GI noterna. De första dagarna var hårda, sockersuget är min värsta fiende. Men ju mer tid som gått desto mindre sötsaker lockar, fast att se folk på tv är godsaker är än för jobbigt. Har även gjort en till förändring från i fjol, eftersom jag slarvade bort min kalender i somras så fick jag köpa en ny när jag började skolan, men sedan kom min älskling tillbaka <jag hade glömt den på sommarjobbet tillsammans med lite annat> och då hade jag ju två! så nu används den ena till att vara matplaneringskalender. När man i förväg har planerat vad man ska äta minskar impulsköpen och där med mindre snabbmat som pizza och donkan. Ska vara fit for fight när badsäsongen kommer iår!

Första Friskis Försöket
Ja dagen efter att jag kommit till jkg och efter en dag i skolansgrupprum begav jag och angelica oss för att träna på friskis. Vi kom dit vid 5 och såg oss omkring, de var som en butik under mellandagsrean Folk över allt! Men hade vi kommit dit kunde vi inte vända i dörren. Vi begav oss in i djunglen av människor för att hitta ett ledigt skåp i omklädningsrummet. Sedan ut bland träningssakerna, vi ville springa lite men ack, alla löpband var upptagna. Jag som dessutom längtat efter att få provspringa mina nya gympadojjer. Vi satte oss att cykla en stund och de tog inte mer än 3 minuter innan jag gav upp det < finns de något tråkigare än att cykla på en stillastående cykel> Istället blev det tio minuter på roddmaskinen, armarna dog efter att inte ha används på länge, fortfarande inga lediga löpband. "ne nu går vi hem" blev orden istället för ska vi träna mer? De tog ungfär 40 minuter från de vi kom till vi gick. ALLA HADE GETT NYÅRSLÖFTET ATT KOMMA I FORM IGEN!

Research boken
Eftersom jag inte läst så mycket på jullovet hade ungeför 450 sidor kvar i boken, och jag ville ha läst den innan vi började med vår uppgift så de blev till att plöja hundra sidor per dag, och lyckades nästan har nu 2.5 kapitel kvar. Dock var vissa kaptiel mer roliga än andra men fy fan för denna kursen!

Cp-Uppgiften

Ja som sagt efter att ha plöjt större delen av boken kap 1-11 så gav vi oss på uppgiften och insåg snart att detta inte var en rolig sådan, dessutom verkade den vara helt förbannat cp med. Men efter att ha försökt börja med den i tre dagar och försökt göra allt annat som fanns att göra för att slippa så lossnade de lite. Igår blev vi klara med lite och tills ikväll ska jag ha skrivit om analyseringsprocessen, hehe grounded fucking theory. instruktionerna till uppgiften är vaga, och ett mail eller två kommer nog att ha anlänt i vår kära lärares inkorg innan måndag. En fördel dock är att innan jul så kickade jag och angelica två av vår grupps medlemar. dvs 50% av gruppen. Nu i efterhand kan jag inte känna att vi kunde gjort något bättre, för hade vi skullat stämma träffa med dem med nu innan måndag fy fan va svårt de hade varit. Kan ju även förtälja att många andra grupper inte ens har börjat på uppgiften än så jag undrar hur de ska klara deadlinen på måndag eftermiddag.

Pepparkakshusen
ja efter att ha tjatat på angelica i några dagar om hurvida vi inte kunde slänga ut de dammiga pepparkakshusen gick de äntligen i backen den 14 januari, alla våra fina små hus. Angelica fuskade även lite med sin gi-diet genom att nallat på en huskant, efter att ha konstaterat att första lilla biten inte var god var hon tvungen att testa några till små bitar, vi skulle kunna säga att de var reserach, och för att testa att teorin " pepparkakshus som stått en månad är inte goda" måste man ju testa flera gånger innan man kan säga att den stämmer :S.

Ikea
har i år hunnit vara på ikea två gånger först med angelica, då vi avklarade ikea + A6 på 1 ½ timme, då utdraget. Sedan med mamma och systermin, vi åt lunch på ikea och min syster spendera en 2000 kr på diverse föremål till hennes och Charlies lägenhet. Sedan skjutsade jag in dem till högskolan för att de skulle gå på någon teater som hlk hade. efter många timmar kom de till  min lägenhet och jag bjöd på mat.

Rosenlundsbadet och första cykelturen för året

På tisdagskvällen bestämde Angelica och jag oss för att vi på Onsdag morgon skulle till rosenlundsbadet och simma. Mycket riktigt kom vi dit och de var vi och alla äldre damer i 70års åldern där + den helt okej snygga badvakten <är de ett krav att badvakter ska se bra ut?> Vi tänkte simma 2 km men efter en slutade vi, varför? Angelica ville inte mer och mitt knä gjorde satan ont. Tillbaka till lägenheten och åt lite mer frukost sedan cyklade vi in till skolan 6.5 km jag var död efter ca 2 så sen var de bara att trampa på. Att cykla hem senare gick lite bättre dock stjekade mitt knä ännu mer ju mer de anstängdes.

Up date

De var ett tag sen sist, närmare 14 dagar. Först pajjade min datorsladd så att jag inte hade någon dator och där med inte kunde blogga, sedan åkte jag tillbaka till jönköping och där hade grannarna fixat med sitt internet så att man kan ansluta men inte använda internetet. har därmed bara kunnat kolla mejlen och annat när jag varit i skolan eller hos pierre. Just nu sitter jag i skolan, och de är gott om folk som sitter och pluggar här. Bara runt mig sitter niclas, bill, jonas, pierre och lilla söta angelica. Angelica och jag håller på med en cp-uppgift i research, har nästan läst ut den boken med nu, tente i februari/mars. <kaffet svalnar alldeles för sakta> vi har varit duktiga idag och cyklat in till skolan, dessutom började vi dagen med att simma en kilometer. men men lite rubriker och uppdateringar skulle kanske sitta på plats

Nyår!
ja hur blev detta nyåret då, jo vi körde ner till helsingborg på en timme< tar normalt en och en halv>, kom fram till josefin som beccas kompis hette. Gick till några grannar och åt en helt fantastiskt god middag, sedan bestämde vi oss för att åka vi skulle skita i att åka in till helsingborg och ist dra till köpenhamn, när de väl kom till kritan sedan ändrade josefin sig och sa att vi skulle testa ett ställe i helsingborg först och om vi inte kom in innan elva skulle vi åka till köpenhamn. Vi ställde oss i kö vid halv elva. jag var toanödig och visste knappt vart jag skulle ta vägen. efter en och en halv timmes köande gav jag och emelie upp och lämnade den trånga kön som rört sig ca 2 meter under denna tid. Jag och emelie hittade något invandrar ställe som vi kom in på, men vi gick därifrån lika fort igen eftersom att de sög. sedan drog vi till seven eleven och käkade. taxi hem och sova, dock slog min bakfylla till redan vid 4 på morgonen. nu kanske de låter som att nyår verkligen var misslyckat men även om vi köade och de sedan inte blev något disko så var de en jättebra nyår.

donkan X 2
på nyårsafton var jag på donkan två gånger, först på vägen hem från helsingborg<gusch va gott med skitmat de var> sedan på kvällen med skogsmulle, hade en kul pratstund.

harrys med emelie
på fredagen gick jag och emelie till harrys och satte oss och drack kaffe och vatten. De var ungefär 8 pers där när vi kom och 16 när vi gick en timme senare. träffade en fyllegubbe där som hakade upp sig på att en ford fiesta<tror jag de var> dra 0.5 liter/milen. han gick och sa detta till alla, samtidigt som han skulle spela bort sina pengar på poker.

charlies & chaplins

På lördagen var det tänkt att vi<isabell, sassa, emelie, jag och nathalie> skulle åka till växjö och äta och sedan gå på puben, men ida blev sjuk och då tyckte de andra att de var onödigt att åka dit, dessutom var de halt och jävligt. Så ist spenderade vi 40 minuter på msn med att försöka bestämma vart vi skulle äta i ljungby ist. detta eftersom alla ville ha olika, tillslut hade vi enats om charlies. Trots att jag är motståndare till charlies< för att de har dyra och små pizzor> så var jga mycket nöjd med min barn meny för 70 kr. en ministek med pommes, orkade inte ens äta pommesena. sedan gick vi ner till chaplins och satte oss isabell tog en cider, jag en drink och de var typ it, sedan åkte vi hem och jag och nathalie åt min hemgjorda glass och snackade skit till de var sovdags.

Filmkväll med skogsmulle
Drog till växjö lite impulsivt för att våldgästa skogsmulles nya lya, måste ju se hur människan bor nu<lite stökigt var de allt där, men hade ju flyttat in typ 4 dagar tidigare> blev som vanligt skräpmat<som jag sa att jag inte skulle ät men ändå åt> och massor med film, först såg vi saw 5, superäcklig enligt min mening. sedan för att lugna Zophie kollade vi på transporter 2 och 3. vi hann inte med porrfilmen eller iaf glömdes den bort och de blev till att inta sovpositioner. dagen efter vid 9 ringer skogsmulles pappa och säger att de är utanför dörren, men sedan nej de är på väg dit. iaf får vi lite brottom med att klä oss. sedan spelas de guitar hero, vid halv tolv drar jag hem igen. de roligaste under filmkvällen var nog när emelie ringde och frågade vem jag var med, fast att ingen visste att jag var hos skogsmulle. jag ljög som vanligt men som vanligt funkade de inte.
RSS 2.0