shoe-lema


Jag har just skaffat mig ett shoe-lema, var inne på skorolf i ljungby idag och hittade ett par fina ljusbruna lite lagom klackskor som går att ha till vardags. Dessa kostade ca 800 kr. Sedan var jag inne på halens och kollade hittade då dessa  för 300 kr ist, dock med högre klackar och så. Nu vet jag inte vilka jag ska köpa!

Blocket.se

Som en del kanske vet så ska min rooomie Angelica dumpa mig och flytta in i huset mittemot hos sin kära Pierre. I och med detta så behövde jag någon som ville flytta in hos mig. Min kära Niclas kan ju inte göra det eftersom han åker till Kanada en termin. Så för ett tag sedan lade jag upp på blocket att jag hade ett ledigt rum, har i och med detta får diverse roliga mail/telefonsamtal. Ni ska få lite smakprov

"Jag är intresserad av era room.i am nyligen upptagna till IHH jag inte röker och mycket diligent.i kommer att vara mycket tacksam om ni ger mig opportunity.tack"

"Jag är intresserad om den rum för att hyra. jag studerar på högskolan i jönköping och just nu bör tillfället med min kompis och så jag tänkte att kolla om den rum finns fortfarande. och jag jobbar i ikea till hela sommaren. jag röker inte och har ingen djur. jag är snäll kille som gillar dansar mycket och jag är professionellt med salsa dans och jag är en av medlems i jönköping salsa föreningen. jag brukar spelar basket och tränar lite också. så det är mig och ser fram emot att höra från dig. tack."

Som ni kanske kan räkna ut har jag inte tänkt hyra ut till någon av dessa två personerna.

Lovely

Egentligen hade jag tänkt skriva om hur tråkigt mitt arbete varit denna helgen och hur mycket ja lägtar efter min underara Niclas som överraskade mig i fredags genom att skicka ett kort till mig där han skrev hur mycket han tyckte om mig :D han gör mig verkligen glad, även om han troligen ibland blir lite trött på min envishet när det kommer till vissa saker. Sedan längtar jag jättemycket tills på fredag då jag åker upp till honom och stannar till på tisdag kväll. Snacka om att jag kommer vara slut när jag kommer hem. Ska dessutom se om jag inte kan byta bort min sista 1½ timme på jobbet så jag slutar 14.30 och då hinner hem och byta kläder och duscha innan jag ska åka, så dessutommin mamma slipper köra mig till alvesta. Bara för att det ska gå så dåligt med bussar. Varför sätta en buss vid 16.05? folk som pendlar slutar ju ändå 16.00 och då hinner de inte med bussen, varför inte ha den vid 16.15 eller 16.30 så man hinner sluta och ta sig till bussen? livet blir inte alltid som man tänkt sig. Tur det finns bra dagar.

my other blogg

Har suttit och bloggat lite för mig själv i min andra blogg, som ingen skulle uppskatta att läsa troligen då den endast innehåller klagomål från min sida över de mesta sakerna men framför att massor med arga texter skriva till min pappa. Förstår inte riktigt varför jag aldrig ger dem till honom när jag alltid är så himla förbannad på honom, hur han behandlar oss. Som i fredags när han hämtade mig för att flytta upp saker till jkpg sa han till mig " det var sista gången jag körde upp hit (till min mammas hus) för jag klarar inte att se det" Nähe? hur fan tror du egentligen att det känns för oss att komma till dig då? där vi inte ens är välkomna? Dit vi inte får komma om det inte är "barn-vecka" eller om vi inte ringer innan och kollar om det är okej. Vi får inte göra ditt och inte datt för Åsa klarar inte det, stackars lilla åsa. Har han någon gång sagt till åsa "nej vi  kan inte göra så för mina barn klarar inte det" Skulle inte tro det. Vi fick inte ens frågan om vi tycket det var okej om de flyttade ihop, och att vi dessutom blev utkörda från våra rum var det ingen som frågade vad vi tyckte om det, Vi förväntas bara klara allt och anpassa oss för vuxna människor kan inte lära sig att leva på annat sätt?

Ursäkta nu blev det visst lite klagande här med, det är inte så att jag tycker illa om Åsa. Det är bara det att jag tycker att min pappa borde ställa upp mer för oss och sätta oss i första rummet inte i sista.

kleiner feigling

Idag har jag vaccinerat mig igen, tog den andra sprutan mot tbe. Denna gången fick mamma följa med och kanske nästa gång att jag klarar det på egenhand. Efter det bar det av till växjö med Nathalie, Vi skulle hälsa på en kompis till henne och jag hade tänkt att jag skulle fika med jossan men fick aldrig svar från henne. Kanske jag skrev fel nummer eller så bara cpade de sig lite. Peter var inte heller sugen på att träffas, nej han ville inte kolla på film han skulle köra tillbaka ut till ingenstans. Så jag och Nathalie och hennes polare toby kollade på the dark knight. Bättre än jag förväntat mig måste jag säga. När den var slut blev det lite repris av sveriges värsta bilföraren och lite tjockismat. Gick en sväng och doppade fötterna i en sjö, synd vi inte hade badkläder med oss. Lagom till 8 begav vi oss hemåt igen och nu sitter jag och funderar över min röra, vad ska jag ta med mig upp till jkpg imorgon när pappa kör? Ska kolla på en lägenhet åt niclas piclas. Eller egentligen skulle den väl bli till oss båda men de är han som ska skriva kontrakt och eftersom jag har närmre ska jag kolla på den och ta lite fotos.       

             

Köpenhamn

En helt underbar men ganska stressig helg spenderades med niclas och hans familj i köpenhamn. Efter att jag arbetat på fredagen kom de och hämtade mig. Checkade in på hotellet vid sen eftermiddag/kväll. Sen var det en dusch som stod på agendan då man suttit och svettats i en bil i 3-4 timmar. Gick ut och åt, jättegod faijtas. Hem och drack lite och sofie somnade ganska kvickt. Lördag var det dags att shoppa, köpte två klänningar och en tröja plus lite annat. Niclas köpte ett snyggt linne. Efter en del sent kortspelande lade vi oss och söndag var de upp tidigt för att åka 3 timmar till flensburg och handla sprit (tog ca 1 timme) sedan stanna på burger king och äta och därefter åka till bromölla och dumpa av putte, leta sig igenom småländska/skånska/blekinges djupa skogar och hitta hem till mig. Somnade rätt så fort när jag kom hem trots att jag sovit mycket under söndagen.


  

Mjälen

I Måndags var jag ledig och åkte till mjälen med nathalie, ida och emelie. Det var varmt och skönt, blev även årets första bad för mig KAAAALLT.  Sedan hittade emelie en sysselsättning, man kan ju alltid mata ankorna med nathalies bullar. Se hur nära de kommer, ett tag todde jag att de skulle äta bullen jag hade vid munnen.

Midsommar 09

Här kommer lite bilder från midsommar i år, det var en mycket trevlig helg och min första upplevelse av stockholms skärgård, tyckte om allt utom att behöva åka båt!


 

RSS 2.0