20 dagar kvar

Imorgon så är det bara 20 dagar kvar till plutten kommer hem till mig, men innan dess finns det ungefär hundra saker jag måste göra, eller kanske inte riktigt hundra men tillräckligt många för att jag ska vilja gå och krypa ner under täcket och gömma mig för omvärlden.

Tills terminen är slut ska jag:

 • Lämna in ISD projects
 • IDS projects seminar, där vi ska berätta vad vi kommit fram till
 • Lämna in voluntary assignment
 • lämna in case assingment
 • 8 dec presentera case
 • 10 dec opponera och presentera voluntary
 • 12 dec Tenta i ISD projects
 • 20 dec Tenta i IT and Strategic business development
och efter det har jag en uppgift kvar som ska in i januari, puhu.

såga såga bort min balkong

Vet inte om jag nämt det tidigare men jag ska få en ny balkong, vilket jag är väldigt glad över :D. Dock är det inte lika roligt att sitta här hemma och försöka plugga när de håller på att såga ner de gamla balkongerna. och med tanke på att de började vid 7-8 imorse var jag inte jätteglad på dem. Jag ville ju sova så att jag kanske kan bli lite frisk snart och slippa ont i halsen, förkylning och trötthet. Hursomhelst så sitter jag och försöker plugga och min diet börjar lika gårdagens. choklad, chips med dip och clementiner. fram mot kvällen åt jag lite "vad finns i kylskåpet" med.

ps har totalt kaos i min lägenhet, man ska inte påbörja omflyttning och sen inte orka avsluta!positiva saker med det:
 1. ny balkong som är snyggare
 2. nytvättade fönster nu, hehe de använder en högtryckstvätt
 3. ny balkong som är större och iglasad
 4. ny balkong :D

Första Advent :D

Idag är det första advent och man kan känna att julen närmar sig, både i affärerna och i skolan. Snart är det ju tentor igen, inget att se fram emot. Igår så tog jag tag i att julpynta för första gången på 3 eller 4 år skulle jag tro. Började tänka bakåt varför jag inte julpyntat. Ifjol så orkade jag inte när jag kom hem till mamma, året innan orkade jag troligen inte heller, året innan dess hade vi precis flyttat då så julpynta var inte ens att tänka på. Så möjligen året innan dess hadej ag julpynt uppe. Det hela blev en överraskning igår när jag öppnade lådan och såg massa saker som jag inte ens visste att jag ägde, Men hursomhelst så lyssnar jag på julmusik och har tänt första ljuset nu.

I fredags kom pappa, Hugo, Malin och Osvald upp hit och vi gick på Ikea, nej förresten vi sprang. hade bara en timme till att gå igenom allt och det tycktes gå bra till en början men sedan kom vi till lampavdelningen och pappa fick ett samtal och vi blev fast. Sedan skyndade vi oss till SF för att se New moon, lite sämre än jag hoppats men ändå okej att se. malin lackade på pappa som suttit och ojat sig filmen igenom, en tjej som glömt stänga av mobilen och störde alla. Sen hade tjejerna bakom oss tydligen julklappsutdelning mitt under filmen, vem fan förstör filmen så? Lite thai mat och borrning senare åkte pappa och bröderna hem och Malin stannade.

Malin och jag har haft en sex and the city helg, eller Malin iaf.. jag har varit lite productiv undertiden hon har kollat igenom sesong 1,2 och nästan 3. Jag städade "sovrummet" och garderoben och sedan flyttade vi in sängen här så att nu är det en lite större utmaning att ta sig till soffan från sängen, och äntligen så har jag en ordentlig garderob att ha mina kläder i! Vi var en sväng på A6 med, för min del blev det ett linne en klänning/typ och ett par supersnygga skor.

 

Nu har syrran åkt hem och jag ska ta tag i mitt vardagsrum för att sortera kläder som är användbara eller ska tvättas, har tvättid ikväll. Sen hade jg velat träna idag men tror inte det blir av, har ont i halsen. Så jag får tjocka mig med choklad och chips, någon som vill joina?


Voice Over?????

Hittade just en knapp på tangetbordet som startade ett program som heter Voice over, troligen skapat för de mest idiotisk människor som aldrig tidigare använt en dator!

Hur som helst ville det inte stängas av och det normala tvångsavsluta fungerade inte.. kom senare på att om jag tryckte lika dant som för att starta så stängdes det av men sjukt jobbigt program!

Bygga ett flygplan

Vi har nog alla någongång byggt oss ett flygplan, i alla fall ett utav papper skulle jag tro. Så När jag var på Facebook, där jag är ganska mycket hittade jag denna fina beskrivning på ett annat och lite annorlunda sätt att bygga ett flugplan.

http://www.fagotten.org/andy/fun/flugplan/index.htm

Rökning

Hur vet man att man är storrökare?Man påbörjar den andra cigaretten innan man är klar med den första :D

38......

Idag har jag spenderat 4 timmar på A6 letandes efter gardiner, hade helt klart för mig vilken sort och färg de skulle vara i men hittade inga. Så kanske får ändra mig lite. Sen letade jag lite annat nyttigt med som jag inte heller hittade eller tyckte var tillräckligt snyggt för att införskaffas. Vid dagens slut hade jag köpt 9 föremål om man inte räknar in pommes och dipp. Nu ska jag sova så jag orkar plugga imorgon och förhoppningsvis orka ta mig till gymmet för pass spinning.

Sov gott

stone heart Pictures, Images and Photos


Skoltrött

Jag är väldigt skoltrött och hittar ungefär hundra eller tiotusen olika anledningar till varför jag kan vänta med att plugga. Igår spenderade jag dagen med att kolla på Sex and the city istället, i lördags vet jag inte riktigt vart tiden tog vägen. Till och med träning och städning är roligare än plugget just nu. Måste bara hålla ut några veckor till, sen kommer en underbar jul (hoppas jag). Men nej nu borde jag kolla på uppgiften så jag har lite att komma med imorgon på gruppmötet.

Min älsklingRosor Rosor Rosor
Stora röda rosor fick jag i lördags av min underbara pojkvän.

Bra där Zophie!

Denna veckan har jag haft en del bra där Zophie stunder som jag tänkte dela med mig av, de var mest frusterande för stunden men sedan efteråt lite roliga kanske.

Buss resa hem

En dag i veckan tog jag bussen som vanligt mot mitt hem, på vägen kom jag på att jag skulle handla. Det finns ett Willys precis där jag bor men jag brukar hoppa av på hållplatsen efter för att det är lite lite närmre hem till mig. Så vid hållplats österängs skolan kom jag fram till att jag skulle handla och tryckte på knappen så att den skulle stanna på nästa hållplats. Någon gång på något sätt under de 400 meterna mellan hållplatserna försjunker jag in i lite andra tankar som jag sedan väcks ur då bussen lämnar den hållplatsen jag skulle av på! jag fick helt enkelt åka en hållplats till och gå tillbaka. Bra jobbat.

Bädda sängen
I fredags så hade jag tvättid klockan 7-12 men lite seg som jag var så orkade jag mig inte ur sängen förrens vid 8 så tvätten var i maskinen runt 8.30, nej jag glömde inte tvättmedel eller färgade allt i en färg men däremot förflöt dagen och fram mot kvällen hamnade jag som vanligt på soffan och var för trött för att ta mig därifrån. Det tog ungefär 2.5 timmar innan jag äntligen lyckade ta mig upp och började vandra det två-tre meterna mellan soffan och sängen för att upptäcka JAG HAR INTE BÄDDAT I NYA LAKAN!!!!!!!!!! första tanken var, jag sover på soffan...näe jag måste bädda.

Old couple
Sen kan jag väl nämna paret jag mötte på bussen igår kväll, en kvinna sätter sig mittemot mig och gubben sätter sig på halva mitt säte (satt på handikapp platsen) så frågar hon om jag inte tycker han är lik tomten, jo lite säger jag på näsan. Det är för all öl han druckit som han är röd om näsan säger kvinnan. Mannen säger då ja det är det men det vet väl inte du hur det smakar.... Jo säger jag, jag får ju faktiskt gå på systemet. hehe gissa hur deras miner såg ut när det insåg att de gjort bort sig.

RSS 2.0