Lördag is it today

Efter att ha varit vaken lite över en timme har jag lyckats med att misslyckas med mina ägg, de gick sönder och såg äckliga ut så de åkte i tunnan, eller näe de ligger fortfarande i diskhon. känner mig dåssig och tycker att sova verkar vara en bra ide, bara att då får jag ju inget plugg gjort och de måste ja ju. Angelica försvann för ett tag sedan för att träna vilket ja me med glädje hade gjort om den förbannade förkylningen ville gå över.

aja duschen sen plugget!!!!!! XOphie ta dig i kragen och läs ut bokfan!

(så kan du kolla på one tree hill sen) eller innan :P

det är dessutom movienight hos oss ikväll trångt de kommer bli i soffan, men någon får ta sängen.

My bed is the shit!

ja nu så sitter man här ska snart promenixa ner till alex och se klart på braveheart som dessvärre angelica berättade slutet på igår för mig, tack för den! Sen ska jag hem och sova tidigt hade jag nog tänkt mig. Imon ska jag pluggeliplugga.

innan i veckan har ja typ bara varit med niclas, trevlish trevlish fast igår vart vi  mest sega och trötta men maten lyckades du bra med :P

blir nog bussen till alex ist verkar tråkigt och kallt att gå

the party

Så kom äntligen lördagen den 21 då vi skulle fira, men hur mådde pof under dagen? inge vidare ville mest lägga sig på soffan och dra täcket över huvudet. Men ikke, de var ju dags att inhandla alla saker emelie beordrat mig att göra, blev så pass mkt att jag inte lyckades bära hem det själv utan fick ta hjälp av angelica då jag mötte henne på vägen hem. började schoppa grönsaker och schoppade även mitt finger. Sen bar de av till max för kvällsmat, snabbt fixa mig  och sedan kom syrran med stolar och ja skulle visa henne vart de skulle shclagga. så när jag kom tillbaka hade alla andra redan kommit och de var kaos. Men ju mer tiden gick desto bättre och roligare blev det, spelade fia med shot vilket jag tror att vi vann, eller?

i present fick jag en anka, en penisring, en burk pepparkakor med skittles på, två filmer med godis till, ljuslyktor och träningskläder

sen vart de ju tänkt att vi skulle gått ut men så blev inte fallet för mig, hamnade på toaletten sedan sängen, fick halsont snuva andningssvårigheter och feber... trååååkigt, men tack för att du tog hand om mig :)

cleaningday

sitter i soffa, ensam hemma. Angelica och pierre drog in till skolan för ett tag sen. känner mig tjock fet ful och äcklig i min pyjamans oborstade tänder och flottiga kaluffs. Funderar på att gå in i duschen men undrar till vilken nytta de skulle vara? kommer jag känna mig bättre när jag kommer ut? troligen inte. Varför känner ja de så hä då, jo för att jag fick ett jävla cp skit på munnen imorse, vet inte än om de är en finne eller om de är ett munsår. lider även av jävla biverkningar av mina mini-piller. mamma säger till mig att sluta med dem men näe, då kommer de ju bara bli skit igen. duschen kanske kan få bort de flottiga kaluffsen, bör även dra fram rakhylen för diverse platser.

mina planer för dagen såg egentligen ut så här:
  • dammsuga
  • våttorka golven
  • städa toaletten
  • tvätta kläder
  • bädda om sängen
  • damma
  • vattna blommor
  • se till att alla saker är där de ska
  • bära ut soporna
  • köpa dasspapper
  • emelie kommer i eftermiddag
  • skaffa present till emelie
så egentligen kan ja vara fet ful äcklig hela dagen för ingen kommer att lida av de, mer än de som kommer hem till mig.
hade en fin dröm om vad jag skulle ge emelie i present men de verkar vara jobbigt..ett naket blomserbud!



ännu ett inlägg om ingenting

Sitter i skolan och snuvar. försöker även få ner ett fungerande adobe så att jag kan öppna de förbannade filerna som lärarna lägger upp på jibsnet. men de verkar som att de vägrar totalt. Sitter även och skriver en problem analys som ska vara klar snart. eller vi måste bli klara för att martin ska åka till florida, den fuskisen! senare idag funderar jag på om jag ska försöka läsa ut min bok om förändringar i företag har nämligen en till att läsa tills snart. imon ska vi ha möte med programerings projektet och på torsdag ska jag först träffa elin B för att snacka om bön, vi ska hålla en liten hörna om två veckor om det. kommer nog gå bra om vi bara komme rpå något bra att säga :P efter det ska jag fika med alex. På fredag ska jag städa och emelie kolla på, måste få de lite städat så att gästerna får plats. får se om jag har tid så jag kan träffa lollo med kanske, hon kommer upp till jkg för att träffa sin pojk. Har inte träffat henne på över 1 ½ år bara för att hon var i frankrike ett år. lördag blire fest och söndag planerar ja på att bara vara. Men glömde att jag skulle capsa imon med niclas och angelica och självklart massor med andra människor med. de är världshistoriens första blue caps. en rätt trevlig vecka iaf tycker ja och snart har ju halva gåt så då är de inte så mkt kvar. funderar på att gå hem snart ist, känns lite ensamt i ett stort grupprum, dessutom kommer ja inte på mtk vettigt att skriva iaf.

Älskling Fritz

Det finns en människa som är lite mer komplicerad än mig, Fritz. Dock så är Fritz betydligt bättre på att skriva ner sina tankar på ett mer samlat sätt som man kan förstå än mig, så där är jag nog lite mer komplicerad. Men iaf på något sätt undrar jag om jag skulle klara mig utan hennes visa ord emellanåt. eller varför inte ett blogginlägg som säger åt mig att göra precis de som jag är så fruktansvärt rädd för att göra. jag lever hellre i ovissheten som är gnagande än kastar mig ut för stupet. fast ja vet att ja borde kasta mig ut...

http://friidiiis.blogg.se/2009/february/osammanhangande-babbel.html


Sitter i skiten igen

Varför har jag en tendens att sätta mig själv i skiten? Är de för att jag gör saker utan att tänka först, eller tänker jag för mkt? satte mig i samma jävla skit för 8 månader sen och hur gick de då, någon blev apsur på mig och vägrade prata med mig på ett tag. gjorde samma sak för snart två årsedan då också en person blev sur och sa upp vänskapen med mig, tyckte jag var en bitch och att jag kunde dra åt helvete ungefär. så varför hamnar jag för tredje gången i samma sitts? varför lär jag mig aldrig att de bara leder åt skogen att göra som jag gör? Jo antagligen för att jag inte TÄNKER!!! jag lever och opps där hade vi visst ställt till de jävligt mkt. hur löser jag det denna gången då? inte en anning. de är de som stör mig mest att jag inte vet hur jag ska reda ut detta. ska jag säga de nu eller ska jag vänta? ska jag se vad som händer och sen agera eller vad? vem kommer bli sur, säga upp vänskapen och kalla mig en iskall jävla bitch som de önskar att de aldrig lärt känna? fan för mig själv varför lyckas jag.


big tjockis

innan jag begav mig mot jönköping igen så var de ett besök som var ett måste, tjockisgruppen. Igår då så hade vi engelsk afton och bakade scones (eller jj, anna charlie och någon till bakade) som vanligt så blev de lite flummiga påhitt under kvällen, bakis hittade en bandyklubba och då tog jag fram bränbollsraket och så spelade vi boll, eller försökte iaf. tårgas ville vara med och snattade bandyklubban sen sprang vi runt och sköt hej villt.

för er som vill se vad för konstigheter som händer i kyrkan så finns youtube. beskåda även de fina ketchup och senaps färgade väggarna vi har i vårat ungdomsrum :(

grattis!

När man ska ha gäster krävs det att man städar hemma hos sig så att de inte ser ut som de helvete som man annars kan tänka sig själv att leva i. Jag tänkte inte hjälpa till med detta när jag  kom hem och satt mig lungt och gjorde ingenting, det gjorde min lilla syster med, eller hon låg ju mer bakis med feber och vägrade stiga ur sängen. Detta resulterade i att vid kl 10.30 (gästerna skulle komma mellan 11 och 13) så ger sig min bror på att städa toaletterna, jag var mkt förvånad då han annars inte flyttar sig från datorn mer än för att äta. Han lyckades till och med att få min andra lillebror till att hjälpa till. good work boys.

min storasyster som är en tidsoptimist och har en tendens att ta på sig mer än hon klarar skulle fixa maten, tacopaj. När hon kom till oss vid strax innan tolv (maten skulle vara klar 13) börjar hon på några kringlor som hon hade deg till, sedan börjas det med degen. några av gästerna kommer och jag sätter min kusin i arbete, även mina bröder får sin del av arbetsbördan tilldelad av mig. Jag själv sitter på facebook och msn.

i födelsedags present fick jag massor med saker, fast många jag inte vet vad jag ska ha till. Fick cholkad i alla hjärtans dag present av pappa och rosor i födelsedagspresent. fick choklad och pengar av min moster och av mormor fick jag linnehanddukar att använda i köket. Nu förstår ni kanske inte vad jag menar med "vet inte vad jag ska ha till" choklad är ju bara att äta, men nej inte om man inte tål den, vilket ens släkt borde veta efter 10 år. och linnehanddukar, jag torkar aldrig disken... men tack säger man iaf.

teknologihelvete

Imorse förbannade jag mobiluppfinningen, fick nämligen ett sms kl 6.05 EN LÖRDAGMORGON!! Hade dessutom kommit i säng vid halv tre-tre tiden och vaknade av smset och insåg FY fan va bakis jag är. Nu har de lagt sig lite men är seg som satan, lillsyrran däremot har feber och är jättebakis, vi drog ut henne på chaplins och köpte fyra shots till henne. Från mig fick hon den utomordentligt vidriga viol shoten, jessica bjöd på turkispeppar som hon trodde skulle vara de värsta men sedan tyckte var bäst. Efter övertalning om att jessica skulle skjuta hem andreas mot en shot bjöd han på  hallon, nästan lika vidrig som violen. Sist gav anna henne en bluefish. Sedan försökte vi oss på viskeleken och de gick ju åt helvete.

tidsopptimist-javisst

Sitter här vid datorn som jag snodde från bror min. har svettiga träningskläder på mig då jag kom från gymmet för en kvart tjugo minuter sedan. Skulle hem och fixa mig då jag som 19-49 minuter ska anlända hemma hos min syster för att fira lilla syrrans 18årsdag. Hinner Zophie duscha och fixa sig på nu 18 minuter NEEEJ. Vad gör hon åt saken, jamenvisst vi kan väl skriva ett blogginlägg :P

särskillt tack till den snälla killen som hjälpte mig nere på stan, då jag självklart fastnat med bilen och inte kunde komma loss då hjulen bara slirade, om han inte hjälp mig hade jag nog suttit där ännu.

sitter här med 15 minuter kvar och letar efter lite roliga bilder hittar ist en mapp
"skrivbord här"->
som innehåller en mapp
"här är mer"
som innehåller en mapp
"här är allt ditt hugo"
som är helt tom

vem har skapat denna????

jag klagar på alla hjärtans dag....... igen

klockan är snart 1 alltså är det 6 timmar kvar till nästa sak jag ska vara på. vad ska jag göra i 4 timmar? bara sitta här och ha tråkigt och kanske äta lite kakor, gå på toa eller städa den som angelica ville. skulle på dessa fyra timmar hinna dammsuga och städa toan, men vill jag det? jag kommer ju antagligen imorgon få dammsuga och städa massvis hemma hos min mamma. ännu en anledning till att jag egentligen inte skulle åkt hem förrens imon, slippa städa. bet just mig själv i tungan, brukar föredra att bita andra människor.

har fortfarande inte kommit på vad jag ska ge till min syster i födelsedags present och hon fyller imorgon, eller jag har kommit på en sak men den kostar kanske 50 kr. Sen ska jag komma på en present till emelie, där står de helt still med. jag är sämst på att komma på presenter när jag behöver det. Need some help on this area.

på lördag är de dag nummer ett på året som jag avskyr, nummer två är julafton/juldagen/annandagjul. Den 14 februari, när man var liten var de väl en helt okej dag men sedan kom de där då man skulle ge saker till den man tyckte om på den dagen, minns att vi på låg/mellanstadiet gjorde hjärtan och skrev våra namn på för att sedan skicka runt och alla skulle skriva något snällt om varandra. De tråkiga med dessa var att alla som var populära fick snygg och resten fick snäll. på högstadiet blev de ännu mer min hatdag då man skulle börja skicka rosor till varandra. Väldigt trevligt med en offentlig bekräftelse på att man inte var den populära personen på skolan som fick 5 rosor minst. Dessutom vad står dagen egentligen för "alla hjärtans dag" när man säger att den suger när man är singel svarar alla bara "ja men du kan väl vara med dina vänner, de är ju all kärlek som räknas" problemet här är bara att alla mina närmsta tjejkompisar har alltid eller de senaste 6 åren typ haft pojkvän och där med skullat fira med denna personen, för de räcker ju inte med varje månadsdag, halvårsdag eller andra dagar de firar något. inget illa ment men dagen är en förstörare av självförtroende till att som inte har någon att vara med.. och som vanligt ska jag inte vara med någon i år heller.. möjligen om jag lyckas tjata mig till att någon av mina ikke "förhållande" vänner vill hitta på något. inte så troligt men hoppas kan man ju alltid göra..läste btw om en som hyrde ut sig som alla hjärtans dag dejt, kanske skulle vara en ide för mig med, någon intresserad?

heaven

Har försökt hur länge som helst att få internet att fungera på min dator, eller rättare sagt vi har vari flera stycken som har försökt och idag helt plötsligt så bara funkade det. JIIIIPPIIIIIII

Cpar ut mig på dig

jäavla helvetes satans förbannade bloggjävla sida som loggar ut en när man skrivit klart!!!!

cpdag

Zophie  bääääääaaaa
samuel (bah)
Zophie  du slickar fitta
samuel har jag inte gjort på länge :( 
Zophie  hehe stackare
samuel ja
samuel längesen för dig sist? :P
Zophie  som jag slickade?
Zophie  mmmmm 
samuel som du slickade fitta >_< nemen pökade sönder någon
Zophie  never happend
Zophie  har väl aldrig haft sönder någon
samuel säker? :P
samuel inte spräckt den där senan på dasen någon gång?
Zophie  vilken sena?

Memories

Sitter och gör inte mkt särskillt pratade tidigare personliga privata saker med en viss kille som jag en gång i tiden varit väldigt förälskad i, till och med tillsammans med.. vi kom än en gång fram till att vårat förhållande hade varit framgångsrikt om de inte var så dåligt :P hehe näe men långt. Vi hade iaf tur med filmerna,  alla utom star wars som jag hatar och vi såg dagen innan vi gjorde slut, eller han rättare sagt. Varför? att ha tid för varandra var 6 vecka är inte lovande när man är 17. hehe iaf vi pratade lite trevligheter och lite saker som jag efteråt kunde varit utan men att prata med honom fick mig att senare dra fram min polly ask och dra in skivan, för att senare övergå till min mp3 som endast  fungerar som usb :S där hittade jag bland våra lloret de mar bilder denna godingen

hehe  "på grund av sömnbrist, har varit vakna i över 24 timmmar, så orkar vi för tillfället inte ha en riktigt konversation utan hänvisar till simone & sofie. Ni kan försöka igen efter första mellanlandningen. hoppas ni har överseende med detta!! mvh tjernobylbarnen (även kända som jossan & anna = AJ eller JA)

Melodifestivalen delfinal 1

programledaren? hon är gapig och jobbig. dessutom varför byta klänning mellan varje låt?

skala 0-5
* andra omgången
** duellen
^^andra chansen
¤finalen

Bidrag 1 Nina*
Klädsel : HEMSK HEMSK, svart läder med någon form av svartfjädersläp, brösten var upptyckta så långt det gick och sminket var katastrofalt
låt: Man kunde inte höra mer än refrengen och den var ingen som fastnade.
betyg: 0

bidrag 2 jonathan
klädsel: snyggt modernt
låt: total kass, lät som intro till ett barnprogram. påminnde även om sclub7 låtar.
betyg: 0

bidrag 3 shirly clamp
klädsel; snygg klänning
låt: bra men inte super
betyg:2


bidrag 4 scotts**^^
klädsel: snyggt med blandning av kavajer och mer vanliga byxor.
låt: de brorde hållt sig till dansbandskampen, påminner lite om "hon kommer med solsken till oss"
betyg:0

bidrag 5 Emilia**¤
klädsel: snygga kläder som skulle funka en vanlig utekväll med.
låt: lite lam låt, inget som man inte har hört förut påmminer om många andra låtar som var populära för ca 6 månader sedan.
betyg: 2

bidrag 6 alcazar**¤
klädsel: normal med udda, hemsk och hemskare
låt: lät som vilken annan alcazar låt de tidigare har producerat, lyseffecterna var mer imponerande än låten
betyg: 0

bidrag 7 caroline af ugglas**^^
klädsel: hade hon gummistövlar???
låt: snälla, snälla snälla...eee är de en liknande som "hej de är nick klick"
betyg: 1 (för att den iaf var lite udda)

bidrag 8 marie serneholt
klädsel: snygg vit klänning dock, vad är det med volangskiten?
låt: en  ny version av helena papparitsu, hur hon nu stavar :P
betyg: 0

internationella kommittens vinnare: caroline af ugglas, snälla snälla


BLÄAJSIFEANFR

För att jag inte orkar skriva något mer än HUVUDVÄRK försvinn!!!!!! Jag pallar inte mer, försöker plugga men kommer inte ihåg de jag läser tre sekunder efter att jag läst de, mina tankar vandrar iväg åt andra håll. Håll som jag borde hålla mig borta ifrån för de tankarna är inge bra. de är bara distraherande och meningslösa. Låt mig få slippa må dåligt längre.

var lite kul igår dock, åkte till a6 med angi och på vägen dit byter vi från linje 1 till 13. på hoppar även en klass ca 4-5an när bussen närmar sig nästa ställe där man kan byta buss säger läraren "okej nu måste vi skynda oss för 2an är precis bakom oss, så snabba er ut ur bussen när vi stannar" de blir ett himla liv på knattarna om att de ska byta buss och när bussen väl stannar kutar de ut och alla springer åt olika håll och krockar med varandra, innan de tillslut inser vilket håll de ska åt :P angi och jag skrattade massvis.

Idag när vi åkte bussen hem steg en mamma med sina två barn på, ena barnet ca 2 år sitter i vagnen och säger hela tiden "schyshan" vilket lät väldigt mycket som ett feluttalat "fyfan"..jättegullig unge.

jag skulle vilja åka på festival i sommar, wacken helst för den verkar vara helt grym men nich nich de går ikke.

no mom

En sak som märks när man flyttat hemifrån är att de har en tendens att bli lite rörig på min yta, men de är då ingen mamma som säger åt en att man borde städa. Detta är något man förhoppningsvis har insett redan. Jag har det, men sen kommer den här saken att orka plocka iordning det. Just nu behöver jag byta lakan, plocka upp tvätten som har legat i två högar sedan ja tvättade. diska och att plocka lite annat småskit.... men så finns de ju andra saker att göra., plugga eller varför inte åka till a6 och spendera pengar :P

the evil plans of zophie

det hela började med en liten pierre som var och kladdade på min facebook igen, där han ställer min min status till Zophie Lindholm låter pierre diska ALL disk, å det är inte lite det. hehe så nu har jag kommit på att vi ska få pierre att bli vår hushållerska, något får han väl göra när han bor här. så vi ska introducera honom för herr damsugare och fru damtrasa senare. mitt mål är även att han senare ska kunna laga all mat till mig med. när jag framförde mina planer för samuel sa han ; kvinna ta din roll seriöst! men sedan tillade jag att han senare kunde dra nytta av detta då de skulle flytta ihop så nu supportar han min plan. hehe vänta du pierre ska vi nog lyckas.

pierre knockade nästan mig nyss när vi boxades lite.


two failures one week!

Failor one
låvat att inte köpa fler skor, man ack va snygga de var.Ett par sådana måste zophie bara ha!! det var ett par svarta med remar över föttera, klackskor naturligtvis. köpta på din sko, därför inte särlkillt dyra.

kåren
i onsdags var kåren väldigt rolig tyckte jag, dessutom gjorde jag bort mig en del sa bla till en kille utan anledning som jag inte vet vem han är "distansförhållanden funkar aldrig!!!" han måste trott att ja var knäpp eller något, sedan var det trevlligt med nattsällskap, som dessutom bäddade min säng dagen efter.. mycket impad av detta!

SlappeFredag
väntade hela dagen på att åka till vxö men ville itne åka för tidigt därför blev det ist så att jag åkte för sent och körde som en blådåre, hehe en del idiotiska omkörningar och nitbromsningar. kom tillslut till vxö strax efter 5 och sprang in på gina tricot och köpte ett par jeans. sen fikade jag med linus, första gången vi träffades irl. Jag tyckte de var trevligt dock vet jag inte om min rastlöshet kanske gjorde sig lite väl märkbar, massakretade mitt tuggummi och sedan en socker bit. Efter fikan drog jag till frida och vi slappade och åkte sedan till donkan, vi valde den på norremark istället för centrum för att slippa gå.. hehe världslata.

MÖTE MED THE ONE I HATE
10 på morgonen började vi vårat möte med att äta varsin donat. de var ju iaf en bra start, mötet var tråkigt och långt. dessutom tycker jag inte om vår huvudansvarig. de roliga var när elin skulle snacka, hon hade piercat tungan på fredagen och läspade väldigt mycket, om ni har hör den "vi har öppnat en kina resturang" så lät hon precis så.

Förbannade älg
eftermötet blev de speedshopping, en present till sandra skulle inhandlas, och vilken affär är bättre att gå till än partaj? de tog väl en 5 minuter innan jag funnit de jag sökte... sexy glitterkit, hehe de var rosa glittrig dildo, kukring och analkulor. helt perfekt present från simone och mig. Väl på G till sandra kommer dåliga nyheter simones tåg har kört på en älg och är mighty försenade. så där på festen hamnar jag själv med 12 andra som jag aldrig träffat innan, alla utom sandra då. De var iaf trevligt och jag drack på bra. linus och oskar undrade vad jag hade emot dem dä jag var den enda som tycktes kunna reglerna på spelet förutom dem..och inte tillät dem att fuska.

oléo och sports
på väg in till stan stanade vi till på ett ställe och vem träffar inte jag där?? LOLLO från kalmar hehe sjukt konstigt att träffas ute i blädinge eller va fan de var. när vi kom in till stan var simone my babe there. vi drog in på oleo och jag drack vatten simone drack drinkar tror ja, sedan snodde jag till min en killeströja, myste med en annan och var fyllekåt och smsade. hehe mot slutet drog vi till sports där de dracks mer och jag var tvungen att få något. hehe här kommer failor två

failor two
Hade lovat mig själv plus sagt till att menande blickar och fraser att nej jag ska inte träffa peter, men när zophie är fyllekåt fungerar inte logiken. så medans jag myser med denna relativt fula kille "inget hångel eller så" så bakom ryggen på honom så smsar jag med peter och fråga om bussar ut till honom, tar sista bussen dit efter att en snäll kille betalat lite för mig då jag saknade pengar till en hel biljett. den snälla killen hjälpte även mig att hitta rätt hållplats. sedan skrattade jag för mig själv och åt upp petersmat....... sedan sov vi. det tog mig 19 timmar att komma därifrån sedan.

RSS 2.0