Niclas is gone

Igår så blev det ensamt här igen, inte nog med att vi har träffats varannan helg hela sommaren så kan vi nu inte ses på tre och en halv månad! Hur jag ska klara detta vet jag inte riktigt än men en metod som brukar fungera rätt bra ät att hitta något annat att sysselsätta sig med så jag tänkte att jag skulle ta tag i mitt tränande igen på allvar, och varför inte börja direkt? Så om en halvtimme åker jag inte till stan för ett aerobic dans pass på friskis, men inte nog med det så cyklade jag till skolan i dag. Resten av tiden som blir över ska användas till att plugga tänkte jag. Kan väl säga att jag redan ligger lite efter då jag ska läsa två kapitel och två articlar innan lektionen imorgon. Tur att vi inte börjar förrens 13. Tänkte till och med vara så ambitiös att jag ska träna i morgon bitti med och varför inte cykla in till skolan med imorgon. Vi får väl se om det fungerar som planerat. Kanske får hoppas på att Träningsnarkoman nummer ett börjar blogga om sina joggingturer igen så man får en sporre om man blir lat igen. Men men i december får jag träffa min plutt igen, tänkte räkna ner tills dess.

1 år

Det är cirka att år sedan jag började med denna bloggen, vilket också betyder att jag har bott hemifrån i ett år. För att sammanfatta kan jag ju säga att det är betydligt mer att göra med egen lägenhet än man tror, men även helt underbart skönt att kunna bestämma själv.

Inspark 2009

I år var jag inte Nolla utan fadder, inte mindre än Huvudfadder. Ett uppdrag som innebär lite mer ansvar än att vara fadder. Dvs vi fick gå en utbildning i första hjälpen, Alkohol (hur man dricker ansvarsfullt) men vi fick även gå på möten, hålla reda på ca 30 olika papper och försöka få allt att fungera som det skulle. Jag måste personligen ge credit till sexkreation för ett bra arbete i år.

Första dagen var mindre kaosartad i år då vi fick gå till varje klassrum och hämta våra söta Nollor. Men men I måndags började det hela, eller inte riktigt kanske. Vi faddrar började redan vårat firande/festande/supande i lördags, såvida man inte gick på fadderCaps eller liknande saker. Blev förfest och sedan Kåren, Förfesten skulle varit i hälsoparken (även kallat munksjöparken) men eftersom det regnade var det rätt dött där och vi begav oss istället till Martin och Fredriks lägenhet. Där vi satt och spelade finns i sjön ca 10 gånger. Vi började vid 17-17.30 tiden för att hålla på fram till 22 då vi drog till kåren för mer party. Hem och sova för att sedan åka till skolan igen och få mer information...Niclas kom ner denna söndag med och vi mös sedan resten av dagen.

Back to monday!
Som vanligt försvann alla kineser och skippade insparken. Blev så himla sur på några av dem när jag frågade om de inte skulle köpa insparksarmband (antingen 700 kr, eller 1100 kr) och fick till svar " Vi har inte lika mycket pengar som ni svenska" Som att alla svenskar har råd med det, för vi har ju inte sparat undan lite hela tiden för att kunna festa i en vecka? Säger inte att alla kineser är idioter men varför är de här om de ändå inte har några pengar, utnyttja det svenska skolsystemet? För att de ska kunna komma hit och skit i lektionerna och arbeta svart istället? taupp högskoleplatser som istället skulle kunna används till andra elever som vill plugga. Som sagt alla är inte sådana men de finns gott om dem. På kvällen vart det Cocktail mingle, utan alkohol (dåååååligt) sedan förfest och Karlssons "Club Caj". Hade en ganska givmild nolla som bjöd hit och dit. Han blev senare utslängd för att ha bråkat med Djn.

Tuesday
Värsta dagen att stiga upp, tydligen enligt alla mina faddrar som kom i sista minuten innan vi skulle springa in och förstöra Nollornas fake lecture. Rätt kul i år för det fungerade och många av dem blev väldigt skrämda över vad läraren gick igenom. Sedan var det dags för Overall cermony, stadsvandring och games on the field. Massor av skojsigt. På kvällen var det Beach party men jag var mest otaggad och stack hem vid halv elva redan. Soooova är gött.

Wednesday
Dagen med stort P som i plugg! Eftersom nollorna skulle på academic introduction tog jag chansen att plugga lite och sedan åka hem och sova som laddning inför kvällens festligheter. Ikväll var temat TOGA! Detta betyder (för alla som inte vet) att gåut och festa iklädd ett lakan. Föredragligen i vit färg virat om sig på alla möjliga konstiga sätt. Det blev förfest hos Forss och Björn igen där vi gav några av nollorna en chans att öva upp caps armen inför morgondagen kamp. Det var trevligt dock mycket besviken på de flesta av faddrarna som inte bar toga och dessutom inte gick till centrum utan akademien. Meningen är att man ska festa med nollorna och att man ska föregå med gott exempel att skippa en fest så är inte bra.

Thursday
Skattjakt på schemat, tror vi lyckades rätt bra i år även om det inte gick så bra i alla tävlingar så lyckades vi skaffa många saker och lite olika extra påäng här och där. Vi badade till och med i kanalen första och sista gången för min del. Svinkallt var det!!! Sedan var det en snabbvisit hemma innan caps och eftersom jag skulle plugga denna underbara kväll går det ju inte bra att capsa med alkoholhaltiga drycker så fick hålla mig till min cola, inget att rekomendera då jag kan berätta att man blir rätt bra speedad efter en si så där 3 stycken på en timme. Socker kick yiiihoo.

Friday
Plugga på dagen och sedan SWE, Trevligt som bara den. Dock tidigt avhopp från festligheterna med anledning av tenta klockan 8 på lördagen!!!!

Det var en kort sammanfattning av årets inspark, om ett år får ni kanske en till.

RSS 2.0