Så förbannad!

Jag hatar vissa saker som min pappa gör, som nu! Jag frågade för två-tre veckor sedan om jag kunde låna bil för jag ska til jkpg i helgen och tandläkaren där uppe på måndag vid 12 och sedan börjar jag jobba 16. Jag ville inte åka buss för det går inga som passar båda hållen. Så sa han att jag kunde låna den röda bilen som är företagets, men sen sa han inte det till sin bror. Nu har hans bror tagit den bilen för att använda och vilken bil ska då jag ha? Han lovar att jag kan låna en och nu säger han bara att det inte är hans problem att inte jag har en! Jävla skitstövel.

Trip

Idag så ska jag köra upp till värnamo en sväng och hälsa på Bill och kanske Annie en sväng om det funkar. Tyckte jag tröttnat på att gå hemma hela tiden bara för att jag ska jobba på kvällen så då får det bli en liten tripp. Men nu ska jag dricka te och sminka mig så småningom, håller på att tvätta och elda som jag skulle gjort igår.

Halmstad :D

I torsdags blev det en liten spontan tripp till halmstad efter att jag jobbat, Grillade och sedan festade vi. Sarah var vänlig nog att dra med mig på förfest och uteställe den kvällen fast att jag inte kände en själ. Först blev det förfest på några klippor för att senare dra mot tylehus. Det var då saker började gå lite dåligt, kom dit och ställde oss i mega kön. Efter några meter så säger de att det är fullt och att de inte kommer släppa in fler. Vi vill stå kvar men vissa vill gå och festa på annat och så efter många om och men så lämnar vi kön. Stiger på bussen och betalar biljett för att sedan gå av igen!!! För att ställa oss i kön(?!!!!) igen. När vi är där ringer vi några vi stod med från början, de har kommit in och vi känner "fan vi borde inte lämnat kön"! Aja väl inne dansade vi tills benen värkte och då fortsatte vi.

I fredags sen så blev det lite sol och bad innan jag med hjärtat i halsgropen körde hem för att jobba kväll, anledningen till hjärtat i halsgropen var att jag körde med lampan till bensinen tänd större delen av vägen (ca från strax innan simlångsdalen).

Promenad

Tog en lååång runda nu nyss, gick upp till intersport för att köpa den där stegräknaren. När jag kom dit efter dryga 40 minuter så insåg jag att de inte hade den jag ville ha i rätt färg! Och nej jag var inte beredd att kompromissa på färgen i detta läge. Så jag fick snällt traska hem igen, vilket inte var så kul, benen började värka och jag fick skav mellan låren där skinnet skrapade emot hela tiden. Väl hemma nu så har jag beställt en sådan jag ville ha på internet, och även fast jag valde att ta faktura som kostade 20 kr extra blev det billigare än att köpa den på intersport.
Stegräknaren jag vill ha!

Steps

Mina ben känns lite som gelé efter promenaden igår. Gick upp till toan och ramlade lite hit lite dit, lite udda känsla som jag bara brukar få när jag är full, alternativt dagen efter. Jag funderade ju på om jag skulle traska upp till Intersport som tvunget skulle flytta upp till Mcdonalds istället för att ligga kvar i stan. Vill ha en stegräknare, velat ha en ända sen jag bytte mobil eftersom jag hade en i min förra. JA jag vet att det finns appar till Iphonen som kan fungera men jag gillar inte att behöva ha telefonen på mig då den är Bauta stor när man inte ha fickor. Så det får nog bli en promenad dit om ingen snäll själ vill skjutsa mig :P

Sugar & Spice

Efter handlingen så gick jag ut på en lång promenad med Nathalie. Vi strosade omkring i Ljungby utan något mål och bara pratade om lite allt möjligt. Efter ett tag hade det gått ca 2 timmar och Nathalie var hungrig som sjutton och lyckades övertala mig (väldigt enkelt) att vi skulle äta thai mat. Så vi begav oss ner till suri thai (kim thai) och beställde mat. Väl hemma hos Nathalie dukade vi upp och gjorde oss redo för filmen sugar and spice, som var totalt värdelös! Efter en stund hör man Nathalie "uuachh" och de visar sig att i hennes mat ligger en död fluga! där försvann våran matlust och vi gick över till godis skålen. När filmen var slut kollade zappade vi lite och Stefan kom förbi. Vid 22 började Sex education, ett brittiskt progam om sex som denna gång så lämpligt handlade om könssjukdommar. Hur underbart mysigt som helst att kolla på!
Nu sitter jag här hemma och väntar på att töntas ska ringa mig när han kommit hem även fast jag somnar när som helst men tur och väl är jag ledig imorgon!

Okej?

Måste Handla!!!! kom hem igår efter att varit i sthlm över helgen och min far hade totalt länsat kylskåpet så när på lite mjölk, fil och ägg! Så nu måste jag minsann handla lite så ja har något att äta men innan dess blir det en dusch tror jag, känner mig rätt skabbig efter att ha petat bort bajs från ens fingrar :P (klökningar bara av tanken)!

study abroad stuff

Fick svar igår från Newcastle att min ansökan har blivit godkänd så nu får jag snart mitt officiella brev hem :D, däremot fattade de inte vilket namn som var mitt tilltals namn. Det stod att man skulle fylla i Name(s) så då skrev jag "Jenny Sofie Katarina" självklart är det fet markerade mitt tilltalsnamn? nej tydligen inte så nu stod det "Dear Jenny". Syrran hade samma problem när hon var i Kanada så hon sa att det ibland bara är bättre att skriva det och sen säga Sofie för att slippa massa tjafs.
Hursomhaver saker att fixa idag
  • Nytt visa kort
  • Ladda upp på Jibsnet + Skriv till accreditors för att få godkända
  • Ansök om bostad (kolla vart du vill bo :D lämligen)
  • packa inför sthlm imon :D
  • Sen var det något jag kom på igår som jag vet var viktigt men har glömt nu igen :S!

På andra sidan jorden

Har precis pratat med Angelica på skype, helt underbar uppfinning alltså! Fick veta hur det var där nere och hur hon hade det (samma sak två sätt att skriva på?). Hennes liv utan att kunna sitta som jag uppkopplad dygnet runt och köra spotify jämt, hur går det? är det möjligt? Annars var det mest skönt att prata med henne eftersom hon är den man umgås med ganska mycket under större delen av året, hehe :D.
Hur jag än försökte var detta den enda bilden på mig och angelica ihop som jag kunde hitta,
sämst på att fastna på kort eller?

Weird?

Hade nog världens underligaste natt, gick och la mig vid halv tolv-tolv, men kunde inte riktigt somna pga illamående och huvudvärk. Så vid ett tiden går jag upp på toa och sen ligger jag vaken till ca 2, somnar och vaknar igen vid 4 med den konstigaste drömmen någonsin!
Typ tänk er alla personer som finns i serier (scrubs, how i met your mother, friends) och några andra som typ är på samma plats och så finns där en bebis som ingen riktigt vet vems det är, så alla typ dividerar om det. Sen så är det en som anklagar en för att vilja stjäla hennes man och då kommer polisen och griper henne. Precis när det händer så tar hon som anklagade den andra upp bebisen och skär av pulsådern på den, sen dansar hon runt och skär av den på massa andra folk och sjunger samtidigt. Helt bissar dröm!

Vaknade sen igen vid halv 6 på morgonen aspigg! hur går detta ihop sig?

Lilla syster

Ett tag sen nu men har fått en bild från när Malin var på balen



Hello hello

I morgon ska jag upp och skypa med Angelica vid 7!

Utflykt

Idag hade vi bestämt oss för att göra en liten utflykt. Vi begav oss vid halv nio-nio till strömsnäs för att kolla på när de gjorde gräddbollar, vilket slutat med att jag krängt ca 6-7 stycken idag. Inte så bra, så nu mår jag rätt illa faktiskt. Sen åkte vi till min morfar för att hälsa på lite, stannade någon timme och spelade yatzy, jag vann ju självklart :D. Sen blev det en kort sväng till några vänner till familjen i åmot, där vi fick juice och saft. Efter det var det inte tid kvar till att besöka det kafe som mamma ville utan vi åkte hem då jag skulle vaccinera mig vid 15.15. Inte så roligt då jag blev illamående och dåsig av det och fick ligga ner ca 10 minuter. Ikväll sen har vi varit hos tomas och ätit glass med jordgubbar (inte mycket bättre efter de där gräddbullarna). Förutom det är  jag sur på att mitt förbaskade visa kort inte fungerar alla gånger, får "medges ej" fast att det finns pengar på kortet så ska beställa ett nytt i morgon tänkte jag.

Jobba jobba jobba

Jobbat hela helgen nu känns det som, 7-16 igår och så 7-13 + 17-22 idag. Däremellan har jag hunnit med lite solande och badande. Men gud så varmt vi har haft, inte för att jag tycker illa om det men för att alla gamla klagar dagarna i enda om det. (Nu är det förl'ängning i finalen :D). Men lite skönt måste jag erkänna att det var nu ikväll när regnet och åskan kom. Vi har haft 34 grader i skuggan idag, (funderar på att stänga av tvn pga åskan) och redan vid 8 imorse var det 25 grader! tänka sig att det är möjligt att det blir så varmt i Sverige, det trodde jag inte. Nu sitter jag och kollar på vad som är kvar av matchen och väntar på att Niclas ska vilja prata med mig (vilket inte händer).

Men Men sov så gott allt folk så ska jag jobba imon med innan jag är ledig lite granna!

Svt!

Är nog en av väldigt få svenskar som sitter hemma denna lördagkväll och inte gör något alls. Slötittar lite på olika kanaler (De få som finns i detta hur) och råkade kolla på svt 2 just när de visade en intervju med en snygging. Inte så sen var jag med google för att hitta vem denna var, tänka sig vad man kan se på svt. Hursomhaver detta är snyggingen....

Fasiken med

Insåg just nu att jag jobbar på söndag kväll när finalen i Fotbolls vm spelas! Jag brukar inte vara så intresserad av fotboll men i år har jag ändå sett ett par matcher och finalen ville ja se, så fasiken med att jag jobbar kvällen då!

Ny motivation

Igår fick jag en av mina ovanliga men väldigt jobbiga humörsvängningar som kommer av att jag har lingonvecka. Allt var piss, hela världen och framförallt var jag tjock i mina tankar. Vet inte varför men när humöret blir så här finns inga hjälpmedel så idag så bestämde jag mig för att ta en lite längre tur i kronoskogen så jag iaf om humöret dimper kan säga att jag varit ute redan och gjort dagens motion. Kom även på ett nytt sätt att ta mig an att jag hatar, juste HATAR att springa utomhus. Eftersom kronoskogen har elljusspår så kan man springa/jogga 5 stolpar sen går man 5 och så håller man på så. I slutändan kanske man kan övartala sig själv till att springa alla men vi får ta det sakta och säkert. Nu har jag städat och tänkte att jag skulle lägga mig och njuta av solskenet eftersom jag är ledig idag och sedan jobbar hela helgen!

Första doppet

Igår så gav jag mig först ut i kronoskogen för en liten promenad/joggingtur. Sen blev det kronoskogsbadet och årets första dopp. Tog ett tag innan jag kom i vattnet då jag är en av världens badkrukor eller landkrabbor som de även kallas. Men i kom jag efter många om och men. Väl i vattnet så simmade jag gladeligen 20 streckor som alla var 50 m, sen när jag gick ur vattnet var det kallare i luften så hade god lust att hoppa i igen men magen kurrade.

Christmas?

Igår var jag en stund hos min mor och då först slog det henne att jag ska åka till Newcastle till hösten och där med inte vara hemma på 3 månader. Det gick upp för henne igår att hon kommer inte att träffa mig på den tiden, så hon blev lite ledsen då. Sen började vi kolla i almanackan och då hamnade vi på att planera julen, ja det måste man ju göra när man har flertalet ställen att vara på. För alla som försöker orka med sina släkt eller att ha två ställen att vara hos säger ja att de vore ju simpelt. Det svåra kommer när man har pojkvän och skilda föräldrar. Kanske ännu mer nu då både ja och Niclas har det så vi har väl möjligen fyra ställen vi ska försöka klämma in under dessa få dagar. Hur ska det gå? Vi måste nog planera lite darling!

Tidig morgon

Jag älskar tidiga morgnar varför vet jag inte riktigt och visst kan jag väl erkänna att det är kämpigt att komma upp ur sängen till en början men sen blir det bra. Man får så himla mycket gjort under en dag när man stiger upp tidigt. Nu är det snart dags att bege sig till jobbet för en kort dag (6 timmar). Dvs jag slutar 13.30 och kan göra massor resten av dagen men satsar på att jag ska läsa klart min bok :D, skriva lite emails, och försöka komma ut i löpskorna om än bara det blir en promenad och till slut ska jag väl kanske träffa lite trevliga flickor ikväll.

Men Tills dess får ni ha de underbart!

(Angelica, jag tror att det gick bra för Andreas tanden satt iaf kvar och så, så ingen större fara)

Fotboll kanske?

I lördags vart det lite partaj hos Andreas eftersom han fyllde (hela) 24 år, inte långt kvar till 30 med andra ord. Vi såg på fotboll, käkade tårta, pizza och drack öl och lite annat smått och gott. Efter två matcher några öl, jello-shots och rosevin samt frågesport(eller mer musik quiz) som jag och victor vann tack vare honom :D, begav vi oss til bongo för en stund där vilket mest var snackande så vi kunde egentligen stannat hos andy vilket hade kunnat undvika vissa händelser. När det var dags att bege sig så var det en andy som var lite överförfriskad och därmed inte kom in på bongo. Så Bill fick lite snällt gå hem med honom igen, då hände det något (vad är ej riktigt klart ännu) men iaf slutade det med att igår skjutsade jag (eftersom vi glömt våra brillor hos andy) honom till Ryhov med en löstand, fläskläpp och ett jävla äckigt sår på insidan läppen som resultat av en smäll från bill.

Längtar

För snart en vecka sen åkte Angelica till NZ och gud va jag är avundsjuk på henne, här sitter jag hemma i sverige (med bättre väder) och jobbar medan hon är ute på äventyr. Inte ens Sommarens värme får mig att tycka att sverige är mer roligt än att åka härifrån. Jag vill med åka nu!!!! Dock så är det ju inte min tur förrens i september och inte lika långt bort går mitt äventyr men det blir iaf en förändring emot vad som brukar försigå i mitt liv.

RSS 2.0