:(

Så här lagom mellan början av terminen och tentorna veckan innan alla arbeten ska in, eller det var inte riktigt sant för ett ska in på fredag har jag totalt tappat lusten att plugg. Tappat lusten för allt faktiskt för att vara ärlig. Allt är tråkigt till och med Tvn brukar kunna vara ett sällskap men den börjar tråka ut mig ordentligt. Det hade inte varit fullt så illa om de hade skippat den där reklamen var 10-15 minut. Det resulterar ju bara i att man sappar, det är ju ingen som sätter sig och kollar på den i alla fall. Jag har så tråkigt att jag snart dör av tristress.

Bara för att....

En tequila shot och jag är på väg
En tequila shot och allt kan hända
En tequila shot och omdömet tar farväl
En tequila shot och jag är fri

En SS kväll och jag är ung
En SS kväll och jag är vem som helst
En SS kväll och jag är oövervinnerlig
En SS kväll och allt är perfect

En sen timme och de är du och ja
En sen timme och frågan är var?
En sen timme och allt är möjligt
En sen timme och jag bestämmer?????

Jadu Mia, det gick ju iaf tydligt fram vad du tyckte men kanske kunde varit lite mer konstruktiv. Eller du kanske inte har lärt dig det ännu? Att bara skriva att designen är skitful och jobbig säger ju inte så mycket. vad var det du tyckte var ful? och vad i det hela var jobbigt. Om du tyckte det var jobbigt med komentergrejen att man inte ser vad andra skrivit etc så är det redan påpekat och ska fixas, var det att bakgrunden är fast eller vad tyckte du var jobbigt? Ser fram emot att höra lite mer utförligt innan du säger åt mig att ändra den.

Lycka till med det konstruktiva!

Mycket möda

Mycket möda för ingenting, det kan man säga om ett litet projekt som heter vi ska byta dörren. Det hela var att angi och pierre hade en dörr som var heltäckande hemma hos dem. Vi tänkte där med att sätta den hos mig istället så att jag slapp ha ett lakan över dörren (har glasskivor i mitten). Det första vi upptäckte var att hängena satt fel så vi var tvungna att ändra på dem men för att ändra dem behövde vi särskillda skruvskitar. Så Pierre hämtade det för ett tag sedan men då hade vi ju ingen skruvdragare eftersom jag inte äger någon sådan. Därmed blev det inge byte då och tiden gick. Så idag så skulle vi fixat, vi börjar skruva och byta håll. Då inser vi när vi hängt på den att det inte går att stänga så vi försöker byta hått igen, och hänger på den. Då inser vi efter all denna möda att dörrfan är för lång!!!! Så blev till att flytta tillbaka den gamla dörren och sätta upp lakanet igen, bara till att överleva lite till med det.

Bara för att jag hade tråkigt innan idag så får ni en bild till.

 
Memories

Kommer ni ihåg den där sidan man började använda efter att man gett upp Lunarstorm? Den ni vet som heter bilddagboken, som faktiskt jag fortfarande har kvar. Även om jag inte är aktiv så är det trevligt att kunna gå dit och kolla på gamla bilder, det är som en dagbok. Dessa bilder kan ibland få en att minnas alla möjliga saker. Oftast om jag går tillräckligt långt tillbaka vill jag alltid kolla på mina bilder och filmer från frankrike resean, vet inte riktigt vad det är men de gör mig glad. Även om jag vet att jag knappt har kontakt med någon av dem som just då var nära vänner. Inte ens de som man trodde man skulle vara vän med för livet finns kvar så här 3 år senare. Många som var med har dock gjort ett intryck på en och man kommer troligen aldrig att glömma vissa av dem.

Men men livet rullar vidare....

Jul redan?

Idag såg jag den första julreklamen på tv!!!
Okej om IKEA börjar sälja julsaker tidigt för dit åker man kanske inte så ofta men börja på tv redan?
Hallå det är ju 3 månader till jul!

iCal

Hittade en trevlig funktion på min dator nu, en kalender där man kan leka med att planera saker, så nu har jag planerat och måste strikt följa detta. Vilket innebär att om 2 minuter måste jag sätta mig och läsa i IS kapitel 9 och tio, detta ska göras fram till klockan 5, efter det får jag väl se vad jag gör. Jättebra att kunna planera i detalj. hehe men nu är det dags att förbereda sig. Tjingalong

Tio över Tio

Idag bara för att jag inte var tvungen att stiga upp tidigt så vaknade jag vid 7 och kunde inte sova. Nu har jag läst det vi ska läsa inför seminarie 3 och kollat på uppgifterna. Har inte kommit på svar till uppgifterna ännu helt, men de är på god väg. Jag har även diskat och torkat av spisen. Nästan lite sugen på att städa bara för att det är skitigt på golvet och toan skulle inte må dåligt av det. hehe nu låter det som att jag aldrig städar men så är inte fallet. städade förra måndagen men nu tyckte jag att det kunde vara min inneoendes tur att städa med. Så måste snacka med henne. Måste snacka om en del olika saker faktiskt.
  • Som att när man går hemifrån så låser man dörren efter sig.
  • Man tar ut soporna när det är fullt och hon lite oftare om hon tänker äta på papperstallrikar.
  • Sen så bara för att något finns här så betyder det inte att det är fritt att använda det.
  • Lånar man något lämnar man tillbaka det när man inte längre behöver det etc.
  • Man plockar bort håret från handfatet eftersom det ser fruktansvärt grisigt ut annars.
  • foundation och andra sminkfläckar tvättas bort.
Ja, som ni ser så finns det en del saker att prata om. Jag måste ta tag i det, hoppas hon kommer hem i vettig tid idag så att man hinner det utan att behöva stanna uppe hela natta. Men men nu ska jag nog krypa ner i sängen en sväng till och bara mysa lite. Sen blir det till att göra pulver raggmunkar.

Messy

Tror jag tar tillbaka det jag hävdade igår, om att martin skulle ha det stökigare än mig. Tror kanske det är dags att städa en del idag trots allt. Men det brukar ju inte gå så bra så kanske skulle ta och bränna mig en städ skiva, med alla möjliga konstiga låtar att damma och dammsuga till. Men innan man kan göra det måste man ju faktiskt plocka upp alla kläder och väskor från golvet.


Men nu ska jag trots allt ta tag i detta och förhoppningsvis så hinner jag klart innan without a trace börjar om en halvtimme. Det är ju fortsättning från igår (ett avsnitt som jag sett innan men inte slutet på) så nu måste jag ju se slutet. Tills dess tjingalong


Ny design

Nu har jag spenderat drygt 6 timmar med att ändra design på bloggen, hade ju gått fortare om minnet varit bättr så jag hade sluppit sitta och testa allt bara för att jag inte minns var saker och ting var. Hursomhelst vad tycker ni? om någon nu bryr sig om att läsa??

Gossip Girl

Nu har äntligen säsong 3 av denna underbara serie startat, och nej inte här i sverige. Så är man som mig så streamar man den över internet och kolla. Redan nu i första av snittet händer det saker och Serena är som vanligt inblandad i allt. Nu längtar man bara till de ska sända avsnitt 2 så man får se fortsättning en. Helst skulle du ju sända alla avsnitt eftervarandra så man  bara kunde sitta och njuta. Hehe lite för ointressant liv har man själv så man måste underhålla sig med att kolla på påhittade liv. Hursomhelst nu har det börjat igen så då har ja något att se fram emot på tisdagar.

för den som vill se :) http://www.wisevid.com/view_video.php?viewkey=5zc815n2rcmjhuq96969#

Sthlm

I Lördags begav jag mig till sthlm för att hälsa på Hassebasse. Vi tog det rätt lungt och spenderade dagen med att springa runt på stan. Shoppade två nya trosos på H&M eftersom jag har klipptsönder två av mina gamla eller tre kanske. Nya var i alla fall behövliga. Sedan åt vi på Mcdonalds hehe han med detta tre gånger under helgen. Så tråkig som jag är med så tog jag ju samma meny alla gångerna. Fram emot kvällen hade vi tankar på att gå på Bio men när vi kollade lediga biljetter var det endast kassa platser kvar så då sket vi i det och gick och hyrde tre filmer i stället.

 

Confession of a shopoholic

Denna har säkert alla redan sett men inte jag så denna film valde jag att vi skulle se. Den var sämre än jag hade förväntat mig. Men ändå helt okej, dock skulle man ju haft sin pojk med så man kunde pussats i kärleksscenerna.

Burn after reading

Helt sjuk film med George Clooney och Brad Pitt. Helt under förväntningarna, nästan så att man stängde av innan man ens sätt slutet. Den handlar om att en blir uppsagd från jobbet och då ska skriva sina memoarer, samtidigt tänker hans fru skilja sig från honom men innan dess vill hon ha reda på de finansiella läget. Hon kopierar då det till en CD som kommer på vift. Den hamnar hos brad pitt och hans kollega som tror att det är hemligstämplat material och försöker pressa "den uppsagde" på pengar och sälja det till ryssland. Hur som helst är det totalt cp och konstigt.

Rock'n'rolla

Denna var med sjuk men ändå helt okej. Gansterfilm som utspelar sig i London. En man har nästan all makt och mutar folk till höger och vänster. Han ser även till att du får skulder till honom, Det hela vänder en del när en ryss vill utbyta tjänster med honom och de tror att han rånar honom men det egentligen är revisorn som arrangerar det hela. Sevärd men mysko.

Helgens roligaste citat måste komma från hemvägen. Jag och syrran åker bil och så tänker hon att hon ska köra av och kolla luften i däcket så vi svänger av E4an och kommer ner till en STOP skylt, då frågar hon "är det okej att stanna här?" Jag tänker "humm det är lag på att du ska det!"

 


Angi 20 år!!!!

I fredags så fyllde äntligen Angelica 20, väldigt trevligt av många anledningar men framförallt eftersom att det var kalas. Så i fredags förmiddag efter en två timmars lektion åkte vi mot hallstahammar för att festa. På vägen upp stannade vi på McDonalds för en matbit, sedan spenderades en del av bilfärden med att spela monopol på Pierres dator. Inget vidare när Pierre den klåfingrige inte kunde hålla still utan lyckades klicka lite här och där så de köptes tomter man inte ville ha, och sedan foldade på auktioner utan att man skulle etc. Sedan stannade vi för en kopp kaffe och då roterade sittplatserna och Pierre fick sitta bak, inte dåligt för honom som somnade direkt. När vi kom till hallsta var det in och fika för att sedan fixa oss lite snabbt, åka till Ica för att fixa groggvirke och sedan åka till Angis kompis Fredrik som också fyllde år och de skulle ha gemensam fest. Väl där så fixade vi lite och sedan kom gästerna och det åts smörgåstårta och dracks det ena och det andra. Vid 8 försvann den första ner i sängen och sedan droppade de av lite då och då, runt halv två tror jag vi avslutade festen då det ena födelsedagsbarnet varit däckad ett bra tag.

En trevlig och lyckad fest var det iaf med många nya och intressanta människor.

Books

Jag har lite problem med alla mina books just nu, facebook som inte gör som jag vill vilket kan bero på att min macbook inte vill göra som jag vill den heller. Sen har vi mina plugg books som borde läsas men inte orkas med riktigt, redan pluggtrött!! Detta är inte bra. borde skärpa mig ordentligt så att jag klarar mina kurser för de blir inte bättre om man får mycket eftersläp. Men Men bäst jag tar tag i mina books.

Macbook

Beställde i förra veckan en macbook eftersom ja tyckte jag behövde en ny dator som klarar lite mer än min nuvarande där minnet är fullt hela tiden och seg som satan. De på appel sa att jag skulle få den senast den 16 men ack så fel de har, delivery killen är på g, nej han är här nu!!!! Pierre du får du lite att pyssla med tror ja allt.

Facebook

facebook är en trevlig sak där man ibland kan hitta diverse olika roligheter, bland annat så var ja inne nyss och såg då att en "vän" hade lagt upp nya bilder och medan ja bläddrade igenom dem hittade jag denna, är den inte bara för ful? Att ens kunna läggas upp borde ju vara ett misstag och det andra misstaget vem skulle ens friviligt bära denna klädsel? Inte jag iaf. 

What's up?

Idag börjar ja rätt sent, 12.30 men innan dess måste jag hinna bestämma vad ja ska fixa för en present till angi som fyller 20 (!) imorgon. Inge roligt att börja sin födelsedag med att stiga upp astidigt för att ha ett seminarie vid 8 på morgonen (vad tänkte vi när vi valde just den gruppen??). Direkt typ efter det så åker angi, jag och pierre mot halstahammar (där födelsedagsbarnet kommer ifrån) för att imorgon kväll festa med hennes old friends. Får väl se hur det blir. Lördag är det planerat att jag ska åka till Stockholm och hälsa på hassebasse, mycket roligt för vi ses så sälllan. Vad vi ska hitta på vet ja inte riktigt ännu men något spännande blir det nog. Sen på söndag bär det av mot småland igen för lektioner och mer plugg nästa vecka. Undra vad ja ska hitta på nästa helg? kanske blir någon fest då med, vem vet?

På pojkfronten så är det lite jobbigt med tidsskillnaden för antignen måste han stiga upp tidigt eller ja sitta uppe sent typ, inget trevligt men vad gör man inte för någon man tycker mycket om? Dessutom har det snart gått två veckor bara en typ 15 kvar eller så.

Men ha det bäst till nästa gång

Mens?

Idag har jag så jävla ont, det går knappt att beskriva men om ni tänker er längs med ryggraden från svanskotan upp till skulderbladen ungeför och sedan runt höftbenen, där har jag ont idag. detta beroende på att jag har mens, något som är helt onödigt för mig att ha då jag ändå inte tänker skaffa barn inom snar framtid. Varför får man mens? Men framför allt varför får man denna förbannade smärta med den, räcker det inte med att man ska känna sig äcklig, tjock och ful när man har mens? Tydligen inte!

Hoppas det går över snart så jag kan plugga och sedan träna.

RSS 2.0