What to do?

Har inte riktigt kommit fram till vad jag ska göra i helgen egentligen än, kanske folk inte brukar veta innan de är helg men jag har verkligen beslutsångest! finns fyra alternativ än så länge skulle jag väl kunna säga eller fem.

  1. Stanna hemma, passa katten och ta det allmänt lungt
  2. Åka till Halmstad med pappa, syskonen och Anna och sola och slappa
  3. Åka till Göteborg och hälsa på Peter och gå på Liseberg
  4. Åka till Jönköping och gå på Andreas födelsedagskalas/fotbolls tittar dag och träffa Niclas
  5. Åka till Stockholm och träffa Niclas :D

För många möjligheter denna helgen och alldeles för få nästa då jag jobbar både lördag och söndag. Men så är väl livet eller? En uppdatering om vad det blir kommer väl så småningom skulle jag tro

Så typiskt

Innan idag var jag sjukt trött och halvsov mig igenom två olika filmer, först - a man apart, och sedan - benjamin buttons otroliga liv. Sjukt bra film den sista dock somnade jag ett par gånger för att jag var så trött. Nu däremot när det är dags att gå och sova är jag pigg som sjutton och skulle säkert kunna hitta på något intressant men ack, jag måste ju sova eftersom jag var klantig nog att byta bort min kväll mot en 7-16 dag!!! vad tänkte jag med där??! Men det får nog bli sängen iaf och hoppas på det bästa. Kom just på att jag kanske blev pigg just nu för att jag tog en Pronaxen så att min tandvärk släppte någorlunda.

Rec

Såg filmen Rec med Magnus i måndagskväll, och vi kan väl säga att jag trodde att mitt hjärta skulle stanna för en stund så rädd jag blev. Helt sjukt så om ni vill se en skräckis rekommenderar i alla fall jag den. Sen tyckte jag nog att det var lite fail att jag inte blev rädd så långt efter av den som den förra vi såg då jag inbillade mig saker i några veckor och vart asskraj för det mesta. Denna gången glömde ja typ filmen i samma stund som jag kröp ner under täcket hos Niclas. Vilket i och för sig är rätt skönt eftersom jag inte behöver sova dåligt pga av den då :D!

Sommar?

Det är så sjukt varmt idag! Körde till jkpg med taket nere och rutorna nere så det var tvärdrag verkligen och inte ens då svalkade det!

Midsommar

Liten kort uppdatering om min midsommar, som började med att jag jobbade 7.30-16. Detta gjorde att det kändes lite som vilken dag som helst på sommaren. När jag väl slutat skyndade jag mig hem för att duscha och byta kläder och begav sedan mig till Susanna. Väl där spelade de kubb och jag tänkte att jag skulle hoppa in i de "vinnande" laget dock blev det inte så utan vi förlorade. Sedan blev det lite mer lekar och massor av prat, sång och snaps. Vi åt god mat som någon annan fixade och sedan begav vi oss ut till Lagan där knotten åt upp oss, eller mig iaf. Kom hem vid strax innan två och begav mig till sängen.

Stort tack till min Mamma som ställde upp med att leka taxi :D!

(liten kort men rolig sak som hände då vi åkte hem och hade en ledig plats i bilen, vi åkte längs vägen mellan Ljungby och Lagan och då går det en person i väggrenen. Eftersom min mamma inte tycker om att låta folk göra det eftersom de är farligt så plockar vi upp honom. När vi närmar oss ljungby frågar vi vart han bor så vi kan släppa honom där)

Mamma: vart bor du?
Killen: På flygaren
Mamma: Jaså? det gör jag med.
Killen: jaha, men vilket nummer då?
Mamma: jag bor på 26.
Killen: Nu blev ju detta väldigt pinsamt, jag bor på 27.

Ich bin alive

Jodå jag lever än så länge, dock blir det väldigt dåligt med bloggandet av någon anledning. Lite uppdatering på vad som hänt sedan sist så har jag jobbat en massa, masssa, massa. Idag är typ första dagen jag sitter vid datorn och bara pratar med folk och slösurfar. Men men i fredags var vi och spelade golf med jobbet, nicke vann! Pappa är rätt putt för de eftersom han trodde han skulle vinna :D. Igår var jag och syrrorna +  nicke i jkpg och shoppade lite smått och sedan blev det fest på kvällen för att fira att Tobbe fyllde 18. Det var kul men högljutt och sen på harrys var det ganska trist. Idag blir det städ och UG.

Nalle fläskläpp

Igår var jag först och gjorde ingenting hemma, vägrade att stiga ur sängen. Blev dock illa tvungen till det sen för jag skulle till tandis. Åkte hem efter att de spänt den som satan, och la mig på soffan ett par timmar innan jag begav mig till George och fikade med Marlein! Det var så kul att träffa henne igen, har inte setts sen i januari. pratade på bra och tiden försvann iväg, sen åkte jag hem och bytte dojjorna och begav mig till min vän Magnus som tvunget skulle gå och handla, när det regnade! Men efter en tur och åter hemma hos honom ganska blöta kollade vi på en miljon avsnitt the big bang theory och jag levererade en fläskläpp på honom helt gratis :D! Lite stolt över den eftersom det brukar vara jag som får mest stryk när vi träffas.

Nu ska jag iväg till systemet och ica hade jag tänkt

Some surprise

Idag har jag tänkt att jag skulle överaska niclas lite med en liten utflykt, men vet inte om jag vågar berätta här ifall han skulle få för sig att läsa!

Blir nog en uppdatering ikväll om det istället

A week of nothing

Lite kass med att skriva här har man ju blivit. Kan bero på att det inte händer så mycket roligt i lilla Ljungby där jag numera är strandsatt över sommaren, bortsätt från små turer till Jönköping och andra platser. Min vecka har mest bestått av jobb, jobb, jobb och sova lite där emellan. Inte så värst roligt skulle man kunna säga. I söndags vart jag magdålig av något slag och spydde satan. Sen i måndags jobbade jag först med att stå med händerna i vatten och kolla efter bubblor, sedan var jag på studiebesök på ett företag här i Ljungby som heter Henjo. Tisdag var det dags för ännu mer bubbeltittande i 8 timmar för att sedan åka hem till mor min och gå en promenix med Nathalie. Onsdag gjorde jag det samma på jobbet och sedan åkte vi till Växjö för att kolla på Malin inför hennes bal, och jag hängde lite med Peter Pan. Snodde lite pizza av honom innan jag raskt försvann därifrån och hälsade på gamla lärare. torsdag-fredag ännu mer jobb fast nu stod jag och kollade på en bit som åkte fram och tillbaka och slipades, skulle slipa bort ca 10 (det som är mindre än millimeter). Hade girlsen över på grillning igår innan vi gick till Köket och Harrys för att än en gång inse att Ljungby suger som uteplats. Idag har jag varit på 80 års kalas :D!

RSS 2.0