wake up call

vissa dagar känne man sig väldigt vilse, andra dagar passar man in som skeden i bestickslådan. Men detta vet man inte förrens man redan är där, igår på lektionen berättade vår lärare om tre faser i Adaptation, första när man kommer någonstans nytt och de är spännande, sen andra så känner man sig vilsen och längtar hem. den tredje och sista fasen är när man börjat leva Adapt saker ur den nya omgivningen.till den lite roligare delen av mitt liv och mina tankar tänkte jag skriva här men ack va tomt det känns i huvudet på den biten, kanske skulle ta och söka på facebook och bara hänsynslöst börja flörta med någon främling, detta trots vad jag sa till emelie härromdagen, såg dessutom en riktig heting på akademien i onsdags :) synd att man inte vet vem han är.Dessutom ska jag ladda hem visual studio så jag ska kunna öva på kodning, låter som en väldigt trevlig sysselsättning.

öhhhmm tjejer ni tappade....

Vart ute och promenerade med emelie, vi tog en ganska lång runda som vi dessutom inte har gått tidigare. det var mkt trevligt. undertiden kom vi även på vad vi ska vara på halloween sittningen fasen bara när jag kollade på det och insåg att jag inte alls fick vara den jag ville. Men men det kan int ehjälpas, vi snackade som vanligt om allt möjligt mellan himmel och jord, och när vi äntligen kom tillbaka till råslätt och närmade oss willys så möter vi några killar i typ 14 års åldern.

K- ööhhm tjejer
k- Men hallå tjejer ni har tappat
K ni har tappat
(vi vänder oss om)
K-ni har tappat era snoppar

Hu? what the fuck?

Sen handlade vi på willys och efter det så kom angelica och vi tog en promenad vi med, jag lurade med henne till skogskyrkogården där jag visade henne det lääääääskiga korset, fan va skraj hon blev, typ som jag när pierre skrämde mig. Haha hon tvingade nästan mig att sova hemma hos henne, tur och väl ville pierre sova där så jag slapp....men gud va de är oslagbart att se ansiktet på folk som blir vettskrämda. undra vem jag ska lura dit nästa gång, kanske gå en riktigt lång runda med så att de hinner bli riktigt mörkt och läskigt.

hehe aja nu ska Zophie sova för imon så är det lektioner igen (kl 3) men ska fortsätta med mitt nedpackande av saker. bjuder även er på en liten låt idag, som jag kände för....

tjing tjing

enough all right!!!

humm trots dagens alla missöde, tråkigheter och annat intressant känner jag mig på bra humör. Det hela kan nog förklaras med att jag hade en jättebra kväll igår, tack alla ni som var där och fick mig att känna mig som jag brukade göra på söndageftermiddagar, då man bara åkte dit och slängde sig i soffan där man sedan pratar i munen på varandra och alla berättar roliga saker. dessutom blev det ju så klart klassikern mariokart tunering, och man är ju inte bland de sämsta av oss som var där så man var ju i finalen båda gångerna =)
Efter detta träffade jag även nathalie och då kan man ju inte vara annat än glad, även om vi inte gör så mkt mer än snackar är det så jävla skönt, hoppas verkligen att vi kommer fortsätta med våra samtal fast att vi inte längre är grannar =( de är lite tråkigt faktiskt. Dessutom tror jag att du egentligen är den människa på jorden som känner mig bäst av alla kan ju förklaras med 15 års vänskap (längsta jag har tror jag faktiskt). Sen var jag även och käkade lunch med pappa, gratis mat är alltid trevligt eller vad säger ni?

till de tråkiga sakerna då så mina klackskor som jag köpte för två veckorsen har gått sönder och de kommer kosta mig 360 kr att fixa, tycker nog min syster som hade sönder dem kan bjuda till och pröjsa hälften men alla ni som känner min syster vet att de inte är jättetroligt. Till det andra så har jag gått upp 5 kg sen april, en viktiökning från 49 kg till 54 nu tycker ni att jag är töntig eller hur? 54 kg är väl ingenting....MEN JOOOOO FÖR MIG!!!! testa själv att öka fem kilo från din normala vikt!

Den sak som dock jag tycker är allra tråkigast är att jag känner att jag måste förklara mig hela tiden, men vet du vad jag tänker inte göra det i fortsättningen. Jag tänker umgås med de jag vill, tänker gå på vilka jävla fester jag vill och att du inte går/är bjuden på samma är fan inte mitt problem. Du blir alltid sur på mig för att jag inte säger till varje gång jag ska ut, men va fan spelar det för roll om du ändå har annat för dig, dessutom hur många gånger har du sagt till mig, NADA juste. så sluta klaga eller bli sur över vilka jag umgås med eller festar med, vilka fester jag går på för jag skiter i om du blir sur.. de kanske är som du sa, jag har förändrats, eller också har det bara varit så att jag tidigare gett med mig för att jag har trott att jag har behövt dig väldigt mycket, men vet du vad jag överlever iaf, det har jag alltid gjort.avslutningsvis tänkte jag ge er en låt som betyder för mig den, inte som ni troligen tänker när ni hör den men för att den var en del av FREDAGSTRADITIONEN, som är välsaknad god damn it jag måste hitta någon att ha den med, eller tvinga några att flytta till jkg.


IT IS over and out

Äntligen är det slut på tenta perioden så jävla skönt, nu hoppas jag bara att jag passar med bra betyg med. Men för att berätta om hela detta börjar vi med....

Freeeeeeeeeeeee caputcchino(som jag inte kan stava till)
wtf?
yeah man the machine is broken so u don't have to pay!!!
wtf?
yeah u just put the five krona in and puch capputchino button and then it gives u the cappuchino and then u get the five krona back because of the milk is out so u havent go a full cappuchino! god damn thats nice!

we like drink a lot of freeee cappuchino

then at nine thirty a have to leave, no we have gone through the intire book like twice it feels like. shit man u cant get the damn terms out of you head so its hard to sleep when u get home, and not enough with that there are people three floors up selebratin that their exxams are over, BUT MINE ISNT!!!!!!!!

well well at 4.20 i wake up but think it is a little to early to get up, hey the exam isnt until 8 so i can sleep til 6. but what happens then, if not i fall a sleep and wakes up at 6.59 (i had forgotten to up the alarm on saturdays) it's now 12 minuites til my bus leaves, i have to get out of bed, get dressed pack my stuff and run to the buss!

then not so much intressting happens just writing it, it feels quite good but still somethings i don't know what they are.till en annan lite trevligare sak tänkte jag bara ta och posta lite trevliga delar ur vårat msn samtal, med lite tillägg som jag kommit fram till senare ni får själva bestämma hur många vi är och vem som säger vad...

 1. de var inte igår
 2. nej och inte i förgår heller
 3. gåvor från naturen?
 4. gåva från Gud han skapade ju naturen
 5. hur é det med dig?
 6. jjag humm, lever på cola, redbull, laktisnappar, färdigmat sover dåligt och pluggar massor haha jag mår einte jättebra för stunden, och när detta dåliga levene inte är här (när det inte är tentaplugg) så är det supande till 95%
 7. wow hur pallar du?
 8.  plugga eller leva så?
 9. sömnen é viktig
 10. sedan drogar jag mig imellan åt för att stressa ner mig själv alla ställer bara krav.
 11. bättre det en att supa alkohol människo tilverkad ondska så väljer hellre en ört från guds skapelse naturen som varken går att överdossera eller bli våldsam på bara avstressande spännings befriande, i denna stressiga värld jag lever i där man ska göra det och det för att skapa tryghet.
 12. (senare inlägg, haha fluggsvamp då?)
 13. lite mer vettig information än vad man får i skolan. ska dra ut och kolla tjurarna i lagon nu. ring mig någon gång det var länge sedan jag hörde din röst , ;)
 14. (humm du är inte mycket telefonmänniska ju??!!!)
 15.  jo det föstås, de funkar här hos min farsa men inte i köping för där har syrran fixat så att det é spärrat för att ring mobil då sant 24 sju och snackade
 16. "WE NEES WHITEBOARD PENCIL"!!!!!
 17. vilken tavla?

men som sagt de vore kanske trevligt med ett telefonsamtal!

tjing tjing the misson tonight is to get a man!

A normalday...or?

Ville inte stiga upp imorse, har dessutom kliat mig så mycket igår att jag blöder på vissa platser (emelie om du minns vad jag berättade för ett tag sen vet du var)inte så kul eftersom att de nu gör ont där ist. måste klippa av mina naglar så jag inte får sådana sår igen. (varför ser alla killar på denna högskola ut som pojkar eller gubbar?)dock gillar jag ju att ha långa naglar men men får väl välja :S. för att göra dagen bättre eftersom jag pluggar så mycket och där med inte hinner vara ute tänkte jga att jag skulle cykla in till skolan idag, de är ju bara 5.5 km. Det hela börjar med at jag cyklar åt ett håll tänker, humm detta är inte rätt, cyklar ner för en lång nerförsbacke. sen så blir de värsta uppförsbacken ist och när jag kommitupp är jag säker, detta är fel håll!!! möter några äldre damer och frågar dem, de ger mig vägbeskrivning så jag hamnar rätt igen sen gick det bättre, var dock genomsvettig när jag kom fram, inte så mycket av anstränging som av att jag hade fel kläder på mig ;( sånt man inte märker när man åker buss) sen kom jag till skolan och som vanligt var alla grupprum upptagna. dessutom var alla bord upptagna med, skolan borde byggas ut. hade ingenstans att sitta så det började ju bra, ville nämligen inte sitta jämte de enda jag kände, de var en vissperson som jag kände för att inte se överhuvudtaget. men iaf, tillslut (45 min senare) hittar angi och jag en soffa i lobbyn. eller som de så fint heter B 201. I want a MAN! haha näe börjar trivas nu. Sitter nu btw och skriver sammanfattningar på alla kapitel känns som ett evighetsgöre.

GOSSIP GIRL avsnittet igår bjöd på en del trevliga vändningar, som att chuck helt plötsligt inte ville jaga blair mer utan ville att hon skulle jaga honom, och att de kom fram att nate sov på en madrass med en sovsäck. även serena bjöd på en del härligheter.om ändå mitt liv varit lika intressant. 

tjoing

...och vad ska man tänka på....

Måndag idag, dagen då jag lämnade in sista saken i min första kurs på högskolan. Nu kan jag inte längre göra något åt mitt betyg, endast hoppas att de jag skrev var bra och vad läraren var ute efter. lite sliten nu med eftersom MEMOt var tvunget att vara inlämnat kl 9.00 så jag var tvungen att vara här innan nio och skriva ut det, nu finns det många som inte alls håller med mig, nio är väl sovmorgon eller? Inte på högskolan då börjar man senare så att man har en chans att sova ut en del eftersom att man går och lägger sig snittid 1 på natten. Iaf jag är trött idag och ska spendera hela dagen med att plugga information systems, eftersom jag inte varit så himla effektiv i helgen. I lördags steg jag inte ens ur pyjamas tröjan, steg upp och hade huvudvärk så jag gick hem till elin i pyjamas och med två mjölkpaket i handen, käkade frukost och sedan begav jag mig in i hennes säng där vi två sedan låg och kollade på Heroes hela dagen, gjorde en kladdkaka och åt. fram emot 8 på kvällen tyckte vi det var dags att äta lite så vi gick till willys och handlade. väldigt ofräscha som vi var stannade vi inte där länge utan fick hem till mig och fixade tacos, sedan la vi oss i min säng och kollade klart på sesong 1. Sedan sov vi de var lite trångt men funkade. I söndags (igår) skrev jag klart det jävla memot och tvättade.

har även surat hela helgen på de två jävla människorna som i fredags natt kom och höll inne vår pling plonga så jag vaknade. cp människor, bara för att ni har fest på vånging 8 betyder inte det att de inte finns andra i huset som vill och försöker sova.

Nu sitter jag i jibs lobby med angelica och de flesta studenter verkar ha vaknat till liv, de ramlar in fler och fler. dock är det fortfarande långt ifrån livligt. det hela kan bero på att många troligen är hemma och pluggar för tentorna som kommer nu i veckan. vi på BBI08 har nog de väldigt slappt, vi har nämligen bara en tenta som är på lördag. dock är jag rättså nervös över den. kunde ju varit bättre om man kännt sig säker på det vi har prov på. men de är väl bara till attplugga mer, precis det jag tänker göra nu...

tjing tjong

sleep thight each night

Som ni kanske märkte blev det inget avslut på förra inlägget, det berodde helt enkelt på att jag inte han skriva något. Jag åkte till A6 och spenderade en massa pengar, köpte nya skor, nya trosor tröjor och lite annat skit. sen åkte elin och jag till juneporten och träffade sofia och anton. vi gick till claras och tog en fika, det var väldigt gott men verken nyttigt eller bra för magen min. när jag kom hem vid halv nio kom emelie förbi och hämtade sina skossingar, och vi bestämde att vi skulle ta bussen vid 23.10 in till stan för att gå på centrum och dansa, vissa var ju på bättre humör än andra av olika anledningar. Kul hade iaf jag och emelie. sen på söndagen så kom pappa och åsa upp vid lunch och hade med sig min SÄNG!!!!!! helt överlycklig över detta vilket med märktes sen för jag somnade vid halv nio och sov nästan i streck till åtta på morgonen, hur skööönt som helst. Sedan var iaf pappi åsa och jag på ikea och käkade lunch, köpte lite blandade föremål till mina bröders rum. såg även en snygging på ikea, han såg inte mig dock (kände inte för att hälsa när pappa och åsa var med). Sen så sen så fikade vi på ikea (glass som jag inte tål och mer negerboll) sen åkte vi hem var och en till sitt, eller iaf jag till mitt.

spenderade kvällen med att ligga och skypa och spela sanning och konka med Peter, jobbigt värre känns det som att vi inte har träffats på snart en månad. Det längsta uppehållet mellan våra filmkvällar sedan vi började umgås typ. Dessutom umgicks vi ju i princip 5 av 7 dagar hela sommaren, så det känns som att jag saknar honom ganska mycket. tyvärr tycks jag inte kunna hitta någon ny rolig människa att kolla på film med. Men får väl ge det tid, att testa att tänja på mina krav (så jag skulle vara mindre kräsen) gjorde ju bara att jag vantivdes. Emelie du vet vad jag snackar om....fritz du med tror jag förresten.

resten av veckan som har gått har jag pluggat pluggat och ikväll har jag suttit och försökt skriva en sak men det har inte gått särskillt bra, ingen motivitation. har bara en 800 ord kvar och gärna så ska det bli något vettigt av det. fick dessutom tillbaka assignment 2, inte helt nöjd med betyget G, men tycker att läraren är kass och dålig så det kan förklara saken. Det är bra att gå igenom hur man ska skriva innan man ger en uppgift som går ut på att skriva och sen bedömma den efter hur han tycker att vi skulle skrivit...lite guidelines kanske skulle vara passande?

samuel pierre och jag har dampat sönder ikväll, medan angelica suttit och varit duktig och skrivit. dessutom har jag kommit på min kod till mitt passerkort så nu kan jag komma in på högskolan när jag vill mohhahha...

men nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, dessutom trivs ja med att sova i MIN SÄNG! det enda som saknas är lite sällskap i den...;)

how about a free drink

idag vaknade jag och mådde allmänt bra, hade lite huvudvärk och andra åkomor men inga större bekymmer, förutom ett: jag ville ha dig! hade varit så mysigt att bara ligga i sängen nästan nakna och hålla om varandra (dock inga pussar, morgon andedräkt är ju inte jättenice) okej jag ville väl mer än att mysa egentligen jag ville ha grupparbete ;) men som vanligt så låg jag där ensam och utan någon att hålla om. Inte heller några söta sms kunde man skicka till någon. Inte nog med detta kan jag ju bara ifråga sätta vad jag gjorde igår, varför i hela helvetet gjorde jag som jag gjorde....

för att förtsätta där vi slutade sist så blev det inte mycket mer pluggande utan jag började spela sanning eller konka med peter, som när den mest intressanta frågan kom använde ett frikort, "var är det konstigaste platsen du haft sex på". Sedan kom emelie som hade väldigt roligt med min mobil, hehe vad hon gjorde kan hon ju själv få förtälja dock så fungerade det inte fullt ut, fick inget samtal vid 3 idag. Efter det tänkte vi att näe fan vi ska till bongo ikväll och vi ska fanimig komma in med denna gången, vilket då kräver att vi är där innan klockan 21 för sedan blir det 20 års gräns. nu var klockan typ 6 och vi skulle hinna hem, fixa oss, käka och emelie skulle färga hennes systers hår. VI beslutade oss för att denna fredags kväll käka något väldigt exotiskt som troligen inte många äter en fredags kväll...nämligen müsli, eller muuusly som emelie säger. sedan sprang jag hem och duschade, klippte sönder ett par trosor och försökte bestämma vilka jeans jag skulle ha ihop med emelies linne. Det tog ju sin tid men sedan vid 20 kände jag mig färdig och satte på mig skorna, dock belv det ju som alltid, man fick för sig att man hade gott om tid och kom på hundra andra saker att göra. så det hela slutade med att jag i mina micheal kors skor fick springa till bussen som gick 20.19. Sedan begav vi oss med höga förväntnigar till bongo, baren vi blivit nekade att komma in på så många gånger. vi visar upp våra leg, som är snygga med :) och går in....

vi är jättebesvikna, vi kommer in och där är det smockfullt med massa folk som är yngre än oss, dessutom är det högljutt och alla sittplatser har nog varit upptagna de senaste tre timmarna känns det som. man kan heller inte dansa någonstans för dansgolv finns inte. tydligen har de bara dansgolvet öppet när det är big bongo, vilket är en gång i månaden gissa när? vi ställer iaf oss i kön till baren där vi sedan upptäcker att bartendern är jätteotrevlig, "ser du nån eller?"

mer kommer senare, måste till a6 nu och fixa lite trevliga saker, haha

just dance, it will be allright

Jag sitter här i skolan med samuel och angelica, angelica läser IS och kladdar på sin dator emellanåt. samuel sitter med benen uppdragna och lutade mot borde, fel med ena foten på bordet och huvudet lutat mot väggen. Han sover nästan och gör lite livlösa rörelser då och då när han får sms av någon förhoppningsvis trevlig människa. Jag själv sitter och tänker och funderar på hur man även när man är omringad av människor kan känna sig så fruktansvärt ensam. När man saknar att bli kramad och saknar att bara ligga och mysa med någon. i korta ord känna att de finns någon som älskar en mer än något annat, detta händer dock väldigt sällan, men ibland när man går ut på krog/discotecket så kan man hitta någon för kvällen bara som ett substitut tills den rätta kommer nalkandes. Som många vet har jag dock lite svårt för att använda substitut om jag inte är väldigt aspackad. Det jag försöker säga här är egentligen att jag känner mig väldigt ensam just nu och vill ha någon att bara vara med. Det värsta är när man tror att man hittat en som kanske är intressant och en möjlig kandidat till ett substitut och det sen visar sig inte vara det kan man ta det på två olika sätt. Antigen så har man inte känslor och playar folk eller så blir man mer och mer förvirrad och besviken varje gång det händer. Det värsta är ju om man upptäcker att substitutet skulle kunna varit möjlig kandidat till att bli mer än substitut. jag har säkert kluddat till detta nu så att det är oförstårlig för alla som försöker förstå det. Det hela jag försöker säga är att jag hade högre tankar om en person, men de visade sig vara väldigt felaktiga. Jag vet inte riktigt hur jag sak hantera dessa tankar då de är svårt att säga konkret vad de är.

Nu sover nog samuel och angelica ser ut att vara väldigt trött på det hon håller på med. förutom oss sitter det några andra i rummet som jag inte vet vilka det är, men alla sitter tysta i sina egna små världar av plugg och datorer. Emellan åt passerar det förbi några glada människor som känner livsglädje inför helgen, de har säkert betydligt roligare planer inför de två närmsta dagarna än vad jag har. Mina planer ser ungefär ut som plugga plugga plugga, samtidigt som man när man sitter med Is boken och försöker förstå alla termer och annat bara vill att mobilen ska vibrera lite och att de ska vara någon, någon som vill mysa med en som skriver. tyvärr är detta lika troligt som att Solen skulle sluta skinna just idag. Men man sitter ändå där och hoppas och väntar, men förjäves. Det har börjat bli lite liv i samuels mobil nu, varför kan det inte vara lika mycket i min!

Det värsta av allt är att man själv inte längre vågar föreslå att man kanske skulle kunna hitta på något eftersom man har blivit nedlåten de senaste gångerna. Så vad skulle det vara för mening med det hela? Ändå sitter jag här och hoppas att  DU skulle få för dig att skänka mig en tanke, För så tråkig kunde jag väl ändå inte vara att umgås med, eller?

Aja det finns fler än jag med problem i världen, alla har vi våra och vad de handlar om varierar från person och tid. För ett år sedan var mitt största problem att jag kände mig totalt sviken, ensammast i världen och ingen kunde fullt ut förstå det hela, inte nog med att förhållandet tog slut, abrupt och på det mest idiotiska jävla sättet, utan jag var mitt i ett helvete med familjen, det enda som höll mig uppe var skolan och alla vänner där.

Nu orkar jag inte skriva mer för tillfället men mer kommer senare troligen, nu ska jag läsa en hundra sidor i min bok och har fundering på om jag ska komma på något roligt att göra i helgen.

tjingelingdingdonghongkong

IS, IT, enitiy, aggregation, data flow....???

PLUGG!
har sutit sedan klockan tio idag och läst i min fantastiska bok om informations system och informations teknik. den är helt underbar, och inte nog med att den är på engelska så måste de skriva på en engelska som ingen människa i världen förstår av att bara läsa rakt upp och ner utan man måstet typ översätta till normal engelska. Det tar ju sin lilla tid att läsa, har kommit till sidan 113 inte så långt som jag hade hoppats men iaf en bit på vägen och lite mer förberedd inför tentan då jag denna gången fattar mer än första gången jag läste dessa sidor, Ja de är andra gången jag läser dessa kapitel men är de obegripliga så är de det. fattar inte varför de ska vara så svårt, det har idag gått åt två red bull och en ubuntu cola för att hålla tempot uppe, skulle nog behöva en nu igen men tänke jag ska hem och fixa lite käk ist det är nog nyttigare än en red bull på 112.5 kalorier. Dock kan jag inte säga att konsentrationen har varit på topp hela tiden, de var ju ett tillfälle vid tolvtiden då det kom en massa folk och satte sig vid oss (de går liksom inte att hitta grupprum om man inte  är i skolan vid 7 typ) och snackade en massa

"har du legat med honom eller?"
"Undra om man kan steka människo ägg?"

sen var det ju lite tröttsamt vid två tre tiden med så då kollade jag på generation fett som gick på trean igår; och beslutade mig för att jag minnsan med ska bli squachare (hur det nu stavas :s) näe nu kurrar magen och de är dags att dra sig mit bussen
tjing så länge

Ny design

Ja som ni märker har jag ändrat bilden där uppe, vad tycks? är den sämre eller bättre än den förra. Jag försöker mig på att klura ut vilka saker som är vad i deras kodning där man kan ändra sj om man vill, det svåra än har varit att hitta så jag kan länka bilden utan att den får konstiga utseenden eller inte syns alls...men bloggen ser iaf ut mer som min nu än den har gjort innan.. och bättre blir det förhoppningsvis i framtiden.

de har inte ändrats än eftersom att blogg.se är sega ibland och de kommer införens nästa dag...tålamod är en bloggares bästa vän :S

tjineling

when the birds fly

idag känner jag för att ta en lång promenad, bara försvinna in i naturen (http://susning.nu/Natur) och inte komma tillbaka mer. Jag tror jag håller på att bli knäpp nämligen, jag hatar att jag inte hatar dig. varför vara så cp attraherad av någon som de ändå inte är någon mening med att vara det av. konstig mening men konstiga känslor med. dessutom är jag trött för att jag hela tiden har mardrömmar, och de är hela tiden så att de handlar om samma sak. Jävla helvete varför kan jag inte bara låta det vara och gå vidare varför ska jag påverkas så mycket. dessutomär det bara två veckor snart till jag har min första tenta, känns inte som jag är riktigt redo för den men samtidigt så känns det som att jag kommer aldrig bli det om jag inte har haft en tenta. Så det är bara att börja plugga och göra sitt bästa, hoppas att när tenta dagen kommer så är man pigg, frisk och utvilad. vilket troligen inte lär hända eftersom jag sover dåligt hela tiden. tror jag ska testa att lägga mig väldigt tidigt ikväll och se om det ändå tar två timmar innan jag somnar. igår liksom la jga mig vid 1-halv 2 tiden men somnade ändå inte förrens vid 3 så jag kunde egentligen likagärna ha suttit uppe och gjort något annat. som att pluggat som angelica gjorde.

I want to eat the cake but on the same time keep the cake!

Nästan en vecka senare!

Som ni märkt har det varit tyst här i nästan en vecka, fast att ja sa att de skulle komma uppdatering om hur vida det blev bakat eller inte. Anledningarna är många men huvudsakligen beror det på att jag inte har mått jättebra under veckan och därför inte kännt att jag kunna skriva något här.

Men men visst blev det bakat, jag gjorde cookies med non-stop i som jag inte blev helt nöjd med, de blev för stora och var inne i ugnen för lite tid. Så de blev mjuka och inte jättegoda enligt mig, emelie tyckte de var goda. Ja jag kunde ju inte sitta och äta en massa kakor själv i detta kök utan kände att de behövdes en del sällskap så emelie bjöds in på kakor och jordgubb/rabarber saft. Som jag förövrigt har svårt att dricka numera, varför kommer senare.

                                           
Sedan bar det av till Caps på Nicklas vind, jag åkte dit och spelet drog igång, vi spelade och sen åkte Zophie hem med hjälp av pierre och angelica som släpade/stöttade mig hela vägen hem till sängen, där de till och med var vänliga nog att ta av mig skor och jacka, de verkade enligt dem inte som en bra ide att sova med allt detta på sig. Natten var dock inget vidare trevlig då jag mådde jättedåligt och sängen flyttade på sig, det hela resulterade i sjösjuka, och vad gör man när man blir sjösjuk? jo man tar första bästa påse och håller vid munen så att eventuella saker som kommer fel väg hamnar i den, det är även att föredra något som är relativt stadigt och inte en systemet kasse som viker sig senare så att hälften ändå ligger på golvet. Sista gången då saker kom fel håll efter denna caps skedde strax innan halv elva på torsdag förmiddag. Var ju tvungen att gå på lektionen eftersom att den var värd 20 marks, och jag annars skulle bli tvungen att läsa kursen nästa år igen. Så dit kom jag och mådde väldigt dåligt, som typ alla andra :S Jag skippade sedan nästa lektion och gick hem och sov några timmar, det hjälpte lite. sedan låg jag och beklagade mig på msn för alla som råkade finnas närvarande.  (vill ni läsa om capsen rekomenderar jag ekonomens-aventyr.blogspot.se)

fredag måddes det något bättre, dock var det som att fortfarande vara bakfull och de var inte jättepopulärt att behöva gå till skolan, eller var jag där? jo men det var jag nog. minns inte jättemycket av fredagen mer än att jag och elin(my appartment buddy) cyklade til norra hammar, inte den delen som ligger närmast råslätt utan till andra och kollade på film hemma hos en utav hennes kompisar, Zophie som fortfarande inte mådde riktigt bra somnade i sängen under filmen och tyckte det var kallt och onödigt att cykla hem sen. varför inte tagit bussen dit istället? men men det var bara att bita samman och börja färden på över 6 km hem. När vi kommit till "norrahammar" skylten blir vi stoppade av en vanlig bil och vi tänker näe men gud låt oss vara..... personerna i bilen frågar om vi vet vad det är för regler som gäller angående cykel lysen?....jooo att de ska vara på när det är mörk, svarar elin och jag lite tyst. ja de är ju så säger personen i bilen. och nu så är det mörkt och ni syns inte på vägen när det inte finns några lysen, det förstår ni väl? jaoooo kanske det. men men vart ska ni då? till råslätt...Jaha men de är ju ändå en bit. Vi föreslår att ni stiger av cyklarna och gå på vänster sida av vägen till råslätt...okeeeeeej.....

Om ni inte redan har listat ut det hela så blev vi stoppade av en civil polisbil, hur stor är chansen???? när man cyklar från en håla som norra hammar! Vi var iaf glada att vi slapp böter på 900 kr och vi gick hela vägen hem sedan, dock var det sjukt läskigt att gå den vägen eftersom bilarna kör så fort där och vi knappt syntes alls. varje gång vi mötte en bil stannade vi och gick ut i dicket för att vara på den säkra sidan. de är en 70-90 väg men bilarna ligger i betydligt högre hastigheter.

Lördag sedan så slappade jag en del, städa mitt rum lite och var med elin, vi låg i min säng och kollade på alla som vunnit ESC. sedan gick vi hem till elin och kollade på heroes, och bakade muffins. glömde nämna tidigare att jag gjorde massa cheesecake också när jag bakade, så vill ni ha så har jag frysen full, det är bara att komma och fika. på kvällen sen gick elin, jag och emelie på En grek och En italienare. en restaurang som var ganska dyr, jag betalde 130 kr för en sallad (som var förrätt) och tre vitlöksbröd. emelie åt en vegetarisk pasta för 115 kronor tror jag, och elin något gott för 150 kr tror jag det var. Sedan försökte vi komma in på bongo, dock gick inte de eftersom de har den mest Cp åldersgräns ever, vem fan har 18 innan kl 21 och sen 20????? så det blev centrum som vanligt och nyktra som vi var kändes det lite tråkigt, dock kan jag säga att vi hade en hyfsat rolig kväll iaf även om elin stack hem innan vi andra.
                                                                                           
Resten av dagarna fram tills idag har jag saknat dig, träffat min underbara hans som kom hit för att träffa mig och fick vänta 5 timmar innan jag kunde och sedan bara träffa mig i två timmar, tack iaf för att du kom det betyder jättemycket <3
Jag har även raderat ett nummer i min mobil, vet inte om det var rätt eller fel men iaf. Jag har skrivit ett tråkigt arbete om bill gates och hans inverkan på datoranvändandet. jag tro det eller ej så har jag kommit på att jag borde börja träna snart. troligen blir det på friskis och svettis. Ännu mer otroligt kanske det låter när jag berättar att jag nu har börjat på mina två nyktra månader för året. hur det nu går är väl bara att se, för tillfället fungerar det eftersom de är en tenta period och många pluggar. dock verkar det som att jibs har sina tentor senare än alla andra :S så alla eftertentafester är innan våra tentor har varit och då känns det inte som att man kan gå... lite surt. men vi får väl ha våra egna.

måste bara nämna den konstiga killen på min msn med. som tänder på att visa upp sig och där med har diverse konstiga visningsbilder.... läskigt!

tjing tjong

grattis i förskott till dig förresten, dock är jag fortfarande sårad och sur på dig. Men det är väl inget att göra åt!

bakdags!

Nu sitter jag här i mitt kök och äter pulvermos med fiskpinnar och majs, har tänkt att jag ska ta mig till willys och handla en del saker för att sedan baka! Jag har länge velat baka men vet att det inte är nyttigt med kakor så jag har låtit bli att köpa saker som man kan baka av. Dessutom sitter jag och kollar upp olika träningsanläggningar, jag är så sjukt sugen på att börja träna igen, då gärna body pump eller någon form av dans. Än så länge verkar det som att friskis och svettis är billigast, så vida man inte vill gyma med, men det skiter nog jag i, har ju bara gymat typ tre gånger på tc undertiden jag var där så de blir nog ingen större förlust!

nu var jag dock inte sugen på kakor länge utan på att gå och sova,ska nog göra det och sen gå och handla efter det, fast nyttigast är ju att skita i att baka överhuvudtaget. dessutom har jag kommit på att om jag lägger ner en te påse i vattnet blir det lite godare, låter knäppt jag vet men de är sant. Dock måste det vara ett fruktte!

god natt allesammans ni får välhöra mer senare om hur bakandet gick och hur många stjännor jag sett inatt, och om jag blivit väldigt full eller inte, ska ju trots allt caps, och vem hoppas inte på att man kanske hittar någon snygging sen.

RSS 2.0