Drööömhack?

Trötta, finniga, svettiga äckliga och för unga killar har invaderat min värld, eller iaf vad den bestod av igår. Efter att ha legat och wainat hela dagen i sängen över att det tar för lång tid att tanka, på grannens internet. Begav sig Zophie till willys för att inhandla julmust, detta hände inte då de inte hade någon kall! Istället blev det en sprite och en herrljunga cider. Tur och väl var det bara 4 personer framför mig i kön för jag var verkligen inte på humör. Nästa hållplats på vägen var pizzerian runt hörnet. Där var det totalt fullt med finniga äckliga små pojkar som inte hade ett liv, utan har suttit i flera dagar och spelat data, på elmia. Även kallat Dreamhack, som betyder pest och kolera för alla som bor i närheten och vill handla/äta utan massa svettiga ofräscha folk.

Idag ska iaf jag ta mig lite längre än willys hade jag tänkt, A6 Center för att vara korrekt. Julhandla lite och förhoppningsvis hitta någon bra film/serie som jag kan kolla på. Funderar på att köpa Sex and the City boxen, vill väldigt gärna se den serien och tanka är ju inte det roligaste när internet är sååååå slöttttt. Ska se om elin är hemma senare så vi kan move the microwave, och sen om ida är kvar då så slinker jag förbi en stund till emelie och ida. hehe de blir om ett tag efter julhandlandet. A6 here I come.


pepparkaksdeg och tequila

det har nu gått en vecka sedan jag flyttade, fortfarande en tre lådor kvar att unpack, dock har det varit en buzzy week. har varit på friskis ett antal gånger, sprungit. försöker verkligen få lite kondition. Sen har det pluggats som en galning, varit på developers meeting och försökt att lägga förra veckans konstiga händelse bakom mig. Det enda jag fick som var var" ja ber om förlåtelse, de var idiotiskt gjort av mig" tro fan att det var!!! Och nej jag tänker inte förlåta dej, du kan ta dig förlåtelse och köra up i röven på dig själv. Det enda jag vill är att du lämnar mig ifred, håller dig borta från mig och att jag slipper se eller prata med dig någonsin igen!

lite trist denna veckan har med hänt, eller lite kanske är fel ord. tycker så synd om dig emelie och alla andra som kände henne, verkligen inte det man vill ska hända ens kompisar. hoppas att du klarar dig iaf, saker går inte att göra ogjorda även om man vill det.

I fredags(igår) kom ida hit och hälsade på också, jättekul. Vi hämta henne och sen sprang jag som en dåre och försökte hinna med så mkt som möjligt på så kort tid som möjligt. Sen drog vi hem till emelie och började fixa oss, ja rotade även igenom halva garderoben och provade massor, synd att emelie är lite smalare än mig så hennes byxor kan ja precis om inte alls knäppa. iaf lånade jag ett linne, Sen drog ida och jag hem till mig (ida klagade på att det var sååå långt med bussen och vi skulle egentligen fixa käkmen när vi steg av bussen kände vi doften av pizza och pizza blev det. efter lång väntan på alla andra som var där, bor ju vid elmia och de är visst dreamhack denna helgen sjukt med folk överallt. Efter det lyckade jag få min garderob att gå i baklås, fixade detta nu i middags med hjälp av en visp, hehe.

Sen bar det visst av till bongo, big bongo för att vara exakt det var mkt folk och jag hade trevligt ångrar lite att jag inte tog någons nummer, vet iaf i vilket hus du bor hehe jag blir en stalker.

iaf mår jag inte så bra idag efter att ha drukit tequila igår, sen kaffe och massor med vatten. Pepparkaksdegen är dessutom snart slut, kanske lika bra det.

hehe sist men inte minst älskling somna inte när vi pratar i telefon det blir så tråkigt då ju!

singing in the rain?

nope singing in the snow får man nog allt sjunga numera, hehe igår gjorde jag ingenting nyttigt alls, jag kollade på tv hela dagen var helt slut och kände näe jag behöver en slappedag, en sådan dag som jag normalt bara har hemma hos mina kusiner. Det var väldigt skönt att bara ligga på soffan (japp angelica har en sådan) och kolla på tv (en sådan har hon med) jag såg väl en hel del program igår, hehe eller emelie vad säger du, dock såg jag väldigt få hela program för varje gång det kom reklam så bytte jag kanal vilket ofta ledde till att jag fastnade på svt kanalerna. hehe där kommer ju aldrig någon reklam. Om en stund kommer angelica hem hit och det ser ut som satan för jag har inte kunnat bestämma mig för hur jag ska placera sakerna. kom även att tänka på att jag än en gång i mitt liv har flyttat, undra hur många gånger till det blir. en 5-10  troligen iaf. hehe

 1. första platsen jag bodde på var i stighult, ligger utanför hornsborg/hamneda/ljungby.
 2. sedan flyttade vi till florettvägen 14 i ljungby
 3. några år senare flyttade min pappa till vinkelgatan i ljungby och vi fick flytta med varanan helg.
 4. sedan flyttade jag till växjö i ett år
 5. där efter flyttade min mamma och vi till bergagatan i ljungby
 6. efter ett halvår flyttade vi tillbaka till florettvägen
 7. när jag slutat gymnasiet flyttade jag till kärrhöksgatan i jönköping
 8. för att nu ha flyttat till birkagatan i jönköping,
man kan fråga sig om jag efter dessa 8 flyttar har rätt att tycka att det är tråkigt och jobbigt att flytta,

thank god..

for wireless internet, and people not puting locks on theirs. well well yesterday it wad finaly time to move so i got up at 6.30 since i had figured out that i wanted to wash some clothes before my dad came.Then i packed down the last things except the clothes since i didnt have enough boxes. at 1 my dad and two brothes finaly came and we started moving, it took to rounds to  have it all moved. So now i'm here sitting in the new place with still 6 boxes to unpack. that will be the project of the day plus go to friskis. Today is aslo the frist day that we actualy have snow on the ground, and it looks nice. but now i'm going to sleep some more before i get to work.

zili zeng

jag undrar seriöst vad det är för fel på våran lärare, han kommer 10 minuter försent, börjar med att den närmsta 20 minuterna förklara något väldigt oviktigt som ingen bryr sig om/ fattar ändå. nästa 30- 40 minuter går han igenom samma slides som förra eller förr förra lektionen, sen har vi 10 min paus och sen börjar han på nytt när det är 50 minuter kvar av lektionen, vilket gör att han hela tiden drar över! Inte nog med detta försöker han snacka engelska men han suger på det så det är en plåga!!!!!!!!

it was weird

you thouht that i was i sleep but nooo, just to drunk and tired to do anything. I know what you did! the thing is just that it seems strange the way i have reacted about it. There might be something seriously wrong with me, cause i don't think it is normal. It has happend once before but i hardly remeber it but still i have no reaction to it.

the hidden file

Det sägs att vi alla har ryggsäckar med vårat förflutna. Min ryggsäck blev just lättare för jag har äntligen efter så lång tid kommit över en sak, släppt taget om den och raderat saker som har hållit mig tillbaka, men nu är jag redo för some fun!
But just for the fun part, hehe the fun thing about it is that i got over the thing by watching one tree hill, gossip girl and heroes. Vi kanske underskattade hur mkt man kan lära av serier som bara bygger på hemligheter och intriger. Alla har vi hemligheter, och många av dem begraver vi djupt där inne. att sedan tvingas att plocka fram dem de gör väldigt ont ondare än jag någonsin skulle kunna beskriva med ord. vissa hemligeheter bygger bara på saker som inte är tillåtna, att hata någon, att svika någon, att älska fel person. jag har iaf lärt mig en sak för att lätta på ryggsäcken krävs hårt jobb och att man i slut endan förlåter eller söker förlåtelse.

i'm in love!

igår så vart det dags igen, att falla för något. Känns väldigt skönt men ändå jobbigt för jag vet att det kommer ta upp mycket av min tid, men va fan jag har gott om tid. det är ju inte precis så att jag pluggar ihjäl mig med det lilla plugg jag har. Är glad också för jag troligen har hittat någon som vill sälja sin bok till mig. Hade det problemet att boken inte går att köpa i rätt version och man måste ha boken för att kunna klara tentan sägs det. Det kan jag tänka mig med tanke på hur våran lärare är, han kan inte snacka engelska för fem öre. Dessutom är han inte pedagogisk, slutsats han borde inte lära ut. tillbaka till min förälskelse så föll jag pladask efter ca två timmar och längtar jätte mkt just nu, det tråkiga är bara att så småningsom kommer det att ta slut och den dagen känns jobbig. Men man vinner inte om man inte satsar så att säga. hehe vem är denna underbara sak då? hehe det är en tv serie, den är gammal men jag har precis börjat kolla så jag har några avsnitt att kolla på, hehe men jag är helt förälskad. Till alla som trodde jag äntligen funnit en kille kan jag bara säga. jag vågar inte det jag vågar inte hitta någon för jag är rädd att missta någon annan om ja gör det. någon som betyder så sjuk mkt för mig. mer än många av er troligen kan förstå.....

ACO rengöringslotion

Jag är sur idag! hur svårt kan det möjligen vara för en person att skicka iväg ett litet jävla mail, det är ju inte så att det tar hundra år att skriva ett mail, eller och hur ansträngade kan det vara. Men om person en nu inte tycker att mail är en bra sak så kan hon väl för fan ringa ist det är ju inte så att mitt mobilnummer inte existerar, eller är sjukt svårt att få tag på. men näe det är väl för jävla jobbigt det med, men men hursomhelst tycker jag synd om andreas som kommer pågrund utav hennes jävla dåliga informations teknik bli tvungen att dra ett betydligt tyngre lass än han skulle behövt.

butterflys in my tummy

I fredags hände något tråkigt för en person, som blev till något positivt för mig, hehe som man säger av alla dåliga saker kommer något bra, de som sa dett kanske inte nödvändigtvis menade att de hände något bra för en som fick de dåliga sakerna. iaf så fick jag besök, ett efterlängtat sådant. synd bara att de var oväntat så jag fick visa min dåliga sida, hehe ett vkit rum! lådor och kläder utspridda över mina 14 kvadrat eller efter man räknar bort möblemanget blir det nog en 7-8 kvar att röra till det på. dessa kvadratmetrar var hur som helst mycket fulla av diverse saker, dessutom eftersom jag inte hade tänkt att någon skulle komma eller så så hade jag ju lämnat disken vid sängen, godispåsen i sängen och datorn med en film på. som gjort för en ensam hemma slapp  fredag kväll. Ack så fel det blev när någon ringde och frågade vad jag skulle göra ikväll och om inte han kunde komma förbi och hälsa på. Tillbaka till det där dåliga som ledde till det bra så var det så att det var ett gäng killar som åkte till elmia av någon anledning som jag inte känner till, och inte bryr mig om heller för den delen. medan de går där och letar godis, pennor och diverse andra föremål att plocka på sig så hittar de en "armbrytarmaskin" och de namnet höll den upp till vill ja lova. för medan robin håller på så bryter han armen på riktigt, och av till ryhov bär det. där de spenderar ett antal timmar, eller om de andra stack till A6 vetifagrao. hursomhelst, tack robin för att du bröt armen så att jag kunde få ha ett efterlängtat besök!


butterflys in the sky

Det är kallt, det är kyligt
vinden viner och regnet öser
det dundrar och knastrar
jag vaknar med ett skrämt uttryck
ser mig omkring
ensamheten är slående

regnet övergår i hagel
det träffar fönsterrutorna som kulor
det går inte att sova mer
tiden står stilla och allt känns som en evighet

det är fortfarande mörkt
i blandningen av regn och hagel ser man små ljusglimtar
det är lampor på kolonin nedanför
det låter som att rutorna ska spricka
men jag kan inget göra

jag kryper än längre ner
djupare in bland mina täcken
där är det varmt och skönt
tiden står fortfarande stilla

knastrandet minskar
dundrandet slutar
jag somnar om
när jag tittar igen skiner solen

en himmel så blå
en skog så tråkig
en värld så ensam
jag betraktar den från min trygga säng
önskar det vore bättreHehe nu fick ni ett smakprov på min dåliga skrivar sida, men de var så det kändes i morse...


B B B!!!!!

Jag fick B på min första tenta! hur underbart är inte det, visste ett A hade varit ännu bättre men va fan jag fattade nada innan kvällen innan så jag är helnöjd!

dessutom ska jag snart snart snart flytta de ska bli så underbart!

tjockis!!!!!!!!!!!

 • Sitter hemma hos mamma nu och försöker skriva det där jävla oral presentation som jag måste bli klar med tills imon de är ju bara så fruktansvärt jävla pisstråkigt. Att saker och ting inte bara kan skrivva sig själva, och inte nog med att jag nog med att jag måste skriva det utan jag måste sedan hålla det, fan fan fan i helvetets satans jävlar.
 • Lördag, bläää satan varför ska människor stiga upp så satans tidigt!!! och varför ska bussar när man har bråttom vara 15 minuter försenade hade fasen varit snabbare att gå!
 • Satan satan satan satan!

....till the end.....

 1. Nyss så var jag och Elin hos Petter och kollade på en film, som jag inte minns namnet på, iaf så handlade den om att NY attackerades av något konstigt monster som kom inifrån jorden. Det hela filmades med en handkamera, så allt man såg var från denna vinklen. I slutet dör........................Ja jag kan ju inte skriva det här, iaf slutat var inte oväntat men man fick inte några svar så man var mer förvirrad då än när det hela började.
 2. Såg dessutom Northanger abbey igår och imorse, en jane austin film och jag tycker verkligen om den typen av filmer. kanske borde börja läsa den typen av böcker med, men har ju ingen tid för sådan. Iaf Northanger abby handlar om en flicka Cathrine som får följa med ett rikt par till en annan stad där träffa hon en pjke/man och de blir kära, men pengar och makt står i vägen för deras lycka. (om de ändå bara varit det som stod i vägen)
 3. Såg än en gång på Ps. I love you, kan inte låta blir att bara älska just den filmen, för er som inte sett den så är den verkligen att rekomendera. Och för alla som bestämmer sig för att se den kan jag även rekomendera If Only, som också är skitbra. båda dessa är kärleksfilmen men inte gulligulliga. 
                                                                                                                                        
                                                                                           Det var nog en bra sammanfattning på vad jag har gjort i helgen, hehe dessutom råkade jag visst avinstallera ljudenheten på datorn, men lyckades efter lite googlande hitta så jag kunde rätta till det igen, jag är kanske inte rätt person till att avinstallera saker på den här datorn men dessvärre så behöver jag ju platsen, damn it!

RSS 2.0