Klagobrev

Idag är jag arg, arg på min familj. Arg på att min syster bara bryr sig om roliga saker, som att vara med kompisar, sola, glassa och så vidare. Att hon i flera veckor lovat att hon ska städa de förbanade toaletterna verkar inte bekymra henne det minsta. Förra veckan skulle hon gjort det i torsdags, men sedan åkte hon till öland på onsdag eftermiddag. Då lovade hon att göra det på söndag, men ikke så nicke. I söndags mådde hon dåligt (kanske bakis?). Iaf skulle hon göra det på torsdag eller innan dess.. de är nu torsdag kväll och hon har inte gjort det ännu. En annan sak hon lovat att göra är att plocka undan den hög med saker/kläder som upptar en hel fåtölj. Sedan kan jag gå vidare en på saker hon har lånat och inte lämnat tillbaka eller tagit utan lov. ja fakiskt så finns det en hel del saker att störa sig på hos min syster. Men det verkar inte bekymra henne det minsta, då hon bara säger åt mig att sköta mitt eget.

För att gå till nästa person i skaran som retar mig idag har vi min lillebror som i två dagar nu har suttit vid datorn hela tiden (utom när jag tvingat ut honom för att fixa käk). Igår var det strålande sol och han kunde mycket väl ha spenderat dagen vid badet med polarna istället för framför dumburken. Sedan idag satt han med hela dagen och inte kunde han som varit hemma hela dagen tänka sig att plocka ur diskmasikenen, nej de ska jag som jobbat hela dagen göra. Dammsuga har inte heller funnits i tankarna, fast att han ska göra det. Till och med våra underbara stackars katter har han glömt bort att mata, eller ens lägga märket till att den ena har varit inlåst i uterummet sedan igårkväll, hur kan detta ske?

Den tredje irriterande personen är ingen mindre än min pappa, som är så barnslig att bara för att han inte vill prata med mamma vägrar han att svara i sin telefon om vi ringer i från hemtelefonen hos mamma, väx upp! Sedan finns det även olika regler som gäller honom och som gäller mamma, om malin struntat i att göra de hon skulle hos honom hade han sagt att hon var tvungen att göra det även om de var mammas vecka, men nu när de är pappas vecka och jag påpekade vad malin lovat svarade han bara enkelt " men de kan hon ju inte göra nu, hon är ju hos mig denna veckan"

AAAAAARRRRRhhhhh Jag blir så frustrerat arg på allt. Att alla beter sig som 5 åringar som inte kan lösa ett bråk eller förstå hur deras handlingar påverkar andra människor! Förlåt om jag klagar men ja måste ibland.

http://siessies.blogspot.com

Hittade en lite udda blogg igår när jag på skoj satt och sökte efter en bra beskrivning av hur en virgina hos en gammal tant ser ut. Om ni nu undrar varför så är det för att jag har en liten skräck för att bli gammal och huden slapp, tänk bara hur allt bara hänger ner, rumpan blir bara en sladdrig sak, virginan kommer hänga och man kommer inte kunna hitta något sexigt med en gammal tant. brösten kommer hänga ner till knäna och ja allt blir slappt och äckligt. Men åter till bloggen, vad den handlade om egentligen har jag ingen anning om, blev distraherad av alla bilder som var upplagda, de var då inte vanliga bilder som man ser på de flesta bloggar, typ mat, vänner, fester eller promenader. Nej inte ens dagens outfit var det!
Det var bilder på intima områden, både bloggarens och andras. Jag själv har lite svårt att tänka mig att lägga upp sådana bilder, skulle nog inte ens ge det till en partner. Men men alla får bestämma över sina liv.

bilder och summary om midsommar kommer en annan dag :D Och nu har jag varit duktig och lagt upp på blocket om angis rum och dessutom hittat en som verkar vara intressant. Hoppas allt blir super duperbra.

Midsommar

Strax (om en och en halv timme) ska jag åka mot alvesta för att hoppa på x2000 mot sthlm, äntligen! En hel helg med pojken min ska spenderas, kommer inte hända mycket idag men imorgon ska vi åka ut till ljusterö, Skärgård yeay! har ju inte så mycket erfarenhet av skärgård dels för att jag inte känner någon so har stuga i någon och dels för att jag är sjösjuk så håller mig gärna till allt som går att komma till med bil, cykel, walk, tåg, buss, eller varför inte flyg! Men vad gör man inte för att vara med någon? Sen på lördag hoppas vi lite på att inte allt är stängt så vi kan shoppa lite, eller iaf jag. Lördag kväll sedan blir det myspys, har hela huset för oss själva tror jag bestämt att jag har hört! Söndag sedan kommer jag tillbaka hem väldigt sent och börjar jobba på måndag morgon. Hoppas inte att det regnar då för de blir så himla tråkigt.

Ha en trevlig midsommar allesammans. Det tänker iaf jag ha!


Midsommarfirande på öland 07. Regnade gjorde det nästan hela tiden.

An ordinary day

Känner inte att jag har något intresseant att skriva om här, igår så var jag hos pappa nästan hela dagen. Började med att jag tänkte att jag skulle välja elbolag men fastnade med det och visste inte vad jag skulle välja, bad far min om hjälp. Sen blev det våfflor och rulltårta med besök av farmor och farfar, senare kom även frida och jan. Efter det gick jag en lång promenad med viggo och pratade med Niclas i telefon.

Priviledged
serien som hade premiär igår kl 19 på kanal 5 och självklart satt jag bänkad framför tvn. Inte riktigt så bra som jag hoppats på men helt okej ändå. Kunde varit mer "verklig" kändes det som.

Idag
har jag varit nere på banken och bytt visa kort, sen har jag varit på systemet och kollat vad jag vill dricka till på midsommar. En tripp in på kappahl och träffa isabel coh köpa strympebyxor blev det med.

one week home

Jag har nu varit hemma en vecka och är helt slut och vill åka tillbaka till min lugna lägenhet uppe i jönköping, synd att jag sitter fast här hela sommaren med sommarjobbet. Idag har jag förutom att skrikit på syskonen tjatat på dem och försökt med all kraft att få dem att göra något productivt själv klippt halva vår gräsmatta vilket tog en si sådär 2-3 timmar, detta pga att den inte har klippts tidigare så de var trögt som satan och gräsklipparen stannade lite då och då för att de blev för mycket gräs. helt slut efter det var de dags att tjata, skrika och bemöda mig med att lösa konflikter mellan yngre syskon. har dessutom fixat lite till inne på mitt rum så nu är de beboligt.

tre

Är det kanske för att det regnar och blåser eller är det så att 3 inte har något bra nät där ja bor?
Ifall de är så så suger det ju faktiskt.
tycker inte de känns bra att lagt ut pengar och tid på det om de inte fungerar.


Work

Så kan de gå, ska jag säga er.
Hade min första och enda bredvidgång på jobbet idag, och imon börjar ja jobba eftersom de var för lite folk.
därför blir det heller inte att jag kan komma och gratulera folk när de springer ut imorgon.
Men men lite extra pengar skadar inte, tror minsann att skatten borde komma in snart med.
jiho va trevligt :D

Vem tänder stjärnorna?

Har precis gjort tacopaj till syskonen och ligger nu i sängen, pratat lite på msn med pojken min. Funderar, eller försöker iaf eftersom jag har jätteont i huvudet, på om jag ska duscha och tvätta håret idag eller bara duscha? vilket i-landsproblem. Min tandställning gör att jag har ont i huvudet och de är inte så kul. Snart ska jag iväg på tjockisgruppen och ha staffet och grillkväll. Det blir säkert mycket trevligt. Men hur var det, skulle jag tvätta håret eller vänta tills imorgon, idag ska jag ju inte göra något vettigt och viktigt iaf, men imon så är det Fridas Student, Grattis kusinen. Ska iväg och rösta idag med, dock vet i hundan vad jag ska rösta på. Men men måste iväg till duschen.

Liten bild på ponken som jag saknar


Sökes

Någon som inte är rädd för sprutor och ledig på måndag för att åka till växjö och följa med när jag ska vaccinera mig. För ja älskling jag ska göra det så alla slipper oroa sig och sen kan jag slå vad om att jag inte kommer få en jävla liten festing. Men men någon som är frivillig??

Räls

Jaop idag sattes den in, tandställningen så lite svårt att prata och vara som vanligt är det allt. Men förhoppningsvis kommer jag att vänja mig ganska fort. Fult är det iaf. hoppas på att folk inte kommer lägga allt för mycket tanke på den.

Imon är det studentfirande som ska gå som på räls, hehe
Min kusin David springer ut vid lunch nere i hässleholm så pick och pack ska ner dit och grattulera. Sen vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på fram tills mottagningen vid kl 18. men något kommer vi väl komma på.


home (sweet home)

Kom hem till ljungby igår kväll och när jag kör igenom rondellen med en truck i (för alla ljungby bor) så säger jag till pappa, gud va tråkigt ljungby är jag längtar redan tillbaka till jönköping. för trots att jönköping inte är en jättestor stad händer det mer där. Sen saknar jag ju redan min lilla älskling, som dessutom gav mig en jättebra present i tisdags, ett halsband.

Det var så ensamt i sängen i natt och trillade nästan ur då de inte var någon som låg i vägen och puttade in mig mot väggen. inga armar runt mig när jag somnade och ingen rygg att sova på. Inga roliga morgon händelser och inga pussar.

Hope it's january soon.

RSS 2.0