Zophie says..

God natt!

Imorgon blir det en låååång dag
 • Ska börja med att träna 06.45.
 • Till skolan för en lååång (3 h) lektion med richard
 • Lunch/plugga inför nästa lektion
 • Seminarie med världens tråkigaste lärare
 • Home sweet home
 • plugg!!!!
Tills dess Sov gott allesammans :D

Ny design?

Vad tycks? bätte sämre åthelvetE?

Linköping

Hade grymt roligt i fredags då vi först förfestade hemma hos Jossan för att sedan bege oss till ett studentställe som heter Flamman. Där inne dansade vi tills mina fötter helt bokstavligt talat gjorde så ont att jag ville gå hem i snö och blask utan dem. Men innan vi kom hem blev det en efterfest och på vägen dit druttade jag med hjälp av en annan omkul och skrapade min kind i snön. Hemma var vi vid 5 på morgonen och mat var nödvändigt.

Efter ynka tre timmar sömn vaknade vi och efter mycket ojande begav vi oss till McDonalds, vi kom inte dit förrens vid halv två så had som hände med alla timmar vet jag inte. Träffade Emma där och vi gick en sväng på bokrean, hade lust att köpa lite böcker men hittade inte några jag ville ha just då. Sedan begav jag mig på egenhand ut med bussen till min kusin för att kolla in hans lägenhet. Fick kaffe och pepparkaka där och gott sällskap.

På kvällen blev det melodifestivalen och god mat med Jossan, sedan tidig sänggång då båda var helt slut. Att det kan vara så många dåliga bidrag i en melodifestival visste jag inte. Gårdagens satte nog pricken över i:et!

Nu är det bara två månader tills Jossan och jag beger oss till Sthlm för hasse, malin och bounce!

Zophie borde...

Äta lunch nu så att hon sedan kan bege sig mot resecentrum och bussen som går vid 13.55. Men så mycket roligare att sitta vid datorn och göra igenting. Dessutom har hon flottigt hår och är osminkad!

Zophie tycker...

Att det är väldigt elakt att börja borra i huset vid strax innan 07.30 och hålla på så att man inte kan sova för att sedan sluta lagom till 9. Varför kunde de inte göra vad de håller på med nu vid 07.30 istället och börja borra nu. Då hade jag ju fått sova i lungn och ro. Men det var väl inte meningen.

Idag ska jag :
 • Packa
 • Åka till Jossan :D:D:D:D:D::D:D:D
 • Äta ute
 • Festa

Låter som en mycket bättre dag än gårdagen måste jag nog säga!

Linköping imon!

Dagens lista gick väl lite sisådär om man sammanfattar dagen, de jag han med var
 • Skriva klart Supply chain (så jag kan åka till jossan)
 • Skriva CV och personligt brev
 • Läsa kapitel 7 i svarta boken och 8 i gröna eller om det var tvärtom
 • Träna
 • Diska, städa och humm vem vet vad mer som behövs
 • gå ner 3 kg (tror ni det är möjligt?)

Om jag skyndar mig nu så kanske jag hinner diska för då har jag ju bara städningen kvar på den punkten. Var nyss duktig och betalade räkningar, de var ju så lagom kul idag då pengarna kommit in att slänga iväg 4.500 på direkten bara så där. Täningen blev inte av då jag trodde att den var vid 7 men tydligen var vid 6 så det gick ju åt skogen med det. böckerna som skulle läsas bars in till vardagsrummet och förblev där utan att läsas.

Imorgon bär det hursomhelst av till jossan i linköping eftersom jag skrev färdigt mitt arbete, vi ska festa imon kväll ochs sedan blir det lung kväll med melodifestivalen på lördag kväll. Looking forward!!!!!

bara för det får ni en låt till idag, någom mer än jag som tycker de liknar spice girls lite?


En timme senare

Snart klar, och väldigt avundsjuk på Jay som bor i australien och går omkring med shorts och t-shirt. Jag vill med! Sedan berättade Niclas att sista ansökningsdagen för det jobb jag tänkte söka är idag, Panik! jag trodde att det var i början av mars, tur att man har pojk ibland. Anyway så tänkt jag bara lägga upp en låt jag kommit fram till att jag tycker rätt mycket omTo Angi

Okej Angelica här kommer ett plugg inlägg, Jag sitter här med min del av vår rapport till supply chain kursen. Ska svara på vilka fördelar som toys 'R' Us hade när de skulle etablera (ord jag var tvungen att slå upp på tyda.se då jag inte kunde komma på hur det stavades/hette på svenska) sig på den japanska marknaden. Har ingenting med supply chain att göra men det skiter vi i. Egentligen skulle jag sitta i skolan nu på föreläsning men jag kände inte för det.

Mina planer för dagen är att

 • Skriva klart Supply chain (så jag kan åka till jossan)
 • Skriva CV och personligt brev
 • Läsa kapitel 7 i svarta boken och 8 i gröna eller om det var tvärtom
 • Träna
 • Diska, städa och humm vem vet vad mer som behövs
 • gå ner 3 kg (tror ni det är möjligt?)
Tills detta är klart finns jag i mitt kök med kaffe, skolböcker och mix megapol.

Faaaaasen med!

Bara för att jag tänkte igår kväll att jag skulle lägga mig tidigt så att jag skulle kunna stiga upp tidigt och vara lite effektiv (så att jag kan åka till jossan på fredag :D), Tror ni inte att det går åt helvete? Först hade jag lite svårt att somna, dels var jag lite för pigg men sedan var jag täppt och snuvig i näsan på samma gång. Hur detta går ihop vet jag inte riktigt. När jag väl somnat och sovit ett par timmar (3) kanske så vaknar jag till av att jag hör ett droppande. Det går inte att tänka bort ljudet och jag börjar därför fundera på vad det kan vara.

 • Nej Niclas har inte gått upp och duschat.
 • Nej vi har inte glömt duschen på igår kväll, eftersom vi inte duschat då.
 • humm va fasen kan det vara?
 • Är det grannarna som är uppe redan.
Hursomhaver bestämmer jag mig för att jag måste få veta vad det är så jag stiger upp och beger mig mot badrummet. Nej det är inte därifrån det kommer. Går till köket men det kommer inte därifrån heller men börjar inse att det kommer ifrån trapphuset. Öppnar dörren och ser att det är blött i hela trappen och avsatsen. Fan tänker jag, nu läcker taket in eller något sådant skit. Niclas som nu också är vaken beger sig ut i trapphuset för att ta reda på vart det kommer ifrån och upptäcker att det kommer från en lägenhet en våning upp där tydligen duschen pajat och det läcker vatten. Snacka om jobbigt läge! Jag kunde inte somna om på ett tag utan tog alvedon och varmt vatten med hounung då det kliar i min hals. Klockan började nu närma sig halv tre och jag återgick till sägen, Niclas gick till xboxen och spelade oblivion. Blev minsann ingen tidig morgon för mig.

21!!!!!

Igår så fyllde jag 21 så nu har jag inget att se fram emot mer förrens jag bli 65 och kan gå i pension. Min födelsedag firades inte så mycket igår men fick många gratulationer och tre choklad kakor av Angelica :D. Jag som skulle sluta äta godis (och dessutom mjölksaker) testade i alla fall lite på den ena igår innan jag bad Niclas gömma dem för mig. Nu är det bara till och leta reda på dem :D. I lördags firade vi däremot mig något mer då min mamma och syskon med morbror och kusin kom på besök och vi bjöd på våfflor och kladdkaka. Fick många nyttiga presenter och lite pengar att dryga ut min studentkassa med.

Nej Angelica jag har inte dött!

Huuummmm

Humm hur skulle det vara med lite lov? inte så illa måste jag säga, dock händer detta ju inte!

Under construction

Som ni kanske ser så håller jag på att fixa om designen igen, inte nöjd än men nu orkar jag inte hålla på längre.

Guiness GB

Sitter här och försöker frebrilt komma på ett långt, utförligt och analysiskt svar på frågan "if the grocers do decide to accept Guiness as a CMI partner, is the brewer fully prepared for such an eventuality? Are there any other factors that the team have so far overlooked? Man kan väl säga att det går väldigt trögt och jag måste vara klar med det till imorgon, vilket betyder att jag måste sitta i eftermiddag när jag kommer hem från min lektion. Tycker inte alls att det är roligt att göra sådana här case assigments.

Igår var vi några girls och åt på Soya för att fira att Linnea fyller 19 på lördag, längesedan jag var med så många tjejer utan några killar. Det var jättekul och så skönt att bara ha tjejsnack, blev lite senare än jag tänkt men jag var ändå hemma vid strax efter elva då jag hade planerat att spinna i morse, det hände ju inte! Imorgon ska jag iaf minsann se till att jag kommer iväg till spiningen vid 12!!! Men nu måste jag borsta och bege mig till lektionen som börjar vid 13.


Träna på folk och krya på alla som lider av förkylning som jag!

RSS 2.0